• Paggini
    91.8k
    Zamjena za Mišića?hb1

U kojoj je godini ugovora, mogli bi na zimu dogovoriti?
  • Frizura Robija M
    668
    strašan nogometni iq. Već sad uz bok najvećima.
  • Mlađi referent
    15.9k

Barcelona je za njih kao Dinamo za HNS. Jedino kaj vrijedi.

Njihov preporod i povratak La Masiji je ovo omogućio. U svakom slučaju kao najprljaviji apologet takvog nogometa, teško je dočarat moju sreću kaj opet drmaju reprezentativnim nogometom, Enrique klupskim, a Flick španjolskim. Trend je savršen.
  • Mathiasovi Chageri
    8.7k
    Baš gorak okus na kraju ovog prvenstva, popunjenost stadiona je bila top, sve ostalo je bilo baš bezveze. Od stanki za vodu, do halftime showa na finalu, cirkusiranja sa VAR-om, amerikanizacije cijelog turnira. Čak sam viđao više slavlja na utakmicama sveučilišne lige nego nakon ovog zadnjeg zvižduka.

Svaka čast Španjolskoj, vrhunski turnir, ali nadam se da se ne vraćamo brzo u SAD. Treba mi jedno 15 godina da izbacim ovih mjesec dana iz organizma.
  • Navijač Dinama
    12.8k
    Svaka čast Španjolcima, posve zasluženo. Čestitke našoj legendi Olmu.
    Imali su do finala daleko najteži raspored(Francuska,Portugal, Belgija i ni malo naivna Austrija) primili jedan gol + finale sa još tada aktualnim prvakom svijeta Argentinom.

Sad nam se napokon vraća fokus i sve ostalo na našu najdražu i najemotivniju kaljužu zbanu HNL, pišaline od pive i čekanja po 20 mimuta za iste, blatnjave i seoske nogometne oranice po Poljudu, Koprivnici i Gorici, te naravno divlje supersport reklame.

Neka prave igre otpočnu!!!!
  • marcio amoroso
    52.2k
    Za sada su odletjeli don, sibirski plavac i ludovic. Sutra nastavljam.
  • Plava balada
    235
    A niš...sada na prave radosti - gdje i s kime gledat tekmu u utorak. Jedva čekam.
  • Profesor Baltazar
    113
    Ovo Svjetsko prvenstvo i konačan trijumf Španjolske potvrdilo je da smo odabrali pravi smjer i folozofiju nogometa kojoj se klub pred godinu dana okrenuo (i prve ekipe i akademije), a koja prati moderan nogomet.
  • hb1
    729
    Ako su one budale mogle prevarit Rakitica i Perisica, mozemo i mi valjda Rodriju nesto obecat :lol:
  • kajsitilud
    1.6k
    Ali moram stvarno spomenuti i koliko je Rodri nevjerojatno dobar. Čovjek kad se umirovi bi mogao lagano biti u top 5 veznjaka svih vremena, maestro čistiPaggini

Steta kaj ce ga Misic morat ugasit u ligi nacija :cool:
  • Glacies
    25
    Paredes se trudio svim silama danas zaraditi crveni, i uspio naknadno.

Spanjolci bas odlicni, Cubarsi po meni favorit za najboljeg mladog igraca.
  • Peškaman
    9.4k
    Nadam se jedino da se neće gledati kroz prste ovom Paredesu,zbog poteza na kraju utakmice zaslužuje minimalno kaznu od 10 utakmica neigranja.
  • Zagreb1992
    3.7k
    Kad igraju igrači u formi bez obzira na godine , a ne igrači koji su tu zadužili reprezentaciju onda i imaš rezultat
  • DrRatoljub
    1.2k

Po meni jedini logičan izbor. A dobit ce Yamal.

Edit: Ajde ipak nisu išli muljati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.