• DrRatoljub
    1k
    O ovome ce Norvezani pricati godinama da su fulali.
  • Navijač Dinama
    12.7k
    Meni kao neutralcu odlična utakmica. Golmani na nivou.
    Jedino što mi je minus, ali koji se konstantno provlači iz utakmice u utakmicu i godine u godinu su ova mrtva usporavanja i zastajkivanja kod penala.

Ako već hoćete uvozir i primjenjivat nova, dobra(recimo ovo za ozljeđene, 3D tehnologija i izovđenje out-a u 5 sekundi) i glupa pravila(npr.senzor) onda uvedite pravila da se 11erac automatski poništaje prilikom zastajkivanja i usporavanja.

Što se tiče ove situacije sa Balogunom, direktno pišanje po nogometu, umalo nogu slomio čovjeku. Samo meni je u glavi da je isto radi nekog crvenog i Ronaldo trebao propustit utakmicu sa Kongom, isto radi nekog crvenog u tipa kvalifikacijama, pa da mu je "oprošten" i da je uredno nastupio.

Sve u svemu, toliko o jednakosti, nogometu za sve i o "isti smo svi pred zakonom".
  • hardek
    10.6k
    Meni kao neutralcu odlična utakmica.Navijač Dinama

Tempo malo jači nego na Gorica Vukovar
  • crophantom
    5.4k
    Onaj alkoholičarski degenerik Dave Portnoy je na twitteru najavio prije odluke da mu njegovi izvori kažu da bi "neki crveni karton uskoro mogao biti poništen".
    A sad se hvali slikama sebe i Trumpa.

Nek si i ova FIFA isto jebe mater, a Infantinu se dao Bog da sjeme zatrlo, ali da takvi degenerici koji nogomet u zivotu pogledali nisu drmaju svjetskim prvenstvom, strašno.

Znam da nece nista promijeniti, ali ja neću vise sekunde ovog natjecanja pogledati, jer ocito je da ovo sa sportom veze nema, nego je vise neka Infantinova verzije WWE.
  • Benedikt
    138
    Dosadna utakmica. Kad će više HNL petkom, daj mi taj Istra Gorica klasik
  • Hnlovac
    6.6k
    Ispast će kroz nekoliko vrijeme dobra naša HNL bastion normalnosti i pravog nogometa

Vrh svjetskog nogometa će s ovim tempom između svake četvrtine imati hot dogove i cheerleadersice kak plešu
  • crophantom
    5.4k
    ako UEFA ne zauzme neki stav, ode nogomet u vrazju mater pod vodstvom ove celave izdrkotine.

Ali da, Rumunjska 4. Liga je leglo poštenja za FIFAu, kakav HNL
  • Hnlovac
    6.6k
    mogli bismo mi ako HNS odigra pametno ( a neće) prokleto dobru reklamu napraviti

"Dobrodošli u Ligu gdje su cijene još uvijek pristupačne, alkohol na stadionima dostupan, ne miču se kartoni igračima, nema half time showa i nema četvrtina"
  • Efes Pilsen
    16.2k
    A mislim vec su donjeli polufinale Juznoj Koreji koja se od te epske krade jos nije sastala sa postenim nastupom na SP. FIFA ovo vec radi iz natjecanja u natjecanje, ali nikad ovako ocigledno. Ne znam zasto se bilo tko ima sta sad suzdrzavat od kartona, neka predsjednik drzave zove Infantina igrat ce..
  • crophantom
    5.4k
    zamisli zove Zoka Infantina, dat ce nam odmah bar polufinale.
  • Sibirski plavac
    9.5k
    Jao Brazilci, koliko prilika, a nema gola
  • Mr Anderson
    20.2k
    Jao Norvežani, koliko prilika, pa zabijte višeSibirski plavac

Koju ti utakmicu gledaš? Pa Brazil je imao 4-5 mrtvih šansi plus penal, Norvežani jednu izglednu šansu.
  • Sibirski plavac
    9.5k

Pardon , slučajno nabrzinu napsiao Norveška, jer želim da dobiju, a ne gledam cijelo vrijeme. Mislio sam na Brazil lol

Ovaj se svaku sekundu nekaj dere, misliš si da je svaku sekundu zicer
  • crophantom
    5.4k
    Mogo bi Plenki angazirati LJPV pa da se izborimo da smijemo naknadno ošišati Matanovića.
    MOCMnl8.jpeg
  • Sibirski plavac
    9.5k
    Opa, evo i Neymara
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.