• Dzoni
    6.2k
    Ovim tempom Diomande bi mogao biti najbolji mladi igrač turnira ispred Yamala
  • Jos-Optimus
    11.1k
    Mislim, Samovojska nije za tv i nije, zamoran je čovjek i nesuvislo se zapriča i zapetlja i to nema veze s vezom. Još kad su Brunu Marića doveli...o jbm ti sve...pa daj nam Bjelicu, Ješea, Jurčića, ma može i Ivković...ona ženska je isto ok i eto, kad već Joško ne smije.
  • ElDorado
    11.8k
    Kaj to cajke pustaju na stadionu?

Diomande se prodaje. Iznosi idu preko 100 milja
  • SanctaSanctorum
    373
    Inače što se tiče Diomandea, nakon što sam pročitao njegovo pismo svojoj pokojnoj sestri naježio sam se kakvu emociju ima i s kakvom emocijom se bavi ovim sportom. Dečko od 19 godina, stvarno nevjerojatna životna priča i tragedija u kojoj je pronašao snagu i motivaciju i koja ga gura naprijed. Teško je ostati ravnodušan na takvu priču, nadam se da će uspjeti ostvariti svoje ciljeve.
  • NerminB
    1.7k
    Svabe sa auf gehts deutschland kampfen und siegen medju najraznovrsnijim navijackim repertoarem :sweat:
  • bluemagic
    1.3k
    Jel moguce da ovaj panj govori kesije umjesto kesi za Francka Kessie-a
  • rioda
    16.9k

Evo provjerio sam, ima video na YT, i dobar mu je izgovor
  • bluemagic
    1.3k
    Evo provjerio sam, ima video na YT, i dobar mu je izgovorrioda

Inace, izuzev naravno Dinama, Milan mi je najdrazi strani klub. Pogledao sam desetine utakmica na stranim streamovima, njemacki, talijanski, engleski, nase arene i apsolutno nikad do veceras nisam cuo da ga netko zove “kesije”. Ako na yt kazu da je to ispravno fair play, moja greska ali evo kazem, prvi put cujem
  • rioda
    16.9k

Potaknuo si me da pogledam jer je i mene zanimalo kako se izgovara, ali izgleda da se na francuskom tako izgovara
  • NerminB
    1.7k
    Jednostavno. Bravo
  • ElDorado
    11.8k
    Ovaj Nagelsman je jedan odvratan lik
  • immerwieder
    1.7k
    Undav je igračina
  • GeneralNapoleon
    2.5k

"Kesije" je stvarno ispravan izgovor kolko ja znam, jer se pise Kessié a ne Kessie. Taj takozvani accent aigu znaci da se taj "e" izgovara kao i kod nas kao "e" a ne da je tih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.