• Jos-Optimus
    8k
    Jedno su bivši treneri, a drugo Bjelica, ovaj kadar je izmišljen za njega
  • San Lorenzo
    23.2k
    Jel Bjelica uopće isplaćen do kraja?
  • austrijanac
    8.6k

Zašto? Generalna ideja Dinama u budućnosti se razliku od Bjelkanove, tako da ne vidim zašto je ovaj sastav za njega.

Bjelkan bi jučer istrčao s Godom i Lisicom na desnom bočnom 1/1, a mi hvalimo tu Kovu radi tih stvari.

Nemojte od Bjelkana radit heroja gdje ne treba, bivši je s razlogom i nek tako ostane.

Hrvatski treneri su precjenjeni.
  • Jos-Optimus
    8k
    boli me kita kako bi istrčao i u kojoj formaciji, grizli bi teren i pucali po golu koji puta...znam što hoćeš reći i vjerovatno si u pravu, samo govorim da je čovjek odletio prošli puta ni kriv ni dužan
  • Nolifer
    13.5k

Baš to, osip i proljev sam jutros dobio od ovakve sramotne igre sinoć. 0 udaraca u okvir, a pristup boli kurtzina... :vomit: :down:
  • CUCAK
    584
    baš smo lani sa celticom čudo puta pucali po golu i orali teren
  • Crni86
    17.5k
    glupo je uopce pricat o celticu. Pogledaj zapisnik te utakmice, to je bio najgori dio prosle sezone kad su nas ozlijede poharale. Imali smo sve skupa valjda 13,14 igraca

Inace kad smo kod Nene, nije li Neno gurnuo Branka Pavica protiv Dortmunda u prvih 11?
  • Jos-Optimus
    8k
    ajde pogledaj tko je bio na terenu protiv tog Celtica, a tko je bio ozlijeđen. Pa ta nula je velika kao kuća, veliki znalče.
  • GeneralNapoleon
    2.4k

Smijesno je to uopce usporedivat. Utakmica gdje ti Rog i Kacavenda drze vezu iza Baturine. Uz to smo u toj tekmi imali 11 naspram 7 suteva Celtica. Pa i onaj zicer Pjace gdje smo mogli uzet i pobjedu, dok njima nismo apsolutno nista dopustili.
  • CUCAK
    584
    veliki znalče - želiš reći da je Bjelica odradio dobar posao u tom mandatu ?
  • Droljo
    23k
    Nitko nek ne bude trener ak se misli vraćati bjelice i sl.
  • Jos-Optimus
    8k
    želim reći da smo ga prerano osudili s obzirom kako su se stvari odigrale. Ne, nije bilo bajno, ali imao je osakaćen kadar, baš osakaćen, nije dobio pripreme, a u Europi je izvodio čuda s puno slabijom ekipom od ove
  • CUCAK
    584
    ja se apsolutno slažem s tim dijelom da mu je momčad bila problematična i realno kod svake promjene trenera bi mi prva pomisao na zamjenu bio NB, ALI dosta je
  • San Lorenzo
    23.2k
    0-0 sa Celticom i 0-3 od ekipe koja je tri mjeseca ranije igrala finale LP smatram dostojanstvenijim rezultatima od kombiniranih 0-7 sa Vigom i Lilleom uz 0 kreiranih šansi u 180 minuta nogometa...odjebo je Nevistića, pročitao Mmaeea, Pjera stavio na led...jedini veliki minus mu je što je forsirao senatore poput Ademija koji nisu više za (bili) ozbiljni nogomet.
  • Kaktus Car
    1k
    Neki se valjda zafrkavaju; Bjelica?! Kakav Bjelica opet?

Valjda je konačno vrijeme da se neke lekcije i nauče umjesto da se nonstop priča o učenju. Valjda je konačno dosta recikliranja. Valjda je konačno dosta balkanskih "motivatora" i galamdžija. Valjda je konačno vrijeme za nekog profesionalca, taktičara, nekog s iskustvom i renomeom dostojnim Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.