• nwankwo646
    916
    Nije mi jasno ovo oko Bennacera, pa nije li bilo 1/1 da je prizemljen, profesionalac, radnik, ovo, ono... takav mi se i činija...
  • ElDorado
    7.2k
    Ne kužim ovu histeriju protiv njega. Lik uleti u momcad koja je u potpunom kaosu i kaj ocekujete od njega? A koliko je trebao pretrcati kad Istra centar nije presla osim te dve kontre? Prve tekme je bio klasa sad je odron. Ok nije najbolje odigrao i kaj sad?!
  • fakin
    2k
    No, mnoge u Dinamu smeta pa i sugirače, što je Bennacer već nekoliko puta zakasnio na treninge, nekad i više od pola sata, a dosad to nitko nije sankcionirao. Alžirac uživa veliki Bobanov naklon! Navodno, Bennacer se 'vadio' da su u pitanju vjerski razlozi, molitva kojoj je jako predan, ali ako je tako, zar to nije problem nije koji je lako riješiti?

Eto tko kasni...sad su jasnija ova 3 km. Ocito ga nije briga za klub bas
  • rokikaciga
    6.9k
    Dajte vi izvor za ta tri kilometra jer sto puta izrečena laž postane istina.
  • ElDorado
    7.2k
    Sad su u Bennaceru nasli Pedra. Dajte dosta tog žutila
  • Zagi
    13k
    A koliko je trebao pretrcati kad Istra centar nije presla osim te dve kontre?ElDorado

Više od 3km? Pa nije valjda da ćemo ovo braniti?
  • Orc123
    13.7k
    daj se malo smiri. . . Jos jwdnu glupost iz medija uzimate ko cinjenicu
  • ElDorado
    7.2k
    pa jeote nije se vidlo da stoji dok ostali trče ko sumanuti

Bio je 2 ili 3 puta u momcadi kola sada je odjednom prevarant na ladanju
  • Zagi
    13k
    Gledajući tekmu meni je baš bio indisponiran i kao da crkava pred kraj poluvremena. Nimalo nisam bio iznenađen da je zamijenjen.
    Vidljivo je izvan forme ali 3 km je poražavajuće. Igrač na posudbi? Zakaj bi ga opravdavali? Zato kaj je marka Milana?
  • ElDorado
    7.2k
    ok tvoje misljenje
  • Dendle71
    210
    daj se vise samobaniraj. Ubija nas tvoja pojava u mozak.
  • Zagi
    13k
    bennacer.gif
    protiv Rijeke
  • dis
    164
    identična situacija je bila sad protiv Istre
  • Danko
    2.5k

Čovjek suca pokrivao, niš ne kužite
  • Zagi
    13k
    Ne čudi me. Opravdavao sam kako slabo fizički izgleda činjenicom da nije prošao pripreme ali nakon više od 2 mjeseca treninga sa prvom momčadi istrčati 3km u poluvremenu je ispod nivoa županijske lige.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.