• Borovljanin
    599
    Danas mi se činio nekakav zbunjen i dezorijentiran.

Klasa je, to je neupitno, ali ne znam koliko nam se isplati davati mu neku ogroman ugovor da ga zadržimo. A nekako čisto sumnjam da će pristati na 750k
  • Benedikt
    55
    Bila je jedna kontra danas koju je istrčao i onda je morao stati jer ga nije nitko ispratio.
  • Pacho
    17k

Jihadisticki kutak
  • NVKOD
    12.2k

Kad brat proslavi duplu krunu na Trgu, sam će doći pred Bobana i tražiti ugovor.

Nisu li sami igrači iz sezone 23/24 rekli da im je to bio jedan od najdražih trenutaka karijere...
  • don
    19.7k
    Kad brat proslavi duplu krunu na Trgu, sam će doći pred Bobana i tražiti ugovor.

Nisu li sami igrači iz sezone 23/24 rekli da im je to bio jedan od najdražih trenutaka karijere...
    NVKOD

o tome i pričan cilo vrime, igrači dobiju totalno drugi pogled na klub, navijače posli toga.
  • mlinchica
    6k
    Lobiraš na svim temama za proslavu na trgu :lol:
  • don
    19.7k
    u ovim posljednjim trenucima prije službene objave dajem nadu samom sebi :lol:
  • Olmic
    5.6k
    Danas je izgledao kao da je netko silvija marica pustio da igra. Hodat nije mogao
  • chago13
    321
    Navukal se na Žuju, zato i je zbunjen i dezorjentiran ;)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.