• bazooka93
    231
    meni je gore sto nije stojkovica zvao ima je odlicno proljece i ima onaj x faktor nepredvidiv je kad lovis rezultat ili igras protiv bunkera.
    Beljo nema srece jer je i Matanovic proigrao i igra finale EL.
    Mislim da je Musa tu jer je prvenstvo u Americi i pokazao se na zadnjim prijateljskim tekmama.
    Mada bih i ja osobno pozvao sve i dao sansu na pripremam i prijateljskim pa na kraju skratio popis kao sto rade neke reprezentacije.
  • Paggini
    83.5k
    Mislim da je Musa tu jer je prvenstvo u Americibazooka93

Zna gdje ima dobar parking, di se može izist nešto, zna ekipu tamo za cuganje koja ima stanove ovo ono, zna zaštitare za separe neki
  • bazooka93
    231
    a doslovno jer nije bio releventan nakon odlaska iz Benfice.
    Zajebanciju na stranu decko igra dobro i ima brzinu za razliku od ostatka nasih napadaca ali svejeno Beljo ce zabiti 31+ golova i nece biti pozvan.
    Da je Livaja zabio 30+ golova i nije pozvan tovari bi napravili toliku medijsku hajku zatvorili bi Sv Rok
  • Crni86
    21.7k
    Nadam se da ce njemu probudit jos veci inat, da ce trpat samo jos vise da ovom sugavcu zalizanom dokaze koliko nema pojma.

A za svaki gol nek bude neka mala lino lada u stucni da izbornik za svaki gol dobije prikladnu proslavu gola lizanja jedne lino lade.

DDB kralju 16eraca mi smo uz tebe!
  • miro
    8.9k
    Nadam se da neće igrat za repku dok je Dalić trener
  • Pacho
    17.3k
    Odlicna je ta logika da nam trebaju igraci iz MLS-a. Kao da ce se do stadiona probijati kroz divljinu i indijanska plemena ala Lewis i Clark.

Valjda je zbog te velike prednosti Brazil ubio 2014., a razni lovci na antilope 2010.
  • Peškaman
    9.2k
    zna zaštitare za separe nekiPaggini

Zaštitari,kažeš?

images-(27).jpg
  • Dzoni
    5.6k
    On bi im bolje za taksi službu došao
  • Fatos Beqiraj
    2k
    Beljo se seta po arena centru pokisao cijeli
  • Gringo
    871
    pokisao cijeliFatos Beqiraj

Jebe se njemu za Dalića, on je zbediran jer je Belupu samo jedan gol zabio..
  • GOAT
    7.2k
    Beljo se seta po arena centru pokisao cijeliFatos Beqiraj

S Cordobom u mislima
  • crophantom
    4.2k
    on tak izgleda uvijek dok se šeće po centrima, trajno zabrinut izraz lica
  • Fatos Beqiraj
    2k
    Ohrabrio sam ga sa rijecima : " Zona je uz tebe, pozdravi Cordobu"
  • Ludovic IX
    11.5k
    ma u sljedećem ciklusu očekujem da bude prva špica kad se oproste budimir i krama a sljedeći izbornik bude imao vise pameti
  • DerHerrKool
    929
    Žao mi je zbog njega neopisivo jer si mogu samo mislit kaj igraču znači odlazak na svjetsko. Al mi je drago zbog Dinama jer mislim da je bolje za nas da je sa ekipom od početka priprema. Samo nek on nastavi trpat, pa će ga slijedeći izbornik, ako je imalo pametan, stavit za prvu špicu repke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.