• Goncalo Santos
    1.4k
    Meni je trkacki najlosije izgledao od svih, nekako nezainteresiran za udariti sprint ili neki presing, da ne pricam obrana od kontri.
  • deda
    41.6k
    Nije se dovoljno borio, niti jedan pressing nije iznio do kraja, niti inicirao. Velim možda je bio u knockdownu.
  • rioda
    10.8k
    Pa dosta nakon tog duela je igrao s tamponima u obje nosnice, nije to baš lako.

Kad je ušao Bakrar, izgledao mi je i on dosta življe na terenu
  • Mlađi referent
    14.5k
    Ne znam njegov odnos s Dalićem, ali ako nema trzavica, poziv za ciklus u studenom je jedino logičan i ispravan
  • Mladi Starac
    448
    Beljo mora jos ptit i bit pnizn i onda ce mzda dobit pzv u rpsrtaciju.
  • Paggini
    72.5k
    Ježim se pomisli da Lisica, Beljo i Valincic dođu na okupljanja reprezentacije, pa im Dačo Nacionale očinski i dobronamjerno objasni da ako žele ostati u repci i napredovati u karijeri da moraju otići iz Dinama, da je to jednostavno najbolje za njih, šta će u tom Dinamu igrat europska natjecanja kad mogu ići u nizozemske, turske, engleske davljenike...
  • Noel
    16.3k

Presjeklo me sad.. Livakovića je unazadio sa tim sranjima, sad ga gura na gol da mu se iskupi..
  • Infinity
    19.8k
    Jos ce ga nagovoriti da se vrati u Dinamo :lol:
  • hanibal
    61

a šta je tek sa Mišićem, realno Matanović prošle sezone je bio zakucan za tribinu u frankfurtu ali ove sezone je opet ispred Belje, pa je na predpozivu završio iako je proslu sezonu Beljo odradio jako dobro u Rapidu, realno Dalić iz nekih svojih razloga u pravilu odabere treniranje normi i pravila na igračima Dinama.....kad se samo sjetim Oršića kojeg je godinama držao na kvačilu u njegovim najboljim godinama pa ga sad redovno drži na predpozivu kao neki oblik kompenzacije
  • prefontaine
    4.2k
    Možda će bit nepopularno, ali evo, u jeku naših super igara napisat ću nešto što će sigurno drugi potvrditi kad krenemo s lošijom formom.

Obzirom na konstituciju i extra tehniku, dojma sam da su Dion, Drena i Beljo previše na podu, a samim time dobivaju premalo duela. A nisam baš siguran da je sve do sudaca, iako, ruku na srce, nije baš da ga štite.
  • Keyser Soze
    16.4k
    Zadovoljan sam s njegovim dosadašnjim učinkom. 6 golova i 1 asist u nepunih 10 utakmica je dobra statistika, malo pojačat HNL brojke i bit će top, a u Europi već isporučuje.
  • Paggini
    72.5k
    I kad igra lošiju utakmicu za svoje standarde, kao recimo jučer, ima utjecaj na igru, otvara se, bori se, dobija lopte, napravi i asist, nalazi se u prilikama.

Neće zabiti svaku tekmu jbg, ali od napadača želim da sudjeluje i da je uvijek tu negdje, što Beljo u svakoj utakmici jest.
  • Jos-Optimus
    7.5k
    Ne znam, mene je on iznenadio, kompletniji je igrač nego li sam znao. Puno otvara prostor, zna napasti dubinu, a s druge strane bude i sidrun kad nam to treba. Uvijek veze jednog ili dva obrambena, ali krece se, nije statičan. Ja zadovoljan
  • DrRatoljub
    309

Da, tehnički je dosta bolje nego ga se sjećam iz HNLa. A za to napadanje dubine je i doveden, tu se razlikuje od svih napadača zadnjih godina.
  • Mlađi referent
    14.5k

Meni je on jako, jako napredovao u Njemačkoj treniranjem na većem nivou i godinama kako je sazrijevao, i u taktičkom i u fizičkom aspektu.

Hejtao sam ga prije odlaska da previše živi od sustava, ali kad sam ga prošle sezone ispratio u Rapidu, djelovao mi je potpuno drukčiji i kompletniji igrač.

Najbolja opcija koja je na tržištu postojala za nas.
1910111213Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.