• Blueshadow86
    3.9k
    Nevjerojatan je bio sinoć, u svakom smislu.
    Kakva moć ponavljanja... leti terenom. Živa napast. I činio se baš motiviran i nabrijan. Bodri suigrače, okreće se prema kavezu, diže cijelu tribinu...
  • Crni86
    13.7k
    Malac zivi dinamo, kaj mislite zas je na ljecnicki doso obucen u dinamovu opremu od glave do pete :cool:
  • DrRatoljub
    50
    Dečko je odlično krenuo. Bit će oscilacija, ali ima sve predispozicije za postati naš najbolji bek zadnjih 10 godina.
  • jedan u nizu
    14.3k

Meni se ovo lamatan je ruku prema navijacima nimalo ne svida.

Vjerovatno nepopularno misljenje, ali to mi je bas neki teski populizam.
    Prva tekma, i odma takvi rile-potezi.

Ne znam, ali mi ne sjeda kod novih igraca.

Decko je odigrao super utakmicu. I ja sam veliki fan RPGa, pa sam bio razocaran sto on nece startati, ali nakon jucerasnje tekme, vise necu biti razocaran ako nastavi igrati blizu ovog nivoa.
    Nadam se da imamo odlicnog beka, i odlicnu zamjenu i da smo konacno mirni sa jednom bekovskom stranom.

Ali nakon prve tekme tako mahati prema navijacima mi ne sjeda.
    Bio je on u juniorima dinama, ali realno, decko je iz Rijekine skole, ne znam koliko je privatno dinamovac, ali i da recimo Ljubicic, koji je deklarirani dinamovac vec dugo, iste poteze radi, takoder bi rekao da mi je to nepotrebno.
  • prefontaine
    3.1k
    Mislim da ima puuuuuuno nepotrebnijih stvari od "lamatanja" ruku prema navijačima.

Prije svega, to je poziv navijačima da te još malo podignu, da svojim navijanjem postignu onaj efekt "mi to možemo", da se cijela ekipa, rekao bi Ćiro, "galvanizira", tako da mi se to "lamatanje" ne da ne sviđa, štoviše, volio bih to češće vidjeti od igrača.

Time pokazuju i da im je stalo (iako možda u tom trenutku nisu dovoljno dobri i kvalitetni), ali i da su im navijači jako bitni i skupa s njima stvaraju zajedničku sinergiju.
  • Crni86
    13.7k
    Meni se ovo lamatan je ruku prema navijacima nimalo ne svida.jedan u nizu

Kad je to postalo negativno? Negativno je kad si za kurac i toksican pa radi populisticke poteze.

Ovaj decko je jucer izgorio za ekipu, bio nabrijan, skinuo mu se odlican udarac i osjetio je da lomimo protivnika. Uz to da, veliki je dinamovac. Bogu hvala da su ga u takvim trenutcima u debiju ponijele emocije…

Dokle god svatko igra najbolje sta moze i to je za razinu dinama, neka mase rukama do prekosutra. Meni se vise ne svida konstantno pricanje villara i getikulacije. Ili vidoviceva mimika i nervoza u nekim situacijama.

Imas korner, mali svojom akcijom povecao decibile u tom trenu…
  • hardek
    5.5k
    Totalno drugačije viđenje imam ja što se tiče "lamatanja" prema navijačima. Po meni nije bitno koliko je igrač tu i koliki je dinamovac već je bitno pogoditi trenutak za to. Evidentno je bilo u tim trenucima da gol visi u zraku, imali smo u 5 minuta 3 odlične prilike i htjeli smo kapitalizirati te trenutke.

Druga je stvar kada netko diže ruke a ono izbio loptu na centru u 6 red tribine, pa to ni da Ademi radi nebi imalo smisla. Ne vjerujem da je ovo bio neki kalkulantski potez za popularnost tribina već dobar osjećaj Valinčića
  • JakovK6
    258
    To je nekaj kaj dođe spontano. Dečko je Dinamovac. Prošao je našu školu i želio je samo u Dinamo. Ako reagira prema publici kak reagira, to je spontana reakcija i emocija koju ne možeš sakrit. Fakat ne vidim nikakav problem u tome.
  • ksapi
    5.4k
    Ne znam zasto bi on uopce trebao biti Dinamovac za ‘lamatanje rukama’.

Neki ljudi jednostavno ne razumiju sportase koji su karakterno izuzetno nabrijani. Jebote pa ja bi pojeo travu da mi dodje onolko ljudi na prvo gostovanje sezone i onako navija, igrao za Dinamo, Union Berlin ili Panathinaicos. Nabrijan sam kad igram termin, a kamoli ne ovako.

Morisu kapa do poda za sve!
  • jedan u nizu
    14.3k
    Pa rekao sam da je sigurno nepopularno misljenje.
    I to je ionako samo moje misljenje koje sam javno podijelio :grin:

Kazem decku svaka cast, ako nastavio igrati makar blizu ovog nivoa, mislim da imamo zvijezdu na desnom beku.
    Meni osobno se lamatanje ne svida, valjda imam pravo na to :sweat:
  • penetrisac
    268
    Obožavam lamatanje ruku ako je u pravom momentu, a jučer je dečko osjetio da je pravo trenutak, da lomimo protivnika i da digne ekipu i nivo decibela sa tribina. Bravo mali, samo tako nastavi.
  • Paggini
    62.1k
    Rile nam je ogadio to lamatanje hahaah, ali ovo jučer je bilo potpuno drugačije. I atmosfera na tribinama je bila elektrizirana, izgledali smo dobro, gol je visio i dečko je nabrio primarno sebe brijem, pa onda i tribine jer očigledno je adrenalin u njemu bio na vrhuncu, znači došlo mu je spontano i nije mogao izdržati.

Dok se kod Rileta to činilo kao da ima već uplaniran plan dizanja ruku prije svake tekme - u kojoj minuti, u kojoj situaciji, pa onda poslije na IG staviti sliku sebe kako dižeš ruke. Ne mislim da je Rile bio umjetan, ali takav mi je dojam to njegovo ostavljalo
  • Zagi
    11k
    Videti ćemo to prije ili kasnije i od Vinlofa i od Domingueza. Obojica to imaju u sebi, samo da se malo oslobode.
    Kada je spontano, meni je to zakon.
  • Lynx17
    4.4k
    Meni se ovo lamatan je ruku prema navijacima nimalo ne svida.

Vjerovatno nepopularno misljenje, ali to mi je bas neki teski populizam.
    Prva tekma, i odma takvi rile-potezi.

Ne znam, ali mi ne sjeda kod novih igraca.

Decko je odigrao super utakmicu. I ja sam veliki fan RPGa, pa sam bio razocaran sto on nece startati, ali nakon jucerasnje tekme, vise necu biti razocaran ako nastavi igrati blizu ovog nivoa.
    Nadam se da imamo odlicnog beka, i odlicnu zamjenu i da smo konacno mirni sa jednom bekovskom stranom.

Ali nakon prve tekme tako mahati prema navijacima mi ne sjeda.
    Bio je on u juniorima dinama, ali realno, decko je iz Rijekine skole, ne znam koliko je privatno dinamovac, ali i da recimo Ljubicic, koji je deklarirani dinamovac vec dugo, iste poteze radi, takoder bi rekao da mi je to nepotrebno.
    jedan u nizu

Da sam to uopce dozivljao kao "fake" onda bi te razumio, ali po meni je to bas bilo iz spontanost, kao i kod njegove slavlje kod golove. Jednostavno je takav igrac koji je "all in." On je taj koji ce iz sretnost gurnuti suigrace ili mozda cak malo i osamarati (mozda to volim jer sam i ja takav :lol: ).

Ne znaci da ce uvijek igrati ovako dobro, naravno, ali mislim da ce skoro uvijek imati taj strast.
  • jedan u nizu
    14.3k
    Da sam to uopce dozivljao kao "fake" onda bi te razumio, ali po meni je to bas bilo iz spontanost, kao i kod njegove slavlje kod goloveLynx17

ma jasno, ali kako i Paggini kaze, vjerovatno mi je to Rile zgadio, pa mi to ne sjeda nabolje.
    Vjerovatno ce proci vremena dok mi takve stvari ne sjednu normalno :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.