• Krizy
    55.4k
    Ne znam šta su oni prskali, ali znam da su ih naši isprskali :cool:
  • Klenx
    7.6k
    Nenadjebiv osjećaj u subotu kada je Erceg odsvirao kraj odmah nakon gola za 1:3, tribina grmi u slavlju, a Poljud u tišini sa sporadičnim zvižducima.
    Što se tiče utakmice, sve ste već napisali, samo bi nadodao jednu stvar.

Hvala ti Dinamo.
    Hvala ti što si se osim pobjede i nove vjere navijačima za titulu rezultatom popišao po svim medijskim teroristima.
    Što si spriječio sve Jurišiće, Jeličiće, Vejiće, Šapite, HRT, NOVATV, MaxSport i slične "objektivne" komentatore nogometnih zbivanja u njihovom potencijalnom orgijanju. Sve one koji se glumataju profesionalnost, balans i nepristranost - sve dok Hajduk ne zabije gol ili ne osvoji tri boda.
    Sve one iz kojih tad izlazi čista, nepatvorena tovarština. Sve one koji u sekundi zaborave na novinarski kodeks i pretvore se u euforične komentatore s poljudskog sjevera ili istoka. Sve one koji su čekali pobjedu Hajduka, pa čak i remi u derbiju da pokažu svoje pravo lice i krenu šutirati Dinamo.
    Novinare, komentatore, funkcionere, bivše nogometaše, influencere, društvenjake koji bi se ukrcali na vlak slavlja i prvi kupili kartu za Split 24.5. kako bi "pili s Livajom", vidjeli "najveću feštu na svijetu", "narodnu romantiku", "dizanje Dalmacije" te se klanjali "emociji, hrabrosti i poštenosti".

Hvala ti i što si zakucao Rakitića.
    Igrača koji je mogao hodati ovom ligom kao legenda, kao uzor, kao netko tko vraća dostojanstvo HNL-u. Karijera veličanstvena, trofeji, Liga Prvaka, lider reprezentacije, svjetsko srebro.
    Čovjek koji nikad u životu nije imao veze ni s Hajdukom, ni sa Splitom, ni s Dalmacijom. Čovjek iz Švicarske, odrastao u nogometnom sustavu, formiran u profesionalizmu - a dođe ovdje i u sekundi počne glumiti najvećeg tovara, i poprimi sve njihove osobine.
    Mislio sam da je dno ona izjava o "hrvatskoj ligi koja je zato tu gdje i je" nakon Rujevice.
    Pokušaj izbacivanja našeg doktora s terena kraj krvavog Roga je ipak još veće dno.

Pravi lider ne postaje seljak da bi se svidio masi - nego ostaje svoj i digne masu prema sebi.
    Rakitić je ipak odabrao postati seljak. I maskota frustriranog Hajduka.

Bacili smo ih u nokdaun.
    Ajmo ih u preostale 3 i nokautirati.
    Pa neka magareće revanje ori državom.

Subota, 19:45, Maksimir!
  • Mali Zeus
    16.8k
    Pravi lider ne postaje seljak da bi se svidio masi - nego ostaje svoj i digne masu prema sebi.Klenx

Lik je uvijek bio amorfna, beskarakterna masa, sad se samo to još više pokazalo.
  • ElDorado
    3.6k
    Zanimljivo lik do dolaska u tovare nigdje nije bio duze od jedne sezone
  • Filip85
    142

Morat će u Portorož :)
  • nemapredaje
    5.1k
    Bitnu stvar nismo riješili, ili ja nisam upratio:

@Paggini jel bila mala na Poljudu?
  • gaTeDZG
    1.1k
    Ne znam je li to govori više o njemu ili njima ali baš super podatak.
  • Paggini
    47.7k

Nisi upratio. Nije bila
  • De Oliveira
    1.5k
    Najadnije od svega je sto su tri najodvratnija lika u Hajdukovoj svlacionici Dinamovci Rakitic, Uremovic i Lucic. Poturica je uvijek bio gori od Turcina.
  • badjibadara
    4.5k
    N3oR5TE.jpeg

kakav kadar :starstruck:

I sam Genaro u pozi zvezdasa sa koreografije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.