• Droljo
    22.7k
    Tu završavamo sa managerom. Dugo sam i trajao.
    SumLjam da je debeli niko presudio jer je odmah išao na transfer listu i u rezerve. Ko ih jebe
  • LA BOMBA
    638
    Trebao bi kupiti Yaya Toureja iz nekog random kluba u kojem počinje u CM 01/02 (Luesenhoff database).

Ja sam imao veznu liniju Muntari - Yaya Toure - Modrić - Kranjčar i razbili smo sve u HNL. Napad Eduardo - Kerzhakov (još jedan jeftin mlad igrač kojeg možeš dovesti u Dinamo).

U obrani sam imao mladog Thiaga Silvu.
  • Filip85
    1.2k
    Danas se vratio igranju, nakon manjih problema završio prvu od zadnje tri misije na Char planeti - Gates of Hell. Nakon toga izabrao Shatter the Sky, što znači da Zergovi u zadnjoj neće imati zračne snage. Mala pauza da....popijem pivo....i onda nastavljam.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k
    Ovaj FM bi kao trebao bit neki poprilično realan simulator, a sad je nakon SP Arsenal kupio Jagusica direkt iz Belupa za 20 milijuna i piše mu value 53 milijuna. Ne vidim u kojem paralelnom svemiru je to realno, još pričamo o nečemu što je udaljeno pola godine, ne sada da je prošlo 10 godina pa možeš reći svašta je moguće.
  • ivanlivno
    215
    što znači da Zergovi u zadnjoj neće imati zračne snage.Filip85

Definitivno bolja opcija, inace te brood lordovi satru
  • Dzoni
    2.8k

Znači nisam jedini koji ne može ništa dovest što valja u FMu bez dobrih 6mil eura
    Belupo me muze 6mil za Jagušića, 8 za Šivaleca, Loksa 4mil za Diopa
    Bahatiji gazde klubova u igrici nego irl
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.