• Bosskovitz
    17.5k
    Izgleda da bi se NK Bjelovar i Mladost Ždralovi, oba trećeligaši koji bi ušli u drugu ligu (1NL) da je došlo do proširenja s B momčadima ove sezone, mogli spojiti u jedinstveni klub - https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/veliko-spajanje-hrvatskih-klubova-koji-imaju-sjajnu-infrastrukturu-imat-cemo-klub-za-prvu-ligu-15603422

Stavljam ovdje jer to znači da bi ovaj stadion kad se dovrši vjerojatno ušao u 1NL, a potencijalno kroz neko vrijeme i u HNL:

467500523_10232291154275253_2211176177437877731_n-1024x576.jpg
  • rioda
    9.1k

Ako se dogodi ovo spajanje, to bi bila baš velika vijest za bjelovarski nogomet. Nešto sam sitno upoznat o njihovom rivalstvu, čak sam prisustvovao slučajno i jednoj manjoj tučnjavi između predstavnika ta dva kluba, prije nekih 10-ak godina. :lol:
  • Pacho
    2.3k

Jesi i slucajno sudjelovao?
  • rioda
    9.1k

Nisam, nisam, bio sam neutralni promatrač :grin:
  • Pacho
    2.3k

Sudac :cool:
  • Paggini
    58.9k
    neutralni promatrač :grin:rioda

Takozvani "auuu sta ti reko auuuuu" neutralac
  • rioda
    9.1k

Začudio bi se, ali ne. Gostovao sam sa svojim klubom kod Bjelovara, a oni su se prije utakmice potukli s ovima iz Ždralova :sweat:
  • jedan u nizu
    14k
    cekamo dedu da kaze jel tako nesto moguce uopce :cool:
  • deda
    38.6k
    Moguće je sve.

Kao navijač Ždralova ja sam protiv jer znam k7da to vodi. Postoji jednostavniji način. Fuzije su gluposti. Uvijek sam protiv njih. U Hr ih je bilo nekoliko i ni jedna nije polučila dobrobit za nogometne sredine na dugi rok.
  • NORTE
    17.4k
    Krenula je izgradnja južne tribine Željinog stadiona, ajmo Bosanci dajte detalje.

Prije par godina je bila priča da će jug biti viši od ostalih tribina, ali izgleda da će sve biti u istom nivou.
  • Infinity
    19k
    Pisao sam ja na prosloj stranici.

Cijena 4.7 milijuna maraka
    Kapacitet oko 5000 sjedecih mjesta

S obzirom na kapacitet, tribina ce biti jednaka onoj na sjeveru. Ja sam jucer iznio pogresnu informaciju kad sam napisao da ce kapacitet biti 2500 mjesta. Podatak je bio da ce se kapacitet dici za 2500 mjesta, tj. da ce kapacitet nove tribine biti preko 5000, ali sam se ja zeznuo.
  • Hnlovac
    2.6k
    Zeljin stadion će po tome biti nešto najbliže pravom engleskom tipu stadiona na ovim prostorima

Ima i drugih stadiona ali asimetrične tribine, stupovi koji podupiru krov i na tribinama su i gradnja na rate baš daje štih neke 3. Ili 4. engleske lige
  • znajdatevolimja
    1.4k
    Živim za Dinamo i navijam jedino za Dinamo.

Simpatični su mi Roma i Barca, ali ništa više od simpatični. Roma zbog povezanosti identiteta s gradom, navijača te Tottija i De Rossija, a Barca jer sam drko na Messija kao klinac.

Ali što se tiče Želje, uvijek me nekako fasciniralo sve oko tog kluba. Od povijesti, boja sličnih Dinamu, Manijaka, onog Tifinog videa i pjevanja Grbavice, Zabranjeno Pušenje..ne znam, ali stvarno mislim da ću jednom otići na neutralnu tribinu pogledati Želju..stvarno im sve najbolje želim od srca. Isto vrijedi i za Sarajevo kao grad. Nikakve povezanosti niti sa Željom niti sa gradom Sarajevom nemam, ali eto.

Dinamo je daleko najveći klub na svijetu da ne bude zabune.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.