• marcio amoroso
  9.6k

  Ja sam mislio da se onaj iver ne prodaje nikako jer se reklamira po cijeloj državi, a u nedjelju mi vaš prijatelj iz wap grupe govori da prodaja ide kao luda. Super je to, posebno što kaže da infrastruktura to kvalitetno prati.
 • xavier
  5.2k


  Ma prodaje se samo tako.
 • SAS1987
  4.4k
  Postoji neki nehumaniji stadion od Apostolos Nikolaidisa (Panathinaikos) po pitanju blizine terena i te razine ludosti na tribinama? Prema fotografiji izgleda da je od korner zastavice do pleksi ograde max 3 - 4 metara :rofl:

  qpdob2sqi6aaqg1r.jpg
 • Boogieman
  112
  Malo ga je vrijeme pregazilo, ali u potpunosti ispunjava smisao domaćeg terena. Vrh :ok:
 • Guinness
  959
  Može i u shit of the day... Zadar natkrio ravno mjesta koliko im treba za dobivanje licence za treću jedinstvenu ligu

  ugxnjkm8xu7aigwf.jpg
 • Jaro
  617
  oni ovo ozbiljno?
 • SAS1987
  4.4k
  Zapadna tribuna u Mariboru je dobila ime po Tavaresu.

  ywbcwwir5u2hhxoh.jpg
 • SAS1987
  4.4k
  Najveći mali stadion: Stadion Osasune je već bio ovdje ali je toliko dobar da zaslužuje još više fotografija (na nekim fotografijama još nije 100% završen).

  Obratite pažnju na to da stadion ima tri navoje. Prvi i drugi nivo su "fake double tier" jer su jedna tribina razdvojena ogradom. To je po meni idealna konfiguracija za klubove poput Dinama koji imaju velike oscilacije u posjeti pa možeš imati više konfiguracija. Npr za stadion kapacitete 25k, jedna konfiguracija (tier 1) za nekih 8k ljudi, druga konfiguracija (tier 1, 2) za 16k i treća (tier 1, 2, 3) za puno kapacitet.

  Uz to se mogu koristiti paneli s kojima sakriješ prazne tribine i sa time maksimiziraš navijaćki osjećaj na svakoj tekmi. A kad imaš to onda ti svaka tekma postane velika. To radi i Atlanta i izgleda dobro (fotografije ispod).

  ye5yhf2ou2var9oc.jpg
  5ib18idhe18lkyto.jpg
  crd9jv2jemu3l9ho.jpg
  tjtc3mgks904mmum.jpg

  Atlanta
  pobsd80m89z8ya9f.jpg
  hvrfan21xyx9sr1i.jpg
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.