• Droljo
    9.6k

Sve 5. Nisam tu stručan pa ne znam. Nekako mi je logično da se napravi projekt za cijeli stadion a sagradi samo jedna tribina pa onda imaš sve gotovo kad bude bilo para i/ili potrebe.
  • NORTE
    12.7k
    Šta mislite di će igrat Lokomotiva?
    Još bi samo sa dinamom trebali igrat u Kranjči, a onda valjda kreće čišćenje terena za novi stadion.
    Prvu iduću "domaću" Loksa igra protiv Hajduka.
  • SAS1987
    15.3k
    u Sesvetama :lol:
  • vjeko1701
    10k
    Meni je uopće smiješno ovo plakanje jer nema teoretske šanse da se bilo kojem zg klubu ne dopusti igranje u Zaprešiću dok traje izgranja Kranjčevićeve na temlju "izvanredne situacije" ili "dobrobiti hr nogometa".

Ovo su samo jako očite političke igre.
  • Infinity
    16.9k
    Pa Lokomotiva moze igrati na Maksimiru. Jel to ikome palo napamet?
  • NitkoBitan
    20.3k
    BBB na juznoj tribini :love:
  • vjeko1701
    10k
    Može al mislim da to nije ni nama u interesu radi stanja travnjaka niti njima radi troška organizacije utakmice.
  • ZrnTSCHeZ
    473
    BBB na juznoj tribini :love:NitkoBitan
    Čista romantika
  • NitkoBitan
    20.3k
    Btw. Rudes je odigrao nekoliko utakmica krajem svoje prvoligaske sezone na svom stadionu u kvartu. Bilo je receno da jedino ne mogu ugrat utakmice sa Dinamom i Hajdukom tamo.

Ne vidim zasto onda Loksa ne bi tamo igrala a utakmice sa nama ili Hajdukom moze i na Maksimiru. Ti HNS pravilnici su ionako slova na papiru koja svak tumaci i mijenja kako oce.
  • NORTE
    12.7k

Rudeš im ne bi dao svoj teren, a dinamo im navodno ne da Maksimir, iako to je gradski stadion...
  • Infinity
    16.9k
    Vjerojatno im je dopusteno jer je njihov stadion, sumnjam da bi Lokomotivi dali.

Stadion HD s druge strane ispunjava uslove za HNL.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.