• Droljo
    17.1k

Zajahalo se na valu hejta (bez nekog posebnog razloga) i jaše se dalje. Dosljednost
  • Paggini
    54k
    Ne vidim smisao u tjeranju na silu i na nasu stetu pa krpanje vjerojatno igracem podjednake kvalitete za kojega ce trebati platiti odstetu.Pacho

Da, ovo je i meni neki moment vezan uz Mmaeea, Kangu, pa i Cordobu. Imaju dugogodišnje ugovore i ok mi je da im se kaže "ne računamo na tebe, agent neka traži drugi klub, takojekakoje", ali sad ih ne voditi na pripreme, gdje mogu stvarno sjesti u Kovacevicev sustav s novim igračima i nasilno raskidati ugovore mi je ludost.
  • hardek
    4.8k
    I ja bi Kangi i Cordobi dao još jednu sezonu a za Mmaea sam tu negdje li-la. Pogotovo sada kad smo Petku, Pjaci i Ademiju isplatili dio ugovora za raskid, normalno je za očekivati da će to tražiti i Mmae i Kanga. A s obzirom na dužinu ugovora Mmaea i Kange to bi nas koštalo još 2 kapitalca
  • Pacho
    1.5k

I jos im time torpediras vrijednost
  • Common Sense
    1.1k
    Može ih se uvijek proslijediti u neki drugi klub na posudbu (ako treba i uz kontribuciju u plaći) i nadati se da će dobrim igrama tamo doći do otkupa ugovora ili barem pobuditi interes nogometnog tržišta. Primjer: Štefulj.
  • Droljo
    17.1k
    Dobar trener sigurno može iskoristiti kangu, cordobu i mmaeea. U hnl-u 200%
  • rokikaciga
    2.1k
    Jesam protivnik Mmaea prvenstveno zbog place ali ako mu se vec ne moze naci neki klub neka se izbori za mjesto. Cini se da nije kancer u svlacionici
  • Dinamo-SB
    348
    bez nekog posebnog razlogaDroljo

Nije bezveze.Mmae i Kanga su kritizirani najvise iz konteksta njihovih plaća. Nisu oni loši igrači,ali dati nekom početnu plaću i toliki ugovor je smijurija za puno vece klubove od Dinama. Za tu placu u Dinamu moras ocekivat presing,kritike i nesto instant isporuciti jer to nije uobicajena praksa za Dinamove prilike da se nepoznatom igracu daju takvi ugovori. Ovdje se danima piše o Pjaci,Petku,Ademiju itd. I njihovim placama koji su tu veliku placu tek morali zasluzit nakon hrpe odigranih partija. Petkovic je lik koji je dao gol Brazilu u cetvrtfinalu SP te osvojio hrpu naslova s Dinamom. Mmae i Kanga su dobili ogromne place i ugovore ponajvise na temelju procjene Marica i uz blagoslav ostatka uprave ne razmisljajuci o mogucim posljedicama. Ekstremno kockanje s visokim ulogom. Mogli su barem neke ugovore s postupnim rastom place uvesti ili na neki nacin se osigurati ako se ne pokazu kao uspjeh. Okej Mmae je taj faktor koji si mislio da ce uspjet,ali je li itko razmisljao da postoji sansa da on nece uspjeti? Cak kod Pjace si se osigurao s produzenjem ugovora ukoliko bi doslo do ozljede. Kod Mmaea i Kange nista. Zasto i zbog cega? Nisu tu Mmae,a ni Kanga krivi. Oni mozda ne mogu izdrzati taj pritisak,mozda im nije prezentirano da se od njih s obzirom na ta primanja ocekuje maksimalni angazman i isporuka kvalitete instant. Mislite da Villar i Ljubicic nece pretrpiti kritike ravne Mmaeu cak i ako budu solidni? Budite sigurni da hoce jer ne igraju za kikiriki i dovedeni su kao kapitalci. S druge strane jedan Torrente koji je po meni limitiran igrac ne dozivljava ni priblizno nikakve kritike. Zasto ? Jer ne kosta puno i dosao je free.
    Ako ce Mmae i Kanga igrat za placu s obzirom na njihovu trzisnu vrijednost na Europskom trzistu koja je po mojoj procjeni jedno 400k godisnje i ugovor do 2027. vjerujem da rijetko tko bi imao sta protiv. To je njihov plafon sto im neki drugi europski klub moze ponudit.
  • Droljo
    17.1k
    Mmae i Kanga su kritizirani najvise iz konteksta njihovih plaćaDinamo-SB
    Jesu si sami dali ugovore?
  • CISCO
    361
    Onu protuhu treba na Trgu objesiti.

Taj čovjek je doslovce poteran minutu do 12 da ne uništi klub.

Cijenu njegovih makinacija ćemo plaćati godinama.
  • Dinamo-SB
    348
    Napisao sam u tekstu iznad da oni tu nisu krivi,ali isto tako su bili svjesni gdje dolaze. Npr. za usporedbu - ako ja dolazim u firmu gdje je prosjek plaće 1000e eura i inače treba 5 godina iskustva i muke i prilagodbe i rezultata da bi dosegao 2000e placu,a ti dodjes i odmah imas 1700e. Svjestan si da ces unutar firme biti gledan kroz svaki detalj i da se od tebe ocekuju vrhunski rezultati momentalno. S obzirom na početnu prvu placu koju su potpisali,ne isporučuju dovoljno. Kad dobijes takvu placu tu se ubrajaju i kritike navijača i to da ces biti pod presingom i kritiziran. Sve je to dio te velike plaće. Zato i jesi placen puno jer se smatra da se mozes nosit s pritiskom i da se mozes brzo prilagodit. Sta bi oni za taj novac trebali imat tretman kao da su izlazni juniori i da ih se ceka godinama?
    Rjesenje je mozda neka posudba da pokrije dio plaće i molit Boga da ce na temelju tih igara ih netko htjet uzet free nagodinu da nas raskid sto jeftinije košta. Uostalom,ako sam ja i ostatak navijackog puka u krivu, zasto za njih se ne slijevaju barem slične ponude kao sto su im ponuđene u Dinamu? Pa nije vrag da zbog jedne lose odigrane sezone/poluszeone ih sad bas nitko ne zeli? Ili da oni toliko zarko zele ostat u Dinamu? Ne,nego zato jer nitko im ne nudi ocito ni priblizan ugovor kao Dinamo.

Ps. Za mene osobno je Kanga dobra rotacija i cak mi je okej igrač,ali ne za tu plaću.
    Mmae solidan igrač i solidne igracke kvalitete ima,ali nevezano za plaću bi ga otpisao jer je dokazao da ima mušice u glavi. A to je imao i u prijašnjem klubu sto znaci da ovo nije anomalija.
  • Droljo
    17.1k

Ja sam prihvatio da smo se malo zajebali i sad treba iz toga izvući najbolje. Rešili ih se nebumo bez da odrješimo kesu i ostaje se nadati da budu proigrali nakon priprema i opravdali ulaganja te posljedično možda i vratili dio daljnjim transferom. Kanga nek zabije 15 komada u ligi i 5 u europi pa sa pol snage vratimo uloženo u njega i super. Valjda trener bude složio nekakvu igru i izvukao najbolje od igrača koje ima na raspolaganju.
    A i moramo biti gospoda. Ni u doba mamića se nije desilo da netko pljuje po klubu kad ode ne treba niti sad. Igrači razgovaraju i htjeli bumo opet nekog marokanca pa mu mmaee kaže da bježi glavom bez obzira od dinama jer nije dobio normalnu šansu i potjeran je.
  • San Lorenzo
    19.6k
    Mmaee je što se duel igre tiče među najlošijim stoperima lige, pojedinci su imali više problema sa zaobilaženjem čunjeva na treningu nego Samyja na utakmici.
  • Dudu9
    1.8k
    Po meni nek si traže drugi klub ako se može uzet ošteta, inače ih zadržat na pripremama ako nisu dobri slat ih na posudbe,
  • jakov1
    694
    pojedinci su imali više problema sa zaobilaženjem čunjeva na treningu nego Samyja na utakmiciSan Lorenzo

Ta sprdnja je pocela kad ga je "spori" Fruk izbacio na centru, ali Fruk je nakon toga do kraja sezone imao 50 driblinga iznosenja lopte i odjednom se vise nikog ne sprda jer ga ja Fruk okrenuo.

Njegov jedini problem zbog kojeg se moze reci da nije za Dinamo je pozicioniranje/anticipacija, znaci ne duel nego bas suprotno, protivnici bez lopte. Jednostavno se precesto dogada da iskace kad ne treba, da se spusta golmanu u krilo kad ne treba, da toliko sporo starta da mu igraci bez problema bjeze iza leda itd. Struka vjerojatno zna je li to do znanja i razumijevanja igre, do psihe ili samo do neuigranosti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.