• LA BOMBA
    293
    Kratak video o utakmici Celje - Fiorentina.

Riera se pojavi na 4:30. Ovdje se može vidjeti kakvu strast i energiju je doveo u Celje, kako radi sa igračima i kako ih je motivirao prije utakmice. Napravio je nešto što nitko u Sloveniji nikad nije mogao vjerovati da će se desiti, a to je da je napunio stadion Celja (13.000 gledatelja).

Kod Riere mi se najviše sviđa koliko gradi na mentalitetu momčadi, i kako je dizao samopouzdanje igrača. On je doslovno uvjerio igrače Celja da mogu igrati sa Fiorentinom, na kraju imali bolji xG (1.51 vs 1.01) i posjed lopte (54-46). Fiorentinu je spašavao De Gea na kraju.

Baš me zanima šta bi Riera mogao napraviti sa klubom kao Dinamo, a nadam se da će neki dan postati trener.
  • nemapredaje
    5.3k
    Celje vodi 2:1 u Firenzi
  • Pacho
    1.5k
    Celje okrenulo Fiorentinu i vodi 2-1
  • Mr Anderson
    12.1k
    Ne valja slovenska liga.
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Kako oni zabiju dva komada u gostima u Firenci nije mi jasno
  • Dzoni
    1.4k
    Šteta, odličan fight Celja kako god da završi, mogu biti zauvijek ponosni na ovaj rezultat
  • LA BOMBA
    293
    Kako oni zabiju dva komada u gostima u Firenci nije mi jasnoBBB Sibenik

Odličan rad Alberta Riere.

nk-celje-albert-riera.jpg
  • LA BOMBA
    293
    Dobro su se borili.

Odlučila je individualna kvaliteta Fiorentine.

Treba spomenuti i da je Celje igralo obe utakmice bez najboljeg igrača Armandasa Kučysa, a imaju i cijelu sezonu problem sa golmanima.

Opet su imali bolji posjed lopte od Fiorentine 63-37, igrali napadački... Svaka čast. Svit Sešlar je igračina.
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Znači od jeseni se čitamo na ovoj temi.... :angry:
  • Boycie
    2.9k
    Palmer paklen igrac. Al oba asista kraj klinca od 19g koji je usao...
  • Jay
    1.7k
    Kako se raspao Betis, bas se vidjelo da je sve bilo gotovo vec na 1:1
  • Boycie
    2.9k
    Chelsea prvi klub sa 5 velikih europskih trofeja.
    Zadnjih 5 finala dobili.
  • Keyser Soze
    14k
    Nisu osvojili kup velesajamskih gradova :wink:
  • znajdatevolimja
    366
    Strahovito mrzim ovu konferencijsku ligu..stvarno ne želim da ju igramo iduće godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.