• Neron53
    1.7k

Ma kakva atmosfera :) :)
    Kao tovari...pjevaju na pocetku i kad zabijaju ili imaju prilike..
    Sve ostalo je kamilica
  • NORTE
    16.4k
    Ma kakva atmosfera :) :)
    Kao tovari...pjevaju na pocetku i kad zabijaju ili imaju prilike..
    Sve ostalo je kamilica
    Neron53
    Ne bih se složio, i kod 0:1, a mislim i na kod 0:2 dok su gubili od dinama su imali baš jako dobru atmosferu.
    Za razliku od Paoka i Olympiakosa za koje mislim da su precijenjeni.

Mislim da će ih relativno lako Aek proć u Ateni, ali nikad se ne zna.
  • Dzoni
    1.4k
    Mucio se AEK i u Andori gdje su jedva pobijedili, pa su komotno pregazili Andorce doma. Doduse, ovi su nesto jaci te imaju 2 gola prednosti. Zanimljivo ce biti u Ateni
  • AC1593
    512
    obrnuto. Doma 4:3, u andori pregazili domacina
  • Dzoni
    1.4k
    Hvala, moja greska
  • Simpatizer
    641
    I rijeka i osijek i hajduk imaju ogromnu šansu za ući u europu koju će idući put dobit tko zna kad
  • vjeko1701
    15.8k
    Ako AEK ispadne, ovo je onda povjesna prilika za cijelu ligu. Nema kukanja i izlika, nek pokažu da su ozbiljni klubovi. S druge strane nama bi to bila odlična stvar u prvenstvu. Kad bi se zvijezde tako posložile da svim velikim čudom uđu u grupu, mi imamo nasov u džepu do Božića.

Lako za budućnost gdje vjerujem da ćemo biti još stabilniji i jači. Sa 4 u europi pa nakon toga barem dva sezonu-dvije, ni direktan upad u LP nije nedohvatljiv. Zamisli kolko bi nam značilo da kao prvaci imamo grupe LP a čak i kao doprvaci šansu za ulaskom. To bi Dinamu značilo stabilne temelje za otići barem stepencu više.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Trebaju oni prvo proći Ružemberok.
  • vjeko1701
    15.8k
    I Ziru, nitko ne osporava da bi se lako moglo dogodit da dva izgubimo već u trećem pretkolu.

Al da oni u europu prenesu barem dio nabrijanosti na nas u HNL-u, bili bi duplo uspješniji.
  • Bosskovitz
    16.9k

To je najispravnije razmišljanje. Par puta sam pisao da ako želimo biti kao Ajax ili Benfica, onda nam trebaju i Feyenoord, PSV, AZ, Sporting, Porto, Braga... postoji plafon do kojeg možemo doći u ligi u kojoj smo jedini koji igraju Europu i mi smo vrlo blizu tog plafona, ali on se može podići podizanjem kvalitete lige. Veća kvaliteta nosi veću gledanost i bolje sponzore, sve to donosi više love, a lova donosi bolje igrače, ljepšu igru i veće uspjehe.

Da smo u svibnju imali garantirano mjesto u LP i 10 milijuna veći budžet, zamislite samo kakvu bi to razliku napravilo za prijelazni rok.
  • Bosskovitz
    16.9k
    Jedna prigodna

temp-Image5w5kjl.avif
  • Hrc-Vg
    739
    Kako Petko kaže, danas oblačim klaunsko odijelo i navijam za 3-0 za slovake…Mislim da smo toliko bolji od tovara, da nam ni ne treba da oni što duže igraju 2 tekme tjedno. Nek ih danas nakantaju. ☕️
  • Logistika
    1.4k
    Ajd' priznajte tko je tovarima sabotirao avion ! :)
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Rakitić je toliko dobro odigrao protiv Belupa da je u odlučujućoj utakmici sezone na klupi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.