• Ludovic IX
    9.1k
    tek sad skuzio da sam u krivo j temi - ali onda da usporedim jakira i domingueza

Jakir odiše sigurnošću što je super s obzirom na godine ali mislim da će takav bit uz KTC-a ali uz nekog drugog di nije siguran, trebat će bit pragmatičniji ponekad..ja se njemu nadam da će bit u prvih 11 već tokom ove sezone.

mali španjolac zna s loptom što je pokazao jučer u prvih 15 minuta a poslije kad se sve raspalo, više nije ni on nešto predobro odigrao. ali nema straha i otić naprijed i ima brzinu da se brzo vrati. pokušao je par puta odigrati brzo pa ubrzo odustao jer jebiga, ovo nije barcelona i mi ne igramo na isti način. trebat ću me vrijeme prilagodbe na ipak sporiji nogomet. s obzirom da je igrao u tom drugog sastavu., nemožemo previše reći o njemu zasad..
  • bbbb19
    2
    Jakir moze biti u rotaciji ne treba dovoditi jos stopera
  • scooniepenn
    5.1k

Uz onakvog Živkovića i Gvardiol bi izgledao porozno. Nije mi ni najmanje namjera pljuvati po Živkoviću, ali ja niti milimetar ne vidim nikakav napšredak kod njega u odnosu na onu polusezonu prije posudbe u Lokomotivu. Nekolicina forumaša je tvrdila da je jako napredovao i da nismo očito pomno pratili njegove nastupe lani u Lokomotivi. I nije uopće stvar tri primljena gola, koliko činjenica da se on meni niti u jednom segmentu igre ne čini elitan za stopera. Mali Jakir s druge strane i nakon jednog poluvremena u pripremnoj utakmici djeluje kao puno ozbiljniji igrač.
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.