• 433
    22
    Koja je situacija sa Šuntom? Bas se izgubio
  • Matija1711
    65
    Uzet cu cim cu moci,zasad ne mogu.
  • FazeN
    8.5k
    Koja je situacija sa Šuntom? Bas se izgubio433

Ne postoji ništa loše, pogledaj nam vezni red, jednostavno ovi jače treniraju, daju se i morat će Šunta još pojačati da se izbori za prvih 11.
    Kod Leke ne ide baš tako lako
  • InteraGal MGC
    101
    Prve dvije utakmice u 2.ligi su bezveze izgubili. BSK su stalno stiskali, ali nisu uspijeli ništa konkretno napravit.

Orijent ih je iskontriro i nasamario na rutinu.
    Vukovar je bio kao da su igrali sa kadetima
    Dinamo II je najbolja stvar što se dogodila u zadnjih par sezona, i to nam je veliki bio minus zadnje 3 sezone...a i kod nas uvijek treneri imaju strah igrat s mladim igracima što je meni nerazumljivo...
  • LilScav
    97
    Svaka cast deckima.. 45 minuta pressinga ko od šale..
  • d-Zg
    52
    Dobro prvo poluvrijeme, bolji smo svakako.
    Veseli vidjeti razigrane dečke i kako se Nsoki implementirao u ekipu.

Nego, pokušavam skužiti da li je travnjak klasični ili umjetni....
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    Fuzy dobar ali mora puno odgovorniji bit s loptom u nogama, zna se cesto zaigrat pa izgubit posjed. U prvoj momcadi ako ti zadnji vezni izgubi loptu to se vecinom kaznjava. Inace super igra osim toga
  • Crni86
    24.5k
    Ne znam kak se vama cini, al moj dojam je da Leko radi za sad dost dobar posao.
  • Roky
    217
    da ekipa mu lici na nesto iskreno s loptom
  • ElDorado
    14.8k
    Kakav je Nsoki?
  • LilScav
    97
    Kako je netko napisao ranije, dobar, željan dokazivanja.. fali konkretnosti ali solidan.
  • Fatos Beqiraj
    3.4k
    razigran, ali nije jos nista ozbiljno kreirao.
  • 433
    22
    a i bolesno je brz
  • Orc123
    17.2k
    imao jedan odlican prodor 1 na 1 i udarac malo iznad gola ...vidi se da je velili talent ali se i vidi da nije ni 70% spreman.....ja mislim da se ne radi bas najbolje sto se tice fizicke spreme u 1. Ekipi Dinama.
  • Orc123
    17.2k
    Inace, mogao bi se Kova spustiti na koji trening B ekipe i vidjeti kako se igra visoki presing i kako se pokriva teren....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.