• Lihtmašinac
    1.4k
    Taman sam htio napisat kako je napeto, napeto, napeto i kak dečki izgledaju kao super klapa, jer igraju baš nekako kao škvadra sa školskog. Iako na trenutke to možda bude i malo divlje, baš se čini da grizu jedan za drugog. Lijepo za vidjet kako se igra za grad i klub. A ima tu pojedinačno i štofa za višu razinu i ozbiljan nogomet. Dobro pišu zonaši koji to malo bolje prate. E, i tak onda, dok sam si to tipkao, stisnuli naši loptu prek crte za vodstvo pred sam kraj pa mi nije ostalo ništ drugo neg da zbrišem cijelu tu živčanu filozofiju i stavim onu vatru gore :grin:

Sve skupa, ovo je velika pobjeda, baš za svaki respekt. Od dva gola zaostatka do preokreta kroz agresivnu kombinatoriku i 4-3 u četvrtfinalu jednog velikog natjecanja ne može stići baš svatko. Svaka čast na moralu, želji, ali i na napadačkoj igri!

I sad samo tako dalje, nastaviti raditi na sebi i rezultati će već doć - i kolektivno za klub i individualno za pojedinačne karijere. Svaka čast još jednom, i fala, dečki, baš ste me razveselili, rezultatom, ali još više pristupom!
  • Filip 91
    2.3k
    Jel zdrijeb polufinala ili se vec zna protivnik?
  • miro
    8.8k
    Real u 1/2 finalu
  • Papastrumf
    22.3k
    I decki su vise od godine dana u prosjeku mlađi od igraca Valencije.
  • Thor
    2.4k
    Bas su pokazali pravi primjer borbe pod nasim sloganom: nema predaje! :blush:
    Jesmo gubili ali smo pokazali da je to nebitno i da mozemo i to stici! I preokrenuti.
    Ovo je velika igra i pristup naseg dinama. Ne bih izdvajao pojedince,ali fakat su igrali ko skvadra kak je vec komentirano. Odusevljava me ovaj i ovakav pristup jer to je nas dinamo!
    Cak i da nisu uspjeli proci ne bi im se imalo kaj zameriti a ovako,fantasticno!
    Podrska do finala i u finalu pa da to osvojimo!
    Ajmodecki :strong: :love:
  • fakin
    3.6k
    čim je varela izašao van preokrenuli smo i pobijedili, svaka čast dečkima. valjda ćemo jednog dana saznati zašto smo varelu morali trpiti u prvoj momčadi, a sad i u juniorima.
  • Ivan0302
    1.6k
    Šunta doktor gol i dvije asistencije
  • Thor
    2.4k
    O ovome trebaju pisati mediji. Ovo se mora cuti i nahvaliti decke u medijima da im se da jos dodatno postovanje i vjetar u ledja za dalje
  • miro
    8.8k
    odmah je Index objavio
  • VolimDinamoOo
    338
    Index i jutarnji su odmah objavili..
  • Carrasco
    7.2k
    Lako za medije, gdje je objava na službenoj stranici?
  • Crusades
    23.3k
    Pa objavila je službena stranica nogometne škole Dinama prije 8 minuta.
  • Dudu 9
    1k
    Čestitke dečkima i treneru.
    Poseban pozdrav za klaune sa 24 sata i SN koji su nedavno srali po Capellasu.
  • Zvone92
    134
    https://www.youtube.com/live/Xe7Wmk2_tq0?is=k9Xuul0bK-RgiGDv

Evo i linka s cijelom tekmom, pa kom se da, nek baci malo oko
  • GOAT
    5.6k
    Ima 300.000 eura godisnje a Dinamovi klinci su u polufinalu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.