• Enco
    351
    Nažalost niti juniori ove sezone neće vidjeti Ligu prvaka. Kolo prije kraja zauzimaju drugo mjesto sa šest bodova zaostatka za vodećom Lokomotivom.
    Plasman u LP mogli su ostvariti na dva načina da budu prvi u prvenstvu ili da im to omoguće seniori sa osvajanjem prvenstva.
    Juniorsko prvenstvo je izgubljeno u periodu 05.03. do 05.04. kada su u pet kola ostvarili jednu pobjedu Sesvete, tri nerjšena Šibenik,Osijek,Rijeka te porazom od Rudeša.
    Ta crna rupa desila se nakon odlaska trenera Banovića i dolaskom trenera Polovanca ,koji nakon poraza od Rudeša postaje bivši. U tom periodu ispali su iz Kupa od Sesveta.
    Nakon toga u šest odigranih utakmica , Dinamo upisuje pet pobjeda i jedan poraz Hajduk.
  • Vučko53
    297

Gotovo nevjerojatno da je imao toliko negativan utjecaj, bas me zanima sta im je radio na treninzima..
  • Enco
    351

A to ne znam nisam prisustvovao treninzima, ali
    po rezultatima je očito da ili nije radio ništa ili to šta je radio je radio krivo.
  • Laugreano
    4.1k
    https://semafor.hns.family/igraci/462675/luiz-gabriel-araujo-santos/
    Jel ovo mali Etto? 29 utakmica 44 gola.

https://semafor.hns.family/en/players/1222795/matheus-da-silva/
    I Duduov sin je nedavno nastupio na turniru. 3 utakmice 4 gola. 2 dinamu.
  • Enco
    351
    "Jedan od najvećih problema je rad omladinske škole. Primjerice, Dinamovi juniori promijenili su tri trenera ove sezone, u kupu su ispali od juniora drugoligaša Sesveta, a u prvenstvu nisu mogli pobijediti juniore trećeligaša Mladost iz Ždralova i drugoligaša Rudeša. To je nešto što se u Dinamu nikad nije događalo.

– Treneri u omladinskoj školi rade mrežu osobnih usluga pa nerijetko ne igraju najbolji nego najpodobniji – kaže za Nacional klupski izvor.

Iz tog razloga prvi Bobanov rez očekuje se u omladinskoj školi. Tu se očekuju prve smjene, a prema informacijama koje imamo tu bi se moglo promijeniti i preko 50 posto trenera. Jer, Dinamo je uvijek živio od prodaje i razvoja igrača iz omladinske škole. I kad tu stane proizvodnja, a juniori baš i nemaju nekih igrača koji mogu participirati u seniorskoj momčadi i biti pojačanja, onda su rezovi neminovni."

Izvor Nacional
  • OsamŠest
    5.2k
    Dolaze 3 španjolska stručnjaka u školu.

Ako netko ima cijeli, neka zalijepi..
  • Crni86
    10.8k
    @Nogo poguraj nas brate :grin:
  • Carmichael
    75
    u kupu su ispali od juniora drugoligaša SesvetaEnco

Ne mogu prihvatit tu neupućenost novinara. Nisu juniori Dinama izgubili od drugoligaških Sesveta, nego je trenutno drugoplasirani juniorski Dinamo izgubio od trenutno petoplasiranih juniora Sesveta. Od tih Sesveta u juniorskoj HNL trenutno su bolji Lokomotiva, Dinamo, Hajduk i Gorica, a ovisno o raspletu 30. kola, Sesvete bi mogle preskočiti Goricu i postati četvrti klub Hrvatske u kategoriji juniora. Tako da je poraz u kupu od njih manja sramota nego što bi bila izgubit od "prvoligaša", u pogledu Šibenika, Varaždina I istre, koji drže 11., 13. i 14. mjesto lige, pa čak i neke sedme Rijeke i devetog Osijeka.
    Taj naš poraz u kupu je bio na penale (a u ligi je Dinamo upisao uvjerljive pobjede 0:4 i 4:1), a iste te Sesvete su baš danas u ligi pobijedile prvaka, Lokomotivu, i to u gostima.

A što se tiče same naše škole nogometa, u ozbiljnom je padu.
    U juniorima prvak Lokomotiva u ligi i u kupu. U kadetima Dinamo ima prevlast u oba natjecanja, i tu se ističu Radoš, Benkotić, ali naravno i Varela te Beli. U pionirima, Lokomotiva prvak također i lige i kupa.

U ovim mlađim kategorijama koje ne igraju prvenstvo Hrvatske, nego prvenstvo ZNSa, u svakom uzrastu se mijenjaju Dinamo i Lokomotiva.
    2012. Dinamo prvi. 2013 je upravo izgubilo od Lokomotive čime oni velikom vjerojatnošću osvajaju naslov. 2014. Dinamo, 2015. Lokomotiva, 2016. Dinamo, 2017. Lokomotiva.

Tako da je svakako velika pohvala Zvoni što je odmah krenuo ozbiljnije u tu priču, o tome nam ovisi budućnost kluba.
  • scooniepenn
    4.5k

Nista novoga nije napisano. Navodno stizu Albert Puig i jos dva Spanjolca od kojih ce jedan biti odgovoran za zagice i pionire, a drugi za kadete i juniore. Vlaovic bi im trebao biti desna ruka i “covjek od povjerenja”.
  • Crni86
    10.8k
    hvala ti :smile:
  • Enco
    351
    Ne mogu prihvatit tu neupućenost novinara. Nisu juniori Dinama izgubili od drugoligaških Sesveta,

Novinar spominje drugoligaš Sesvete,trećeligaš Ždralove, drugoligaš Rudeš ne zbog neupućenosti već iz razloga što se seniori tih klubova natječu u tom rangu.
    Kako god žalosno je da juniori Dinama ispadaju iz Kup natjecanja od Sesveta. Isto kao što je žalosno da pioniri ispadnu od Rudeša i to i jedni i drugi još dok je ta faza natjecanja na središtu, a ne na nacionalnoj razini.
    Za to nema opravdanja.
  • Carmichael
    75

To mi je jasno, ali rang seniora nema nikakve veze s kvalitetom juniorske ekipe. Kao što sam rekao, juniori Sesveta su lako moguće top 4 ekipa Hrvatske, poraz od njih je manja sramota nego poraz od juniorske Rijeke, jer su Sesvete juniori kvalitetnija ekipa od juniora Rijeke, unatoč tomu što je Rijeka prvak seniorski.

Svakako cilj moraju biti titule, pa je neopravdan ikakav poraz, ali nisu izgubili od loše ekipe.

I pioniri igraju natjecanje na nacionalnoj razini, ne na razini središta.
  • Enco
    351

Post si počeo upisom o neupućenost novinara, a onda sam ti pojasnio na što se referira dotični.

Da pioniri i kadeti i juniori igraju ligu na nacionalnoj razini ali Kup natjecanje počinju na središtu i upravo tu su i ispali, nisu ispali na završnici koja je nacionalni nivo.

Nadam se da ti je sada jasnije
  • Carmichael
    75
    jasno mi je na što se on referira, moj komentar vezan za njegovu "neupućenost" je baš zbog tog razloga što rang seniora nema nikakve veze s plasmanom juniora, to me zasmetalo haha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.