• Enco
    234

Ne mislim na njega .
    Kolar baš desetka , mali duža kosica
  • Omake
    7.8k
    on i belinho kao iz Snjeguljice. I taj mali je baš znalac, Ante Coric level tehničar. Ali kao što si rekao, tijelo je ključ
  • OsamŠest
    4.9k
    Ali dolaskom Belinha, malo su se u drugi plan stavili Ivan Kolar i Tomo Mujanović. Vidjet ćemo hoće li im fizikalije biti prepreka za potpuni razvoj, ali talentom ne zaostaju previše za Belinhom.OsamŠest

Baš sam prije skoro godinu dana pisao o tome. I Kolar i Mujanović su mi fenomenalni talenti..

@Omake @Enco
  • Enco
    234
     malo su se u drugi plan stavili

Nisu baš malo, lani u hnl- u gotovo da nisu ni igrali ni jedan ni drugi, a Belinho je bio dosta odsutan zbog ozljeda, znači bilo je prilike.
    To je baš jedna jako , jako "delikatna" generacija, od toga da je mali od Butine bio golman dok je stari bio u klubu, preko Bare i šlepanja ostalih njegovih pulena na osnovu Belinha . Pa i Maric je u tu generaciju doveo svog rođaka inače unuka jednog bivšeg menagera.
    Ono dosta nereda koji nikako da se rješi do kraja, a ima u toj generaciji materijala.
  • Ivdzo11
    6.2k
    Inace, juniori vode 2-0 protiv Gorice doma...

Time preskacu hajduk i dolaze na -3 Lokomotivi, ali s utakmicom vise u odnosu na Lokomotivu
  • Fan
    1k
    Inace, juniori vode 2-0 protiv Gorice doma...

Time preskacu hajduk i dolaze na -3 Lokomotivi, ali s utakmicom vise u odnosu na Lokomotivu
    Ivdzo11

Hajduk preskačemo jedino ako ne pobjede Rijeku. Nasreću, trenutno gube 0-1 na poluvremenu i sljedeće kolo igramo derbi protiv njih.
  • Ivdzo11
    6.2k
    Tomas Bakovic se u posljednje vrijeme izdvaja kod juniora, 2007 godiste, ima 7 pogodaka za juniore...

Prosle godine strijelac u prijateljskoj utakmici protiv Sakhtara, a i debitirao protiv Varazdina u HNL-u
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.