• krvaveoči
    72
    Definitivno igrač koji zaslužuje bit prva zamjena Valinčiću,ovako loše kao danas nije djelovao u niti jednom svojem nastupu,a situacija iz koje je vadio vruće kestenje je bila kaos,naspram situacije danas.
    Ako se nastavi ovakav trend do ljeta,vjerujem da cemo ga tesko docekati slj sezone u dresu..barem koliko cujem ima dosta kvalitetnih interesenata
  • Xpert1992
    623
    Jel se zna na kraju jel ovaj decko ima onu klauzulu u ugovoru da moze otici iz Dinama za ponudu od milijun eura?
  • krvaveoči
    72
    Ima il nema,nije si ju sam stavio
  • crophantom
    4.4k
    Ako i danas fakat ide Tabinas ispred njega, jel ima iko neke suvisle informacije kaj se tu dogada? Jel ozljeda ili nesto drugo ne štima?

Puna mi je kapa vise ovih misterioznih situacija kod nas.
  • Fan
    2.3k
    pa mislim da nema tu nekog misterija... upao je u ekipu zbog ozljede Valinčića i katastrofalnim igrama Lisice i KTCa na beku, neke odigrao dobro, neke katastrofalno, klupiralo ga se kad se skužilo da je Galešić bolji zamjenski bek od njega, a u međuvremenu je došao i ozljeđeni Tabinas koji se (valjda) oporavio i sad ima prednost.
    Po viđenom, na njega se apsolutno ne računa ovu sezonu i ne bih se čudio da je on taj koji će ić u Dinamo 2, a Tabinas bit 3. zamjena (1. Vale, 2. Gale).
    Edit: tj moguće je ipak da je Mikić ispred Tabinasa overall, al je neka ozljeda možda u pitanju, zapravo ne znamo ništa osim medijskih naklapanja jbg.
    Edit2: evo sastava, ipak nije ozljeda nego je na klupi, znači prva teorija stoji :)
  • Big Daddy
    1.7k
    Brate, jesi se dogovorio sam sa sobom :sweat:
  • Fan
    2.3k
    ma na kraju se nije znalo dal je ozljeda u pitanju il ne, kad nikad niš ne znamo :lol:
    Stojim pri prvoj tvrdnji, mislim da se na njega ne računa ove sezone uopće, a za drugu ćemo vidjet dal će ostat u Dinamo i zaigrat za Dinamo 2 ili otići...
  • Big Daddy
    1.7k
    Jesi siguran? :sweat:
  • FazeN
    6.6k
    nema idiota od menadžera koji ucjenjuje klubJos-Optimus

Što se tiče ove teme, moram baciti komentar jer danas prije utakmice se puno pričalo zašto Tabinas a ne Mikić, i vidim da je aktualno nakon utakmice još.
    Pa ću odgovoriti na komentar ovdje da ne trpam temu Tabinas.

Mislim da to gore više nije točna informacija, jer se u klubu priča da je Noa sad kako da se izrazim, samostalni zastupnik?, točnije da je raskinuo sa Škegrom na svoju ruku. S kim će dalje ili sam to Boga pitaj, ali ako je stvarno raskinuo sa Škegrom super za malog.
    Što se tiče Noe, ja sam dugo već najveći borac za njega uz mog kolegu @rokikaciga haha, jednostavno pratim te juniore dugo i mali mi je odličan i vjerujem da klubu može dati puno.
    Pa ne treba sad radi danas širiti negativu, mali je imao odličnu sezonu, sad sam listao malo utakmice, ima preko 40 utakmica i kao predvodnik svoje generacije osvojili su Ramljak, ide na EURO nakon 14 godina sa U-19, informacije iz repke su da je uskoro U-21 tu, pa uz našeg Zebu kao kapetan vodio Dinamo u prvenstvu i po turnirima. Osvojili su kup nedavno, prvenstvo se nadamo da će završit kako spada i da će se donesti taj trofej.

Nije velika drama sad što on nije danas igrao, (Tabinas me čak ugodno iznenadio), jer bez uvrede ikom, nit će Noa postat igrač asistencijom protiv Belupa, nit će Tabinas uništit njegovu budućnost svojom. Pred malim je budućnost, nek nastavi samo radit dalje, a dosad je bio odličan, nadam se sada da će ovim stvarima koje je ostavio iza sebe krenut sve još na bolje jer jebiga (moje mišljenje) da je bio kolateralna žrtva drugih tih nekih stvari.
    Ne treba zaboraviti da juniori igraju sad u 5 dana 3 tekme, idemo uzeti taj trofej i ne treba nikakva negativa. Tabinas se dobro pokazao u prvoj ekipi, Noa kad je dobio priliku također isto, tako da je meni to sve pozitivno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet