• Efes Pilsen
    6.8k
    24 sata postalo necitljivo s videima i reklama.
  • Sibirski plavac
    1.1k
    Hoćemo li ovog dečka vidjeti do kraja sezone barem na par minuta na terenu? Ok,bio je ozljeđen,ali mislim da je trenutno dovoljno spreman da ga se ubaci u igru barem u trenutku kad je rezultat komotan (npr. prošli vikend protiv Istre zadnjih 15ak minuta, rezultatski riješena tekma). Gledajući komentare po raznim društvenim mrežama, ima solidan broj bisera koji pišu iste one fraze kao što su nekoć pisali za Maxa i Kaneka, "taj Ogiwara je truba od igrača, da išta valja igrao bi". Takvi komentari mi nikad neće biti jasni. Čovjeka si vidio u jako malom uzorku vremena na terenu, i odmah stvaraš svoj sud da je lik truba...
  • Orc123
    5k
    Jakire srami se sta radis ovom decku! Ok, rekao sam da Hoxhi treba dat priliku i da nije los igrac ali da, nije se pokazao ali za to je dobio i vise nego dovoljno prilika, ali ti ga i dalje guras! Ovaj decko kad je igrao bio je dobar, a ovo sto mu se sada radi je sramotno! Sta je on kriv sta je bio ozlijeđen! Za to si najvise odgovoran ti Jakire! Ti Jakire si ga ubacivao u igru kad je bio nespreman, nezalijecen, kad nije jednostavno trebao biti na terenu TI si ga je stavljao po 15-20min i time i napravio to da ga nije bilo vise od mjesec dana, a sada nakon kaj se decko vratio neda mu ni priliku da se nametne. Srami se Jakire ali to je tvoj modus operandi! Radio si to sa Kanekom, Maxom pa i sa Vidovicem! Teski populista i prodavac magle.
  • hardek
    1.4k
    Ogiwara?

    - Ne postoji brži igrač od njega u ligi. Nevjerojatno je koliko je imao peha, on je odličan igrač. Dat ćemo mu još prilika do kraja sezone.

    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/varazdin/jakirovic-nakon-vazne-pobjede-medalja-rijeke-mene-zanima-samo-ona-s-dinamom-vjerujem-da-cu-je-dobiti-15451308
  • Orc123
    5k
    U malo vremena kaj je igrao pokazao sve ono kaj smo znali, a to je da je iznimno brz, dobre tehnike i smislom za kombinatoriku, odiza odgovoran i agresivan, odlicnog centarsuta....ja cak mislim da bi ga u 352 mogli probati i desno jer je i to igrao u Urawi...isto tako treba dobiti priliku lijevo jer mislim da bi se Kule i Petko naskakali na njegove ubacaje...cak je moguce da i on i Vidovic igraju zajedno jer Vidovic moze igrat Batijevu poziciju a Bati moze odigrat Bulatovu povuceniju rolu. Zasluzuje puno vise minuta!
  • mali M
    3.3k
    Vidovic moze igrat Batijevu poziciju a Bati moze odigrat Bulatovu povuceniju roluOrc123

    sve si rekao..
  • miro
    3.1k
    već nekoliko upisa je bilo kako Vidović može igrat Baturininu ulogu, ali ne može. Nema povratnu trku, lakše gubi loptu i više ju carini. Prije bih ga probao kao drugog napadača uz Petka
  • Orc123
    5k
    moze i to odigrati, ali na wing backu protiv jacih bit ce jos slabiji u obrani nego na poziciji koju Bati igra tak da ... Da se sve ro ukomponirati, a Ogi zasluzuje sansu na bocnim pozicijama...jako mocan igrac, cak mocniji od kaneka po pitanju trke, brzine i agresije....
  • Banana 2
    377
    Može igrati samo ovo što sada igra. To je u teoriji wingbek, ali on realno ne igra wingbeka. On je neki oblik širokog napadača koji daje širinu, ali ima i dosta slobode.

    Mogao bi igrati Petkovu ulogu ako Petka treba odmoriti, pod uvjetom da je uparen sa drugim napadačem koji napada dubinu. S njim bi to izgledalo drugačije nego sa Petkovićem, ali mislim da bi se u toj roli snašao na svoj način.
  • Ijayi Atiemwen
    334
    [img]http://lefty-hamster26-d043d589a80e419b8e5f4e9233edd2d7.jpg

    ulicama grada glavni je Takuya Ogiwara :cool:
  • Juznjak
    2.9k
    Zašto Ogi jučer nije dobio priliku umjesto rakete?austrijanac
    Rekao je Kule u podcastu da je opsovao nešto Jakiru jer mu je Šutalo rekao da ta psovka znači dobar dan. Takuya uno di noi!
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.