• Bernard
    1.1k
    Neznam staviti sliku, ali jutros uplaćeno na Istru 15 eura na kof 10.ako prođe dvostruko zadovoljstvo!!
  • zoom
    502
    evo i ja nesto bezveze slozio, prvi par vec prosao
    ako se po jutru dan poznaje
    SBGAGvp.png
  • Droljo
    24.9k
    Listić na osjećaj. Tipičan primjer. Očekuju se golijade i favoriti da ne kiksaju. Screenshot-2024-03-03-12-39-02-157-edit-com-android-chrome.jpg
  • Markelo
    3.7k
    Stiso si se igrat dvicu na Opusu :grin:
  • Droljo
    24.9k

A jbga, cijelo vrijeme se nadamo da ćemo proraditi i više riješiti nekoga bez muke Isusove a to bi značilo da dajemo gol prvo poluvrijeme :wink:
  • Sunja86
    1.3k
    Dinamo i Baturina daje gol 7.50 koeficijent, imam neki osjećaj da ga večeras Bati zabija
  • Mihaljević
    14.3k
    GIIQ8ULXkAARqO2?format=jpg&name=large
    Dobro jutro svima osim Xabi Alonsu i njegovim podanicima...
  • Droljo
    24.9k

Slažem se. Sjebali mi 3 listića. Tek drugo poluvrijeme se pojavili smradovi...
  • Zagreb1992
    3.2k
    Danas bi uzeo

Dubrovnik Bosco h 25.5 1

Dubrovniku bitna utakmica radi bolje pozicije u playoffu dok Bosco samo odrađuje ovaj zadnji krug i lagano ispada..Ono radi čega bi igrao danas ovo je još 2 igrača manje u rotaciji gostujuće ekipe ..Pavković i Katanović su se već priključili Ciboni i danas će igrati u Sinju ..Dubrovnik ako ovo shvati od početka ozbiljno ide na 30+ lagano
  • Droljo
    24.9k
    Jel ima tko kakvu ideju za danas? Ja nemrem pogodit ništ. Jedino da odem do neke babe vračare da mi skine uroke :grimace:
    Jbte odigram 4 para fulam minimalno 2-3 ako odigram više penje se promašaj na 4-5 parova.
    Eto tu ću pogoditi jedan ili dva:
    Screenshot-2024-03-10-11-45-36-845-edit-com-android-chrome.jpg
  • BBBaranja
    4.5k

Frende pusti babe vračare,izjebi bolje cigančicu neku navodno i to donosi sreću :grin:
  • Droljo
    24.9k

Probao. Ništ. Kita. Tražim dalje
  • BBBaranja
    4.5k

A jebiga,barem si nju onda usrećio :smile:
  • Petar86
    1.3k
    ja zadnja 3 listica, na sva 3 promasio par za 160€. Nekidan mi treba West Ham zabiti gol, u 94 Freiburgovog igraca lopta pogada u ruku, VAR provjera 5 min, nema penala, nema gola padnem. Jucer mi treba Frosinone za 160€ zabiti gol promasi penal u 93.

Radije bi bija u tvojoj kozi nego ovako
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.