• Mihael2305
    1.3k
    Screenshot-20260214-111509-Samsung-Internet.jpg

Toliko sam išarao listić, da bi pal moguć na 1,20
  • blackbully
    4.6k
    @NORTE neki info zasto je Widzew ovoliki favorit u gostima protiv drugoplasirane Wisle?

Screenshot-20260214-120526.jpg
  • jp23
    3.7k

Wisla se tek ove sezone vratila nazad u Ekstraklasu (prošle sezone izborila promociju kroz playoff kao trećeplasirani), dok je Widzew uložio dosta love u ekipu (novi vlasnik, bogataš) i svi su očekivali borbu Widzewa za postolje, a ne protiv ispadanja.
  • NORTE
    22.5k
    NORTE neki info zasto je Widzew ovoliki favorit u gostima protiv drugoplasirane Wisle?blackbully

Pitanje apsolutno na mjestu, a kolega je napisao da su glavni razlog ulaganja u pojačanja Widzewa, dok Plock nitko nije očekivao tako visoko.

Ne mislim da će Plock pobijedit, ali ne bi bilo nikakvo iznenađenje da to naprave.
    Koeficijenti na 1 i 2 jesu čudni i moguće da je povezano i s izostancima igrača, nisam još ništa stigao provjerit za danas.
  • Droljo
    25.2k
    Da mi je netko prije rekao da ću u subotu oko podne gledati Chwalinska-Vidmanova (inače 134 i 137 igračica svijeta) te navijati za poljakinju u derbiju sa čehinjom rekao bi mu da je lud. :lol:
    Inače 'naša' ju je baš brejknula pri rezultatu 0:1 u setovima za češko zlo. :snicker:
    Evo ga 4:2 :strong:
  • Praskaton
    5.5k

Kakva priprema živaca prije Dinama,strašno :lol:

Edit:ja sam odigrao 2:0 u setovima tako da dosta kladionice za danas haha
  • ksapi
    7.5k

Kad stavis supersansu (bayern u ovom slucaju) moras imat minimalno 6 parova na listicu
  • Droljo
    25.2k

Sad vidim i ja. Ali nisam uopće skužio da sam stisnuo superšansu. Slučajno valjda. Nisam išao u ponudu superšanse nego na Njemačku ligu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.