• Zagreb1992
    3k
    Šteta za Hwkinsa koji je u nastavku dao samo 2 poena nakon 7 u prvom
  • Xpert1992
    329

Proslo 2 od 3, dobro je. :up:

Hvala na parovima. :smile:
  • Praskaton
    5k

Na ovo tvoje dodao Tanaskovica i M.Morgana više.
    Umalo,4/5.
    Šta mislis sutra Atic vise 8.5 ?

Evo nesto tenisa noćas,čisto da pokvarim prolaznost na forumu.
    Galarneau Alexis-Basavareddy Nishesh 0:2
    Nishioka Yoshihito-Fatić Nerman 2:0
    Prižmić Dino-Olivieri Genaro Alberto 20.5 manje
  • Zagreb1992
    3k
    Split FMP 1 1.90

Split doma score 3-3, FMP score u gostima 1.3 ..Žutima je ovo must win utakmica jer i dalje imaju teoretske šanse da uđu u play in aba lige ..S obzirom na raspored to je moguće ...FMP, SC Derby dma ..Krka I Borac čačak u gostima..Žuti su sutra kompletni i po meni na širinu rostera bolji od FMP-a iako to trebaju dokazati na terenu

Buyukcekmece- Anadolu Efes 10.5+ hendikep

Efes u euroligi teško da će uhvatiti poziciju za playoff ili play in...U ligi također ne briljiraju , ali sutra je fini dan za započeti izlazak iz mini krize ..Gostuju kod zadnje ekipe u ligi koja je svoje 2 pobjede ostvarila protiv ekipe nižeg ranga od efesa..Dolaskom Lasa na klupu ovaj efes može i mora bolje ..nadam se da će sutra pokazati kvalitetu i da će lagano do pobjede doći
  • Zagreb1992
    3k

Atić mi je divlji igrač dosta ...od njega možeš očekivati poene, ali i gluposti s kojima sebe izbaci iz ritma i ekipu..

Drežnjak protiv Fmp.a ima dosta dobar score i digao se u formi ...na granici od 9.5 mi je ok ulov
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.