• BBBaranja
    4k
    Treier over 7.5 1.85

Protiv srba dao 8 poena,jučer brzo skupio 5 osobnih pa je ostao na učinku od 2 poena..
    Ali ovo igram zbog ozljede Venea,samim time imat ce vecu minutazi i vjerujem da ce prebaciti ovu brojku protiv Češke koja katastrofalno brani reket na ovom EP.
  • Zagreb1992
    2.6k

Jučer je ralno i imao drugačiji mathcup u Porzingisu ...Ako će Estonija mu spuštati lopte onda će u over ...valjda ne ide u napucavanje sa Češkom
  • Droljo
    20.8k
    U košaricu se ne petljam al vidim da kolegu @Zagreb1992 i neće baš. Što se nogaća tiče ja sam 4 eura bacio na ovo:
    IMG-20250831-124652.jpg
    Uzdam se u Kangu!
  • Zagreb1992
    2.6k
    Danas je nekako čudan izbor za košarku ...Giannis over možda protiv Gruzije i to bi čak prije skokove
  • OsamŠest
    6.1k
    Što se nogaća tiče ja sam 4 eura bacio na ovoDroljo

Kolega Droljo, boldao sam ključnu riječ. Sretno! :joke:
  • Zagreb1992
    2.6k
    Dončić 31.5 +

Minutaža klasična preko 30 minuta..Bitna utakmica kako bi očuvali šanse za orolazak dalje ..Belgija na vanjskim pozicijama nema igrača koji obrambeno može protiv Dončića
  • Droljo
    20.8k
    boldao sam ključnu riječOsamŠest

Znam ja dobro što sam napisao. Bez brige... :eyes:
  • ksapi
    5.9k
    Dugo Selo-Sesvete / Dugo Selo timski under 30.5-31.5 (rukomet, hvale za EHF ligu)
    Kranzmann over 3.5 (rukomet, bundesliga, tekma minden-goppingen)

*u nekim kladama još ima i ovih igrača iz bundeslige pa ko može nek si iskoristi: mengon over 2.5, pribetić under 3.5 i maldondo over 3.5
  • BBBaranja
    4k
    Copenhagen-HOJ 16:00 počinje kroz par min
    Gosti over 27.5 1.85
    Žene rukomet Danska

Fontecchio više od 1.5 trice 1.60
  • Zagreb1992
    2.6k
    Darius Thompson over 5.5
    Melli 0.5 trice over
  • Mihael2305
    356
    Opatija - Sesvete x2? 1.75 koef

Sesvete inače oke protivnik, nikad u zadnjih 4,5 kod njih nisu pobjedili, a Opatija u zadnje vrijeme krš od nogometa igra.
  • Droljo
    20.8k
    Kranzmann over 3.5ksapi

Misliš da ti nisam zacopro ovog lika. Nije došao na utakmicu :lol:
  • Zagreb1992
    2.6k

Al sam te zacoprao ..Uzeo ovog prvog kaj si ispod Dugo Selo stavio ..0 teška haha ..šteta
  • Droljo
    20.8k
    Ja sam još malo kao živ...
    IMG-20250831-194605.jpg
  • Droljo
    20.8k
    Sad kad vode i rijeka i barca ne daju smradovi cashout... :vomit:
    Valjda poslije 22h ne radi cashout :worry:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.