• Ivdzo11
    11k
    Hapoel-Dinamo 1x po 1.80akksapi

Dabogda pao to :razz: :joke:
  • ksapi
    8.9k

Bez Belje i s ovakvom nasom formom je to 50-50 tekma u najgorem slucaju pa kako zavrsi zavrsi, ja sam value uzeo
  • Antonio bbb
    316
    Pa evo povecala se kvota na 2.00, na PSK je cak 2.05.
  • ksapi
    8.9k

Uvijek se poveca na dan tekme u nasim kladama jer stave tekme nasih klubova u superponudu pa smanje marzu na match bettingu. I dalje stojim iza tog sto sam napisao
  • jp23
    4.7k
    Ovi iz lutrije/crobeta online su počeli čekati dan utakmice da bi stavili ove stvari u ponudu (broj golova ekipe, hendikepi itd), pa vidim da odmah u startu pomaknu granice :cry:
  • ksapi
    8.9k

Uvijek su tako stavljali, nis novo. HL ti nihe dovoljna da ispratis ono sto ja napisem jer do dana utakmice vecinu krivih granica isprave kada pricamo o hendikepima i totalima, pogotovo jaca natjecanja kao sto je LP
  • jp23
    4.7k
    Ma znam, ali tipa za europsko/svjetsko i prijašnje stvari si već dva dana ili dan prije mogao komotno uplatiti, pa bi na dan tekme ispravili, sad više ni ne daju u ponudu to do samog dana tekme
  • Antonio bbb
    316
    Ma mislim da su najgora hrvatska kladionica. Dosta puta nemaju ono sto Ksapi napise, jednom za svjetsko u rukometu nisu uopce imali neke utakmice u ponudi, ne mozes dosta puta za neku nogometnu utakmicu uplatit da neki igrac daje gol bez da odigras jos nesto itd. Nazalost, osuden sam na nju iz privatnih razloga, na ostalim trenutno ne mogu igrati.
  • rioda
    18.5k
    superponuduksapi

Milan imate u superponudi
  • ksapi
    8.9k

Kunem ti se da mi je proslo kroz glavu to dok sam pisao post :lol:
    S kim igra Milan?
  • Krizy
    76.3k
    Hapoel Be'er Sheva 1:3 Dinamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.