• Praskaton
    2.7k
    Čeka se ksapi ko pobjede u hnl-u :grin:
  • Droljo
    9.6k
    Jbte živ sam od jučer :lol:
    Screenshot-2024-12-11-19-32-08-491-edit-com-android-chrome.jpg
  • ksapi
    3.4k
    Laganih 3/3 danas, nadam se da je netko ispratio :cool:

Inače, Duvnjak trenutno silom prilika u Kielu igra 60min oba smjera jer imaju hrpu ozljeda, a mogu reći da Kiel nije bolje izgledao napadački cijelu jesen do ovih zadnjih 5-6 tekmi.

Kapetančina danas 7 golova ekipi iz samog vrha Bundeslige (još nije gotova tekma), Eisenachu 8, Wetzlaru i Voši 6.. 36 godina je na leđima, ovo im je osma tekma u zadnjih 30 dana, ali njegova razina ne pada.
    Neki dan je Jicha izjavio da ništa ne štima bez njega i da će mu opet ponuditi novi ugovor.

Samo nama, velikim hrvatskim rukometnim stručnjacima, Dule ne valja, samo mi ga sprdamo svake godine da je umoran i slično. Niste ni svjesni o kakvoj se veličini i klasi radi.
  • Georg Koch
    5k
    svaka cast dr. :clap:
  • Petar86
    950
    ako mozes odg kako izgledaju tvoji ulozi? Jeli ti igras na 5, 10€ ili vise i jel spajas vise parova na listic ili uglavnom igras single/double?
  • ksapi
    3.4k

Igram vecinom singlove.. o ulozima ne bih, ali su daleko veci od 5-10e, a obzirom da je meni kladenje posao
  • dzggzd
    186
    sta danas igrat od ovoliko parova
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.