• Ljubo
    1.1k
    jesi bio na tekmi?
  • Nolifer
    15.4k

Nije ti bilo dosta danas? Koji je tvoj problem?
  • Ljubo
    1.1k
    sto pričaš gluposti, @fakin i ti ste mi u istom rangu. Dobio ja. Ali to stoji.
  • Nolifer
    15.4k

Pa ti si taj koji priča gluposti. Tu se slažem s tobom, ako su ti problem moji komentari, ignoriraj me, a ako me misliš ovako prozivati ili napadati i u ovoj temi, imaš problema.
  • Ljubo
    1.1k
    znaci bolestan si u glavu, Odi na Vrapče po dijagnozu.
  • Thor
    2.9k
    treba decku dat samsu da se vrati. Ovo mu je druga tekma i to 10 min nakin godine dana.
  • Thor
    2.9k
    Mene je vise Coksa razocarao. Ne kuzim da je tak pal i zakaj.
  • CastAway1986
    5.8k
    Topic defintivno moze ostati kao treca špica i neka rotacija na krilu , naravno ukoliko je on time zadovoljan..Radije bi Kulusica na posudbu ili B
  • skener
    8.8k
    Nije bilo Lisice, Mudražije i Varele danas:

"Lisica je ozljedeđen, ali u petak se nama priključuje i bit će na 100 posto. Što se tiče Mudražije i Varele danas smo imali 22 igrača s golmanima pa nismo ni mogli mijenjati više i nisu bili u zapisniku."
  • M94
    2.7k
    Stojke ubojica.

I od svih dana bas danas kisa, svaki put kad je utakmica :lol:
  • dumitrumitu
    1.9k
    Mudražija je bio na Zapadu :)
  • fakin
    5.3k
    Eh što bi bilo da smo Stojketa i Belju imali na svjetskom.

Ok tekma, ništa posebno, na kraju zabavno puno golova, do izmjena lagani ritam. Ne sjećam se kad sam zadnji put gledao utakmicu na zapadu, ali stvarno tamo kao da 80% ljudi prvi put gleda utakmicu. Ne razumijem ekipu koja gleda svaku utakmicu kako mogu izdržati s tom ekipom na tribini. Mislim možda isto govore i na sjeveru samo je tamo uvijek buka od navijanja pa ne čujem takve komentare.
  • DerHerrKool
    1.3k
    Mene je vise Coksa razocaraoThor

Ja čitam Čoksa i mislim si ko je to. Reko ziher neki kvartovski nadimak, pa mi je nepoznat. Tek kad sam na glas izgovorio sam skužio :rofl:
  • Thor
    2.9k
    pa da! :rofl: taj nadimak je dobio na tekmi u Gorici na neki nacin interno na tribini na zapadu jos prije dvije ili vec sad tri godine (Petko je jos igral) mislim...netko je red,dva ispod kak smo ganjali rezultat izivciran poceo vikati daj pucaj,dodaj...kak se ovaj zove,kak u pic..mat... Čoksa kak???!!! :rofl: i trganje od smijeha i ostal je Čoksa :rofl:
  • Dzoni
    6.6k

Lijepo, neka tamo i ostane
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.