• miro
    7k
    Po meni Stojković treba igrat umjesto Ljubičića, bila bi nam još tečnija igra
  • ElDorado
    4.8k
    Nevistić postaje problem. Ostali odlično
  • ruicosta
    303

Već godinu dana najmanje imamo problem sa povratnom tranzicijom i propuhom iza. Stvarno misliš da bi to bilo pametno?
  • Krizy
    59.2k
    Vidovic je klasa samo ce vise morati pokrivati iza u jacim utakmicama..ako uspije to dvoje spojiti bit ce reprezentativac!Orc123

Kada sam oko Uskrsa pisao da ga trebamo vratiti, odgovorio si s par upisa da nije igrač za Dinamo, u tome stilu. Ne može krilo, nije brz itd.
    A sad repka :grin:

I ne samo ti, nego jako puno sličnih upisa je bilo.
  • Orc123
    12.6k
    gdje je problem? Tebi je za prvih 11 meni nije i tjt....ne serem da bi srao i to dobeo znas....ovo je moje misljenje i siguran sam da bi Stojke dao puno vise na toj poziciji, uostalom Stojke je s te pozicije prosle polusezone bio nas najbolji igrac.
  • OsamŠest
    5.8k
    Za Nevistića mi je sve bilo jasno nakon Praga prije dvije godine. Nema smisla trošiti riječi i nadam se da neće biti prvi golman. Poneki bljesak je premalo za dinamovu jedinicu. Kroz neka videa sam primijetio da nije dečko koji baš prati nogomet i to mi se nije svidjelo. Možda griješim.

Kulenović strašna želja, ali limitiran je. Uvijek naglašava da mu je ekipa prije svih i da bi svaki gol dao za titulu. Vjerujem da je tako, u teoriji, ali na terenu svojim gestikulacijama i nezadovoljstvom ne odaje takav dojam. Sve više je i on svjestan svojih limita i ovakva ponašanja su odraz frustracije. Idealno bi bilo unovčiti ga ovo ljeto, pa neka Bakrar (ili netko drugi) bude ta alternativa za Belju.

Ostatak ekipe je fenomenalan. Ekipa sve više ima kemiju i osjećaju se na terenu. Prava škvadra i Kovačević to sjajno hendla. Veseli činjenica da ovo nije najjači sastav uzevši u obzir neke pozicije.
  • Zagi
    10.7k
    Lisica i Valinčić dobro funkcioniraju desno , a kroz vrijeme će biti samo bolji.
  • Krizy
    59.2k
    Trio Š.V. dominira.
    Španjolac Villar
    Šveđanin Vinlöf
    Švabo Vidović
  • Blueshadow86
    3.8k
    Nevistić postaje problemElDorado

Ajd što mu je reakcija bila traljava, al njegov govor tijela... Užas. Kao da mu infuzija treba.
  • Orc123
    12.6k
    ne ne, napisao sam da je dobar igrac ali da nije krilo.....i sad sam siguran da bi vise dao na 10ki ali boljeg od njega nemamo za krilo....kod njega nije problem ofenzivna igra, tu je klasa, problem je bio igra u europi i opcenito pokrivanje defanzive......i jos sam rekao da ne vrijedi tad dati 3,5mil eura...eto sad smo ga dobili za 3 puta manje.....ali Vidovic je klasa to se vidi.....samo da jos pokrije defanzivu i ako to dobije onda moze igrati jednako kvalitetno krilo i 10ku....
  • miro
    7k
    nisam primijetio da smo s Ljubičićem to popravili, a prema naprijed mi je Stojke bolji, opasniji. Dobar je i Ljubo, ali evo, za moj ukus, Stojke
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Čavlina umjesto Nevistića, Stojkovic i DDB umjesto Lisice i Kulena, te Galešić umjesto Domimgueza. I taman prvih 11.
  • ElDorado
    4.8k
    pa Dominguez je odličan. Sjajan s loptom.
  • CastAway1986
    3.5k
    Lisici treba dati vremena pa tek je došao, plus je uigran s Morisom...
  • ibro1986
    387
    ima netko link za prijenos
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.