• NitkoBitan
    29k
    Jedva cekanje. Nadam se dobroj brojci, mozda i punom zapadu, novi Dinamo to zasluzuje. Spontano navijanje na zapadu :love:
  • Jima
    317
    U subotu se očekuje lijepa ljetna večer. Moglo bi nas se lijepo skupiti. Da podržimo naš novi Dinamo.
  • Zoran
    242
    Ja iskreno ne kuzim sad ta preuzimanja ulaznica. Ja sam clan i imam godisnju za sjever. Lani sam sa godisnjom usel na zapad dolje ( na te 2 prijateljske). Dal je tak i ove godine ili trebam te neke karte preuzimat jos? I sjedi se tko di stigne, a ne po sjedalima? Hvala
  • Sajla
    10.8k
    kako sam ja razumio - s godišnjima za sve tribine se ide na zapad, a članovi bez godišnje moraju preuzeti besplatnu kartu. sjedi se gdje tko stigne.
  • Zoran
    242
    Hvala. Ja sam isto tak shvatio, al ipak pitam za drugo mišljenje :-)
  • Plavi Orao
    8
    Na web stranici nije jasno rečeno mogu li oni bez članske ili godišnje na utakmicu, ima li neke informacije o tome?
  • NitkoBitan
    29k
    "U subotu počinje slobodno preuzimanje ulaznica gdje će potencijalni gledatelji odabrati broj ulaznica (max 6) i osobno će unositi podatke za svaku ulaznicu koju žele preuzeti."
  • Droljo
    18.6k

Puno ljudi je na moru tako da nećeš imati problema nabaviti broj članske..
    Nego, škanjac, zašto nisi član? Ili pitaš za prijatelja?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.