Comments

 • Hrvatska nogometna reprezentacija


  Još ima nade, ako je ova druga teroija koju sam čuo (također iz povjerljivih izvora) točna. Ova o licitiranju.

  Sad koliko će tko dati, teško je reći, ali mogli bi tu i eurocenti igrati ulogu. Ipak ih je 10, cjenik se otprilike zna, ali teško je pogoditi koliko dati, a da ne daš najmanje, a opet da baš ni ne preplatiš.

  Ali pazi krajnjeg cinizma.. jedan (bivši, zato i jest odletio iz reprezentacije..) mu je prigovorio zbog toga, a Dalić onak svisoka i cinično dobaci - učim vas životu, pregovaranju i procijeni vrijednosti, psihologiji, svašta možete naučit iz ovog licitiranja, a ti tako. I izbaci ga..

  Neću vam otkrit jel Kalinić ili Rebić u pitanju.
 • Hrvatska nogometna reprezentacija


  Ma ozbiljne cifre su za ozbiljne ljude. Dalić se cigani za sitniš.
 • Hrvatska nogometna reprezentacija
  Zašto?Mali Zeus

  Za ostanak na popisu tražio je 30k eura, ali Beljo nije htio pristati pa je dao 20k (plus PDV) za ovaj preliminarni poziv svjestan da će otpasti kao 24., prekobrojan.

  Međutim, čuo sam i drugu teoriju. Poznavajući Dalića, drži vodu..

  Naime, namjerno je pozvao 24 igrača, dakle jednog prekobrojnog kako bi mogao organizirati licitiranje.

  Ima sigurnih 14 koji mu drže leđa (jer dijele dobit naravno), a ostalih 10 sudjeluju u licitiranju. Ubacuju papiriće s iznosima u Dalićev šešir, tko najmanje ponudi - ispada.
 • Hrvatska nogometna reprezentacija
  Misic za repku nece igrat dok je Dalic izbornik jer nas ponizni trazi novceke da te zove, ocito je npr Beljo dal novcekeOlmic

  Znam to iz prve ruke. 20.000,00 EUR plus PDV.
 • Dinamo Zagreb 2022./2023. - O svemu pomalo
  Ma ako može onog Livaju koji se nije vidio čitavog proljeća, a imaju isti broj samoglasnika i to na manji ukupan broj slova u prezimenu, onda me ništa od njega ne bi čudilo.
 • Prijedlozi - Kritike - Pohvale
  Molim preventivno baniranje do 1. srpnja, a prije nego počnem trolati na svim temama i postovima koje/koji se izravno ili neizravno tiču hrvatske nogometne reprezentacije.

  Malo sam već krenuo s ironiziranjima, troluckanjima reklo bi se, a posve je izvjesno da se neću suzdržati od eskaliranja i da ću nepotrebno kvariti ljudima orgijanje.

  Ajde da to riješimo lijepo i civilizirano, molim kao i prošli put jedan lijepi, kvalitetni ban zbog trolanja pa se čitamo kad orgije završe i krenu pretkola, prijelazni rok i sve to redom kako već ide.
 • Dinamo Zagreb 2022./2023. - O svemu pomalo
  ne mislite valjda da bide slovojed zval Ljubu prije Melnjakaimmerwieder

  Naravno da ne mislimo, ja sam siguran da bi prije malog Čalušića zvao nego Mišića za defanzivnog veznog. Još sad kad je ovaj prekinuo s Albinom, glava mu se raščistila tog tereta i ne bi me čudilo da slovojed pomisli kako je Čalušić rješenje za Brozovu zamjenu. :eyes:
 • Hrvatska nogometna reprezentacija
  Ja se mislio zajebavati da kako se masnokosi usudio ne pozvat Oršu, i namjeravao ubaciti Vlašića i sve to redom kako je već išlo u mojoj trolerskoj mašti pa odustah jer kao "ma nema šanse da netko brije da je Orša trebao biti pozvan, fakat bih nepotrebno trolao".

  Kad li, kurenje vatre nije potrebno, požar je već tu, zalizana neznalica ne shvaća da je Orša zaslužio poziv. :lol:
 • Dinamo Zagreb 2022./2023. - O svemu pomalo
  Utopi se teorija i prije prvog zamaha.. :grin: Bućnula k'o kamen.
 • Dinamo Zagreb 2022./2023. - O svemu pomalo
  Ova situacija sa Ljubičićem na lijevom beku je meni stvarno misteriozna.marcio amoroso
  A mozda isto tako imaju neke naznake da bi Ljubo mogao uskoro u repku a tamo ce sigurno popunjavati poziciju lijevog bekaBBB Mataa998

  Tipujem na ovo kaj Mata veli.. Barišić je ozlijeđen već cca mjesec dana, Sosa isto nešto navodno bolestan (velim navodno jer je par dana dana prije te bolesti izašlo da se isposvađao u klubu, da su rekli kako je nezainteresiran na terenu itd.).

  Ako se Barišić ne oporavi, ima smisla da im Ljubo bude rezerva za tu poziciju. Ako ni Sosa ne bude spreman, onda pogotovo.

  Nije meni Ljubo reprezentativni kalibar na lijevom beku, da se razumijemo, samo velim što bi mogao biti neki suvisao razlog ovom prekomandiranju opet na to mjesto.

  A možda jednostavno želi vidjeti Bulata, Mišića ne želi vaditi jer mu je osigurač kvalitete i konstante u vezi, a lakše mu izvaditi tek pridošlog Perkovića nego Ljubičića posjest na klupu.
 • 1.HNL - 35.kolo - Rijeka vs. Dinamo Zagreb - 21.05.2023. - 19.30h, Stadion Rujevica, Rijeka
  propustit zadnje kolo.. No dobro, sad ce Biscan morat kemijat bez njega, nama je vec neko vrijeme glavno pitanje tko moze zamjenit Misica.Efes Pilsen

  Ma dobro, nije baš neka drama. Mislim, rezultatski svakako nije, ali ni što se kadra tiče i zamjene za Mišića u ovoj tekmi.

  Pa nije li nekoliko forumaša prije tekme s Rijekom zazivalo Ljubu i Bulata zajedno u vezi, Bočkaja ili Perkovića na lijevom beku?

  Ima rješenja, nije baš neko teško kemijanje u pitanju. ;)
 • Dinamo Zagreb 2022./2023. - O svemu pomalo
  Fala svima na kontekstu, sve jasno
 • 1.HNL - 35.kolo - Rijeka vs. Dinamo Zagreb - 21.05.2023. - 19.30h, Stadion Rujevica, Rijeka
  Znam da je Dinamovac ne kuzim sad kad su zabili skoro on hvali rijeckog vratara dosta lose komentira. ....Boysica

  Ma ne samo to, nego je kasnije još komentirao i brzinu Vukčevića i rekao da je ovaj jako brz i da trči 37km/h.. e, ako tad nisam televizor razbio, ne znam kad ću!
 • Prijedlozi - Kritike - Pohvale
  Ne znam gdje drugo da ovo napišem pa evo tu.

  Tema HNL mi je stalno svijetlosiva, kao da sam ju otvorio i vidio zadnju poruku, čak i kad nisam. Već par dana je tako.

  A maloprije ustanovih da ne mogu lajkati ni nečiji komentar.

  Može netko provjeriti kaj se događa? :smile: