Comments

  • Mlađe Kategorije
    Pavić odličan, baš moderna šestica
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Od svih ovih koji se vraćaju sa posudbi ostavio bi samo Gurlicu i eventualno Rukavinu. Ostali mislim da više realno nisu potencijali za Dinamo.
  • Scout Služba - Igrači koje bi željeli gledati u Dinamu
    Bojim se da Čović fizički neće biti dorastao za seniorsku razinu, iako je tehnički vrlo dobar.
    Meni se izuzetno sviđa lijevi bočni iz Eintrachta Kristian Mandić.
  • Mlađe Kategorije
    Utakmica na X , na to smo valjda i išli. Ono što je za nas fenomenalno su nastupi Zebića i Pajsara. Pouzdani, sigurni , rutinirani. Svakako potencijali jednog dana za seniore. Mikić bio malo pogubljen na poziciji krila.
  • Mlađe Kategorije
    Sorry moja greška da
  • Mlađe Kategorije
    Ne kužim kako Pavić nije sa repkom u17
  • Mlađe Kategorije
    Jedan od razloga zašto su slabiji rezultati pionira od kadeta i juniora je doselekcija. Naime ona se zbog školovanja u najvećoj mjeri radi na ulazu u kadete kada klinci upisuju srednju školu.
  • Scout Služba - Igrači koje bi željeli gledati u Dinamu
    Sjećam ga se iz mlađih dana, nije mi odavao dojam pouzdanosti. Znao često kiksati i skupljati kartone.
  • Scout Služba - Igrači koje bi željeli gledati u Dinamu
    U slučaju odlaska Baturine mislim da bi kao opcija za 10ku, a po potrebi može itekako pokriti i krilo bio Muhamed Cham Saračević.
    Igra u Clermontu, koji ispada iz lige, a ima odlične brojke. Fizički bi doneso dodatnu dimenziju našoj ekipi, gledao sam ga i za mlade Austrijske reprezentacije i uvijek je bio istaknut u igri.
  • Scout Služba - Igrači koje bi željeli gledati u Dinamu
    Osobno ne bih ga dovodio. Mislim da je previše jednosmjeran za ovako posloženu ekipu Dinama gdje su sva tri vezna više osmice nego zadnji vezni.
  • Mlađe Kategorije
    Još je možda rano za konkretnije zaključke što se te generacije tiče. Belinho definitivno najveći talent, ali sve svoje vrline počeo pokazivati tek kad je ušao u sredinu terena, na krilu bio neiskorišten.
    Benkotić uz njega pokazao najviše , međutim moguće da je to bilo zbog fizičke prednosti i taj stoper Zirdum što ga je @orc123 spomenuo koji igra dosta zrelo za svoje godine. Ostalo ništa da bi mogli odmah zaključiti kako imaju potencijal za Dinamo. Tek poneki bljesak poput iznošenja lopti Radića u 1. Pol.
  • Mlađe Kategorije
    Za sad Hajduk vodi 1:0
  • Scout Služba - Igrači koje bi željeli gledati u Dinamu
    Evo za prvi post ovdje spomenuo bih par imena koja su relativno etablirana i poznata onima koji podrobnije prate nogomet, a iz različitih razloga bi mogli biti dostupni. Upitno je naravno koliko bi se uklopili okvire plaća.
    Inače već duže pratim forum, posebno ovu temu pa sam se odlučio uključiti.
    Smatram da u nadolazećem prijelaznom roku najviše pažnje treba obratiti na stopere i krila.

    1. Largie Ramazani
    Još uvijek mlad igrač. Na Transfermarktu vrijedi nekih 5mil međutim igra za posljednjeplasiranu ekipu Primere Almeriu. Pogledao sam ove sezone 7-8 njihovih utakmica i na svakoj je pokazao nešto što bi za Dinamo trebalo biti novo i zanimljivo. Vrlo okomit, prodoran u driblingu i lako dolazi u šanse. Igrao na poziciji najviše lijevog krila, no često se nalazio i na kontra strani , kao i na poziciji polušpice.

    2. Adam Ounas
    Trenutno igra za Lille, bivši igrač Napolija. Lijevo krilo u najboljim godinama. Drugačiji tip igrača od npr. Hoxhe kojega imamo na toj poziciji. Slabiji fizički, ali tehnički superiorniji. Nerijetko ulazi u sredinu , vrlo nepredvidljiv u smislu da zna iskoristiti i udarac iz daljine i svoj dribling.

    3. Oliver Torres
    Ovo je možda najmanje realno ime, ali naveo sam ga jer zadnjih godina stagnira i možda bi prihvatio novi izazov i okruženje. Box to box veznjak kakvog je teško naći, veliki radijus kretanja, agresivnost, miran na lopti, a opet dovoljno lucidan i kvalitetan u priključivanju napadu.