Comments

  • 1.HNL 2023./2024.
    Citam i ne virujem..
    Za vas je bruno Maric dno. Ali kad to kazu tovari. Onda bas i nije tako.
    Suđenje je lose, ali kad to kazu tovari, onda ipak nije tako lose jel?
    Onda, Zdravko je sotona, ali kad tovari kazu mordor onda tovari mrze dinamo.
    Zdravko je zlo, ali kad tovari hebu mater njegovim rektalnim alpinistima koji su ostali u strukturama, onda su tovari kmecavci i bla bla bla..
    A tu vec sto stranica kmecite kako tovari rade pritasak.. bu-hu.

    Slobodno mi hebite majku tovarsku. Uvalite mi ban.
  • Shit of the day

    Evo jos samo ovo, pa brisem..

    Mozda si u pravu. Mozda ja nisam objektivan.
    A uz to sta su novinari mozebitno tovari. Nemojte zanemarit cinjenicu, da negativu guraju i oni kojima ste sjeli na zivac s dinamovim proljecem..

    Pozdrav
  • Shit of the day


    A ok.
    Jasno mi je da sama moja pojava, tu provocira. Evo ne brini necu nista vise pisati na ovom forumu..
  • Shit of the day

    Majko mila.. sve sto ide s juga. Da, bas to sta kaze Mirta je relevantno ili likovi po fejsu koji poljud nisu vidili nikad.
    Dajte se uozbiljite. Sta vas stvarno dira sto u dobrojutro hrvatska neka poluvoditeljica prica o najluđem gradu na svitiu i najboljim navijacima.
    Znam i ja zasto je maximir bio prazan. Zna svatko tko zeli znati.
    30 posto kazes. Po meni fantasticna brojka s obzirom na sve. Mislis da smo retardirani pa mi spominjes salermo. Ima 3 njemacka liga.. puni stadioni redovito.
    Stvarno mislis da smo toliko nerealni pa da ne vidimo svit oko sebe.

    @juznjak vidis da su ti tvoji prijatelji realni. Vas je problem sta se palite na izjave novinara, i babe s pazara koja u javljanju na radio dalmaciju kaze: najbolji smo na svitu.
    Vjerovatno stanje na sjeveru znas bolje i od mene. Na sjeveru sam zadnji put bija 2002. Pa ti to ne mogu komentirat.
    Cinjenica je da hajduk ima najvece brojke. I za nasu drzavu, one su fantasticne. I svasta mozete reci o nama. Ali uvjeren sam da realni među vama brojke na stadionu, clanstvo i pretplate koji ima hajduk zele i dinamu.
  • Shit of the day


    A pa ti stvarno mislis da nekog pece vasa brojka.
    Ili onaj stranicu prije prica o kolektivnom suicidu na rivi. Ako ga nismo napravili zadnjih 20 godina u kojima je domet bio 3. 4. Misto.
    Budi siguran da necemo nikad.

    Vase brojke nisu nesto sta bi nas peklo. Dapace, u vrijeme vaseg bojkota. Zbilja je bilo tuzno doc na prazan i slabo popunjen maksimir. Meni je uvik bilo puno draze kad je maximir pun i kad vi grmite s druge strane. To ipak daje neku draz svemu tome.
    Nekako mi se cini da dobar dio ekipe tu stalno pokusava prikazat kako nase brojke i nisu nesto. Toliko o tome, koga i sto pece.
    Sta se tice koreografije. Dnovinari kojima je to tema stave to u prvi plan. Ekipa se uvati sprdat s tim. A vi ne znate prihvatit zebanciju na svoj racun pa onda kuknjava.. tovarski mediji bla bla.. da je obrnuto. Rekli bi da kmecimo.

    Mi smo na svoje brojke ponosni. Krenili smo od nule. Do ovoga danas.
    I sve je to polako raslo iz godine u godinu. I to u vrijeme jednog od najneuspjesnijih perioda kluba.
    Pricas o plafonu. O plafonu ce se moci pricat tek i ako hajduk bude prvak i ostvari bar neki rezultat u europi.
    Ti uspoređujes posjetu dinama koji je na pragu prolaska betisa i glavni konkurent za osvajanje prvenstva. Momcad s najboljim rosterom u hnl. Uspoređujes to s posjetom hajduka prije pet godina, kad je hajduk bio 3. Kao nas pece to sta ste sad na razini na kojoj smo mi bili prije 5 godina.
    Pa jel moguce da si ovo napisao?
    Zelim vam ogromne brojke. Pune tribine. Zdrav klub.
    Pa nek bude veselo..
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo

    Meni nije heroj. Njega, bilica, stimca nikad ne bih volio vidit u svom klubu. Napravili su oni jos neke stvari. Al to nije tema.

    Cestitke na pobjedi sinoc.
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    Ajde da ne trpam temu svojim upisima odgovarajuci svakom posebno. Ovako cu:

    Jedan u nizu: slazem se s tobom. Nek se po pravilniku kaznjava sve jednako. Ali iskustvo mi kaze da nece biti tako. Samo se ne slazem da bi trebalo kazniti ni eventualno corluku kao ni sad jarnija no dobro.
    Btw dans sam se nasmija na jedan naslov.
    Za koga bi navijao žuti da igraju zvezda-hajduk.

    Noel. Sasvim dobronamjerno ti kazem. Za promijene u klubu ti treba masa, clanstvo. Znaci babe dica punice itd. Ili da drugacije kazem. Nama je bilo potrebno. Vi ako nađete drugaciji nacin svaka cast.

    Norte.. ja stvarno ne vidim kako. Al dobro. Tim vise sto je hdzovac na celu. A viruj mi oni nisu zaboravili momke koji su im upali na skup i vriđali ih. Nisu zaboravili i nece.
    Ok kuzim da u ovoj temi nije misto ovoj prici.. pa necu vise o ovome.

    Nisam student, imam 40+. Nisam ni ultras. Samo pretplatnik sa zapada.
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    Ok hvala. Necu sigurno vriđat nikog. Ovo je vasa kuca i to postivam.
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    Pozdrav ekipa..
    Ja sam inace navijac hajduka. I nisam dosa trolat ni vriđat. Ne volimo se i to je ok. Al mislim da se moze komunicirat. Ako vam ja tu bas smetam. Necu pisat vise.

    Ovo sto je jarni napravio je malo glupast jbg. Ali recimo ja postivam kad je covik iskren. Ta neka lazna korektnost je meni odvratna.
    Petkova reakcija je isto ok. Volim ljude koji brane svoje i ne daju na sebe. Ja tu ne vidim nista sporno.
    Ako ga budele iz hnsa kazne, to ce biti vrh njihovih kalkuliranja i nedosljednosti. Pogotovo ako dobije kaznu ne igranja utakmica.
    Mediji su nas svih skupa pretvorili u cvilidrete.
    Jao livaja je uvridija nekog. Nogomet je muski sport i sve oko njega. Pivali su i igraci dinama: jebi se splite dinamo sampion. Bilo je i drugih prformansa. Pa sta onda. Sve je to ok. Rivalstvo jbga.
    I svi mi navijaci cesto licemjerno i selktivno postavljamo stvari. Da je neki dinamovac izjavija slicno kao jarni. U splitu bi se isto digla 'kuka i motika'
    A vi bi branili svoga.
    Ono sta je recimo trenutno jako bahato je to mjerenje hrvatstva. Sad smo opet mi s juga, dica jugo oficira, orjuna, partizani, jugici i svasta nesto. Totalno bolesno. Taj narativ su stvarali zdravkec, hdz, kolindica.. uglavnom 5 kolona u ovoj drzavi.
    Istu stvar su i vama radili u vasim borbama. Isto ste bili antihrvatski element. Pa mi malo cudno kad vi taj isti narativ imate kad smo mi tovari u pitanju.
    Vidim, sad i pojedincima s vase liste dinamovo proljece, pokusavaju diskreditirati na racun politickih stavova. Usput, zelim vam srecu s tim izborima, da dobijete dinamo ustrojen na nacin koji zelite. I da progurate Zeku.

    I tu sam procitao komentar da je Hns tovarski. Kojom logikom se moze to zakljuciti majko mila.
    Ali ajde bar se slazemo da je hns i sudacka organizacija trula.

    I da se vratim na Jarnija. Njegovo expresno sankcioniranje je gadljivo. Ne zato sto je on u pravu, nego zato sta su se toliko puta pravili mutavi na puno vece stvari. Nedosljednost i selektivno određivanje krimena je bas gadljivo..