Comments

  • Shop & Web Shop
    https://prnt.sc/HEkrOz9JCRZg

    Na koji mail ili broj se treba javiti ako uplatitelj i naručitelj nisu iste osobe?
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    Ne kužim zašto se stalno piše xy moramo s juniorima pobjediti. Mi u cijeloj sezoni imamo jednu laganu pobjedu to je kup protiv Gorice, a isti taj Rudeš smo jedva kod kuće dobili. S Rijekom u kupu je bilo do pred kraj 0:0, Hajduk ih pobijedio 1:0 i na kraju su mogli čak i izjednačiti.
    Mora se ući maksimalno ozbiljno, zabiti 2-3 gola i onda možeš stavljati juniore. Mi se patimo sa svima nema naznaka gledajući sezonu da će bilo koja utakmica biti šetnica. Ozbiljnost prije svega.
  • Ulaznice - aktualno
    Označena osoba već ima ulaznicu ili je u procesu kupovine.

    Ovo mi javlja, a na mail i u moje ulaznice ništa nije došlo. Kad sam došao do plaćanja izašla greška i sad kad pokušavam ponovno ne želi...zna netko o čemu se radi?
  • Ulaznice - aktualno
    Sjever dolje rasprodan! Barem je tako prema ulaznice.hr...
  • 1.HNL - 23.kolo - Dinamo Zagreb - Varaždin - 18.02.2024. - 17.15, Stadion Maksimir
    Na papiru vi trebao, ali to je potpuno nova ekipa s obzirom na Betis i ostale utakmice, a ako se prisjetimo u Varaždinu smo u 94. minuti izvukli bod. Tako da svakako treba biti oprezan. Svaki bod je bitan i po meni mora biti zamjena, ali ne toliko da se zamjeni svih 11 igrača.
  • dZG - Članstvo & Godišnje ulaznice
    Znam, samo sam htjeo to naglasiti jer mislim da bi neki mogli taj broj staviti pod jednako, a to sigurno nije slučaj...
  • dZG - Članstvo & Godišnje ulaznice
    Broj glasača ne mora odgovarati broju ukupnih članova jer sigurno postoje i članovi koji su se tek ove godine učlanili ili ponovno nakon nekoliko godina bez da su bili članovi prošle godine...ja znam takvih nekoliko slučajeva.
  • dZG - Članstvo & Godišnje ulaznice
    Članstvo produljeno online 15.01., članska stigla jutros na adresu.
  • Zvonimir Boban
    Realno kad bi sve bilo idealno i kada bi glasali pravi Dinamovci bez gledanja svoje koristi Boban bi teško mogao imati protukandidata koji ga može pobijediti, a ne neki Barišići i slični...
  • Futsal Dinamo 2023/2024
    Ima li negdje prijenos utakmice? Maxsport, Youtube?
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    zivo prijCrni86

    Ista priča i za Slavoniju. Konkretno Slavonski Brod koji ima jaku bazu navijača, čak se i trofej Dinamo nekoliko puta igrao u Brodu. Bude to sve lijepo igra se nogomet, prodaju se majice, crtaju grafiti, ali zašto se ne bi još potaknulo te neke sredine koje imaju jako veliki potencijal same po sebi.
  • dZG - Članstvo & Godišnje ulaznice
    ja sam imao do 8/24 i 4 tekme, a sad mi piše 6 free tekmi nakon što sam produljiodin

    Izgleda da su i besplatne dodane razmjerno prema mjesecima koji su ostali u 2024. prije isteka starog članstva. Ti si dobio 2 besplatne jer si od 8. mjeseca. Ja imam 4 od prošle i još sam 3 dobio jer mi je od 3. mjeseca.
  • Dinamo Zagreb - nepopularna mišljenja
    Brekalo ne grize, ne želi, ne igra bez lopte, ne sudjeluje u obrani i mislim da bi u Dinamu glumio zvijezdu te šetao po travnjaku i čekao loptu za neki 1 na 1 proboj.Neki tip

    Slažem se da je mogućnost, ali isto tako prema priči postoji još ponuda koje ima, ali želi u Dinamo jer misli da tako može lakše u reprezntaciju. Ako stvarno tako misli onda mora gristi jer drugačije ne može ponovno do reprezentacije.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    te da Drmic ima milju eura godisnje netto (znaci brutto 2mil!!!), pa normalno da fali u kasi, a dam se kladit da se polovici njima otkažu ugovori da ne bi nasli ni pribliznu placu kao slobodni igraci u drugim klubovima, i HNL i vani!LaznjakProsineckog

    Slažem se, ali ne možeš uspoređivati uvjeta koji su bili kada je dolazio u Dinamo (20 golova,killer, provjeren igrač) i sada (ne igra već dvije sezone)
  • Izbor najboljeg igrača jesenskog dijela sezone 2023./24.
    Mišić - 5
    Petković - 4
    Kaneko - 3
    KTC - 2
    Bulat - 1