Comments

 • Hrvatska nogometna reprezentacija
  Bio sam na roštilju pa se popilo, možda sam u krivu. Slobodna Dalmacija Šutalu dala ocjenu 6, za pola manje od Gvardiola koji je imao 2 velike greške, 6 su dobili i Livaja i Sosa.
  Livaja je bio uvjerljivo najgori, Sosa naprijed nije napravio ništa koliko se sjećam. Mislim da je Šutalo odigrao bolje od Gvardiola...
  3bloavx066fvrx44.jpg
 • Hrvatska nogometna reprezentacija
  Omjer reprezentacija nakon posljednjeg EP-a:

  Hrvatska 15-7-2
  Nizozemska 15-5-2
  Njemačka 12-6-2
  Engleska 12-6-4
  Francuska 15-4-5
  Španjolska 13-3-5
  Portugal 16-2-6
  Belgija 10-5-6
  Italija 8-6-6

  Hrvatska uz Nizozemsku i Njemačku ima najmanje poraza u svim utakmicama nakon posljednjeg EP-a. Kako smo odigrali više utakmica od ove dvije reprezentacije, to znači da imamo najmanji postotak poraza nakon zadnjega EP-a.
 • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
  Ne brinite, bio je članak u kojem je mislim baš sam Šimić objasnio da nije mislio na najbolje igrače Dinama, da neće na njima "kresati" budžet. Ima prostora na drugim igračima, koji ne napreduju, koji nikada neće biti za Dinamo pa i smanjivanje ukupnog broja igrača.
 • Modri Šank - Ajd na Pivicu
  Isprva nisu objavili tko je ubio, obrisali su joj sve, društvene mreže kako bi zataškali ali ostao profil na LinkedInu. Gamad
 • EURO 2024
  Nestalo eura :rofl:
  u9e5v95gcld3z6rj.jpg
 • Zanimljivosti & Aktualnosti iz Svijeta Nogometa
  From July 1st, rule changes mean goalkeepers can't do the following during penalties:
  ⦿ Touch goalposts or nets
  ⦿ Delay execution of penalty
  ⦿ Unfairly distract the taker
  ⦿ Fail to show respect

  Martínez može u mirovinu
 • EURO 2024
  Da, bolje izgleda nego prije godinu i pol. Ali mislim da neće biti među dva u grupi, a za dodatne kvalifikacije ne vidim način na koji BiH može izbaciti dvije reprezentacije. Kao što si napisao ne pobjeđuju u serijama, niti imaju često par utakmica bez poraza. No budemo vidjeli sve, dugačak je to ciklus.
  Evo već večeras protiv Slovačke ovo baš jadno izgleda :lol:
 • EURO 2024
  BiH je u 2020. i 2021. imala jednu jedinu pobjedu. To je sramotno i za puno manje države, sumnjam da će se plasirati. Možda kad prošire EURO na 32 repke. Sad je nešto jača reprezentacija, ali zadnje 3 godine su strašno loše.
 • Hrvatska nogometna reprezentacija
  Luzerski stadion, čak ni Hrvatska ne može pobijediti u europskoj utakmici na Poljudu.
 • Zanimljivosti & Aktualnosti iz Svijeta Nogometa
  On 27 January 1994, Barbados and Grenada clashed in a qualification match for the 1994 Carribean Cup.

  Due to an unusual rule and also due to the group standing, Barbados needed to win by a margin of two goals or more to qualify while a draw would take the game into extra time.

  Also, according to the rule, which was a variant of the Golden Goal rule, a goal scored in extra time not only won the match, but also counted as two goals.

  By the 83rd minute, Barbados were leading 2-0 and had hopes of qualifying. But Grenada scored a late goal to make it 2-1 and Barbados had limited time to score and restore their two-goal advantage.

  So they decided to score an own goal and force the match into extra time, where they hoped to score a golden goal, which would count as two goals and restore their two-goal advantage.

  With the scoreline at 2-2, Grenada just needed to score in either goal to qualify (since a 1-goal win margin would knock Barbados out).

  The Barbadians realizing what was going on, had to defend both goals- and they succeeded in doing so. The game progressed to extra time and Barbados scored a golden goal which ensured their qualification.

  The Grenadian manager James Clarkson did not find it funny, saying;

  "I feel cheated. The person who came up with these rules must be a candidate for a madhouse.

  "The game should never be played with so many players running around the field confused. Our players did not even know which direction to attack: our goal or their goal. I have never seen this happen before. In football, you are supposed to score against the opponents to win, not for them."
  8ilvor1byccnj79p.jpg
  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Barbados_4%E2%80%932_Grenada