Comments

  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    Lijevo krilo mora igrati najbolje lijevo krilo u momčadi. Baturina i Vidović to očito nisu. Bez ali.
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    pa niti Vidović niti Baturina nisu krila. Zašto forsirat ako očito ne ide? I jedan i drugi se zabijaju u sredinu, širine nema niti najmanje kad su na krilu.
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    Perković je Roberto Carlos za Ljubičića, a Ramos za Perića. Kaneko siguran starter na desnom krilu, a Špikić kao jedino pravo lijevo krilo može napokon na svoju omiljenu poziciju. Ovo okreće sezonu!
  • Dinamo Zagreb - nepopularna mišljenja
    zašto europska utakmica zaslužuje više gledatelja od HNL utakmice? Ja prvi prije odem na HNL jer je u prihvatljivijem terminu, jer mi je zanimljiviji od Europe, jer ne patim na velike momčadi kad igramo Ligu prvaka i jer mi je cijena karte prihvatljivija s obzirom da na tekme idem s klincima.
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    Podrška Jakiroviću! Treba ga istrpit do proljeća, sudit mu nakon prijelaznog roka, ukoliko će mu ga uprava omogućit i dovest mu prije svega sportskog direktora s kojim će moć surađivat. Na kraju krajeva i doveden je prije svega zbog odlično posložene Rijeke koju si je posložio nakon zimske stanke. Ovaj kadar je brutalno limitiran, van ikakve forme, bez Petkovića smo 80% slabija ekipa. Jedini odgovoran za ovo je onaj / su oni koji su odradili prijelazni rok. Bila to uprava koja nije dozvolila veća sredstva, Šimić koji je potpuno promašio s igračima ili Bišćan koji je neke od tih igrača sam tražio (iako je on najviše kukao u ljetnim mjesecima i zazivao pojačanja). UPRAVA ODLAZI!
  • 1.HNL 2023./2024.
    Kako meni ovaj Jović neprofesionalno izgleda. Trči ko da je imao 3 iz tjelesnog, s jedno 10 kila viška. Baš upada u oči :sweat: