Comments

  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Btw osobno mislim da nam je najveci problem odlazak Livia. Covjek je branio nemoguce, tek sad se vidi koliko je znacio. Takvog igraca je prakticki nemoguce zamjenit. Necu ni spominjat koliko je znacio u svlacionici. Taj transfer s obzirom na njegovu kvalitetu i znacaj je posebno porazan. Pogotovo jer nije otisao u bolji klub od Dinama.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Decki, jedan fun fact. Da nam je netko na pocetku prijalznog roka rekao da cemo se pojacat sa Kacavendom, Stojkovicem, Vidovicem, Ademiem i prvim lijevim bekom Shakhtara, mislim da bi svi potpisali i bili zadovoljni sa takvim prijelaznim rokom. Problem je sta najbolji igraci koji su otisli nisu dostojno zamjenjeni.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Decki, ajmo se malo spustit na zemlju. Tog Pierrota kojeg nitko od nas nije vidio kako igra i koji je redom zabijao 9, 15, 6, 7 golova po sezoni u zadnjih 4 godine, svi ste digli u nebesa i proglasen je kapitalacem. Mislim da je takav kapitalac, ne bi igrao drugu francusku i prvi izraelsku ligu.
    Brodic vam ne valja, a dovodi se kao rotacijski igrac i za hnl se dokazao i vise nego doboljno. Ocigledno se sa tom kupnjom zeljelo zastiti, da ga ne bi netko drugi iz inozemstava uzeo besplatno nazimu jer je usao odlicno u sezonu. Samo neka dode taj Iago i Jakir ce to poslozit, a onda na zimu i ljeto po prava pojacanja uz povratak stojkovica i kacavende i bit ce to dobro.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi

    Pa mislim da ne moze bit veca rupa od ukrajinca. Ljubicica necu ni usporedivat jer nije bek. Mensah je mladi i bio bi bolja opcija, ali ako ne mozemo dovest boljeg, ne bi se bunio ni da Barisic dode s obzirom sta trenutno imamo. Jedino covjek puni 31 godinu u studenom, pa bi bio kratkorocno rijesenje za sezonu ili dvije.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-dinamo-zeli-bornu-barisica-ali-dolazak-je-realniji-na-zimu/118434

    Dali jednog Barisica, da mogu uzet drugog. Ovo bi bila dobra prica i pojacanje za Dinamo. Iako realnije na zimu. Istice mu ugovor na kraju druge godine.