Comments

  • dZG - Članstvo & Godišnje ulaznice
    tri člana IO posjetiti Plavu noć u Imotskom :cool:rioda

    Ovo je čudesan potez jer daje ozbiljan legitimitet navijačkom (i mudovitom) eventu kojem se prijetilo i prijeti se na sve strane. Više nije to"njih pet šest" nego su na njemu i članovi izvršnog odbora najvećeg hrvatskog kluba.Stvarno svaka čast na potezu, poštovanju i cijenjenju navijača iz cijele Hrvatske.
  • Modri Šank - Ajd na Pivicu
    Daj koliko imaš u kuvertu, osim ako ti je jako bitna osoba. Bratu kad se ženio i najboljem prijatelju kojem sam bio kum sam prištedio kroz pola godine novac za kuvertu, jer su mi najbitniji, ali ostalima sam davao 100, 150, koliko sam imao, neće nitko tu kuvertu spominjati, ne boj se.
  • dZG - Članstvo & Godišnje ulaznice


    Vjerojatno nula, ali sama činjenica da ti komuniciraš da SAMO ČLANOVI nešto mogu, daješ na relevantnosti članstvu, makar u praksi svi godišnjaci vjerojatno i jesu članovi.
  • Bivši Igrači & Treneri
    Ali očekivanja ovdje su bila malo nerealna.Zagi

    Ljubičić je protiv nas dvije tekme odigrao maestralno pa prema tome su i očekivanja bila takva, to je u to vrijeme bio izvanredan transfer. Što je moglo biti od njega da je od starta krenuo u vezi, jbg to ne znam, ali otišao je iz Dinama, po mome mišljenju, lošiji nego što je došao, tako da eto, šteta jbg.
  • UEFA Liga Prvaka 2023./2024.


    Od finala Lige prvaka do Kranjčevićeve
  • UEFA Liga Prvaka 2023./2024.
    Prvi put od 2011/12. Bayern ostaje bez ijednog trofejaDzoni

    Pa ti kupuj Kanea...
  • Nogometni dresovi
    Volio bih da treci bude crni, nalik Feyenoordovom i da budu neki motivi Zagreba uklopljeni u dizajn, da bude baš Dinamov
  • UEFA Liga Prvaka 2023./2024.
    Nadam se da se tovari nece zaliti na produzetak od 12 minuta i baciti zrno sumnje na ovu velicanstvenu utakmicu...
  • UEFA Liga Prvaka 2023./2024.
    Koji su to manijaci... Za krunu i kralja momci!
  • UEFA Liga Prvaka 2023./2024.
    Ide headline u Marci: "Real je Dinamo Zagreb"
  • UEFA Liga Prvaka 2023./2024.
    Ovaj Nacho je svoja vrsta imbecila
  • Modri Šank - Ajd na Pivicu
    Danas sam opet nesto veselo lezao i veselo razmisljao o Dinamu, pa sam skuzio da je ovaj video najsavrseniji opis cijele Dinamove sezone

  • 1.HNL - 34. kolo - Dinamo Zagreb - Osijek - 11.05.2023. - 19.30h, Stadion Maksimir, Zagreb
    Ne shvaćaju jednu jedinu stvar koju smo ovdje ponovili više puta, a to pogotovo vrijedi za konjušare iz Eszeka - izgradnju identiteta kluba, brojnosti navijačke skupine, atmosfere na stadionu i svega ostalog je najgore raditi preko mržnje prema drugom klubu.

    "Au lega al smo dobro navijali danas" - a navijali su 80 posto vremena "Mrzim Dinamo", "Ubij purgera" i ostale doskočice svaki put kad igraju protiv Dinama, Lokse, Rudeša, Gorice i ostalih... Nabrijavajte se na svoj klub, igrače, pjevajte nove pjesme na tribini, organizirajte se bolje za gostovanja, radite aktivnosti po gradu i slično - to stvara privrženost klubu, a ne mržnja prema Dinamu, sucima, fiktivnim zavjerama i ostalim glupostima.

    Zato će ih opet doći 100 na najbitnije gostovanje sezone, zato će im se opet smijati ljudi, zato će opet vikati "mrzim dinamo" što igračima na terenu ne znači apsolutno jebeno ništa za podršku i zato će opet izgubiti - jer su provincijski klub s provincijskim mentalitetom i dok koheziju ne počnu stvarati na temelju ljubavi prema svom klubu, a ne preko mržnje prema drugom klubu, HNSu i ostalom, ostat će tu gdje jesu, ma koliko para onaj ugar utukao u njih.
  • 1.HNL 2023./2024.
    Bara je debil, ali nije glup da šalje svoj najvrijedniji eksponat u najosjetljivijoj dobi dolje u onaj cirkus tovarus, pogotovo nakon što je mali prodisao Dinamo punim plućima.
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo


    A šta misliš tko plaća putne i ine troškove za sva ta rasprodana gostovanja? Tako je, KLUB KOJEG ULICA VODI!