Comments

  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    Siguran sam da imaš više primjera za to.Mali Zeus

    https://www.index.hr/sport/clanak/ovo-sto-dinamo-radi-s-jakirovicem-je-potpuni-promasaj-i-ne-moze-ispasti-dobro/2529511.aspx

    Ovo je samo jedan primjer od mnogih. Ne kažem da njegova kritika nije na mjestu, ja sam samo govorio o tajmingu i utjecaju na atmosferu među igračima i navijačima pred samu utakmicu.

    Možda sam se nespretno izrazio s tim da ga porazi vesele, ali možda će netko to tako protumačiti ako su njegovi članci samo u tom tonu. DP radi iznimne stvari i to je jedan od primjera koji bi se i na indexu mogli češće istaknuti.

    Drago mi je da si se registrirao, ali pojest ćeš još žganaca dok ne stigneš Vicinu participaciju na Zoni.

    A posebno puno žganaca ćeš pojesti dok ne opravdaš dosta pretenciozni nick koji si odabrao.

    Veselim se tvojim tekstovima i analizama.
    Mali dioničar

    Mislim da nema potrebe za obraćanjem s visoka. Smatram da ovdje svi imamo slobodu izrazit svoje mišljenje i diskutirati, a naravno nemoguće je da se i svi složimo u svemu - u tome i je čar. To kaj je netko duže ili kraće na Zoni, ne bi trebalo biti uzeto u obzir kao kriterij pri konsktruktivnoj raspravi.
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    Go home, you're drunk. Je najbolje da kad igramo loše i kad vidi da treneru ne ide da piše da je sve super i da smo jebeni.

    Što sve neću vidjeti na ovom forumu da ljudi pišu, za ne povjerovat.
    Mali Zeus

    Pa prvo bih te zamolio da pročitaš s razumijevanjem, a ne da se uloviš za jednu riječ koju si uočio.

    Napisano je da konstruktivna kritika ili pohvala moraju biti plasirana u pravo vrijeme, a ne unutar 24 od tekme samo kako bi se narušila atmosfera.

    Kritika se može pisati nakon tekme i tijekom tjedna, a ne u zadnjim satima...
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    Vice Karin je napokon napisao pozitivan tekst, dugo mu je trebalo. Inače ima tendenciju pisati samo negativne članke, a pogotovo dan prije ili na dan same tekme.

    Može on trubit koliko god hoće da je dinamovac, ali pravi dinamovac-novinar treba imati takta i prepoznati kad i kaj plasirat na portal.

    Pretvara se u Alača, traži klik i impresije umjesto konstruktivne kritike/pohvale u pravo vrijeme. Djeluje kao da ga porazi vesele kako bi mogao izbaciti svoje frustracije kroz članak zato kaj nikad nije udario loptu u životu.
  • Ulaznice - aktualno
    Nekužim zakaj klub ne reklamira tekmu na zg radiju (sljeme, 101 itd.).OldSchoolZG

    Na Top radiju se redovito vrte reklame za svaku tekmu.
  • Sandro Kulenović #17
    Sjeti se gdje je petko bio u njegovim godinama i kakvu je statistiku imao.Danko

    Mislim da su neusporedivi kaj se tiče igračke kvalitete i tehničko taktičkog aspekta.
    Statistika dosta često zavara i ne bi se vodio time pri usporedbi njih dvojice. Kulenović ne može dostići tu razinu tehničke izvedbe, završnice i efikasnosti koja bi zadovoljila Dinamove standarde.
  • Ronaël Pierre-Gabriel #18
    Tehnički solidan, izrazito čvrst, a kad uđe u ritam sigurno će defenzivno biti pojačanje. Prema naprijed se vidi da može probit stranu kroz suradnju, ali teško 1 na 1.
  • Novi trener Dinama #3
    Dva bivša trenera su nas odbila,i jedan koji nije bio kod nas a mnogi su ga zazivali.Nema tu sreće dok mumija i tajnica vode klub.sport

    Super su ova nagađanja. Onda slobodno reci i imena kad već imaš sve te informacije.
  • Ivan Nevistić #33
    Defintivno mora ostati na golu do kraja sezonu. Ako ništa drugo, nakon ove tekme smo dobili golmana. Sigurno nije lošiji golman od Labrovića i sličnih koje se uzdiže u nebesa. Na početku sezone je primio 2-3 gola di je mogao bolje reagirati, ali nije zaslužio šikaniranje. U tom trenutku obrana nam je bila kriminalna i dosta se lutalo, a on je izvisio.
  • Maxime Bernauer #6
    Odličan pregled igre, probija linije sa svojim dodavanjima. Defintiivno je nejasno zakaj do sada nije dobio konkretnu priliku.
  • Sandro Kulenović #17
    Svaka čast njegovom veselju, ali kvalitetu za igranje u Dinamu nema niti će ikada imati.
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo


    Da je to livaja izjavio za izbornika mlade repke koji je deklarirani dinamovac, e to bi onda bio napad na cijelu Hrvatsku, a gosti komentatori pod šapitovom palicom bi se morali složiti.
  • Izbori za Skupštinu GNK Dinamo - 2. ožujak 2024.
    Ako dobro vidim i Šokota je bio prisutan... Je li objasnio svima svoju izjavu da mu je pod mamićem bilo bolje?
  • Trener - Sergej Jakirović


    Jesi li ti ikad pozitivan oko bilo čega ili si kao i svaki senzacionalistički novinar koji nakon svakog poraza sipa drvlje i kamanje, a tijekom dobrog perioda šuti i čeka poraz?
  • Sandro Kulenović #17


    Alibi borbenošću sakriva sve nedostatke koje ima. Solidan je kao 3. ili 4. opcija, ništa više od toga.