Comments

  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    Dolazak Modrića i odlazak Petka ili ostanak Petka i nedolazak Modrića?Eduardo

    Ostanak kapetana!
  • Shop & Web Shop
    Postoji li ikakva mogućnost kombinirati narudžbu, u jedan "paket", iz BBB shopa i Futsal Dinama, da ne plaćam dvije postarine za Njemačku?
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    A s obzirom da sam se preselio u Zagreb ne bih rekao da smo tu statistička pogreška . Sigurno u omjeru ima više nas ovdje nego vas dolje.Marko123


    Nemojte mene, ja sam student . Navijati će vam i djeca za Dinamo, a ne za mali provincijski klub sa juga!
  • Shop & Web Shop
    Zna netko kad će nove Futsal košulje (tamna verzija) biti u web shopu?
  • Scout Služba - Igrači koje bi željeli gledati u Dinamu
    Na sve to u vezi Pašalića, Andy Bara mu je agent.
  • Novi trener Dinama #3
    Ja bi pričekao ljeto i išao po Keka iz Slovenije nakon EP. Ako Jakir još nešto zabrlja, onda neko vatrogasno riješenje do kraja sezone. Možda se sa Kekom već da pričati o preuzimanju Dinama, od 1.7. primjerice.
    Kovač nije trener za Dinamo, po cijeni, po metodama rada, pukli bi igrači, kao u svim ostalim klubovima vani. Ostali bi isti tren bez Petkovića, jer Kovač vježba disciplinu na najboljem igraču, da ostalima pokaže.
  • UECL - 1/8 - PAOK vs Dinamo Zagreb - 14.03.2024. - 18:45h - Toumba Stadion - Solun
    I da ovo prođemo, Profa, hvala i zbogom! Jer sa njim na klupi nas čeka isti ishod na Rujevici i Poljudu, poraz i gubitak prilike za osvajanjem trofeja.
  • 1.HNL 2023./2024.


    Što se mene tiče, može igrati u prvoj protiv nas, i da ga netko odmah u prvoj minuti pokupi po koljenima, pa nek se ispočetka oporavlja. Radije gledam Oršića ili Ivanušeca na toj poziciji u reprezentaciji. Ali je Dinamo na 1 mjestu u svakom pogledu, nisam mu ja kriv što se on odlučio vratit u Hajduk.
  • Shop & Web Shop

    Koja je razlika između Udruge Građana Dinamo i Udruge Građana Naš Hajduk?

    Zašto se na službenim stranicama KLUBA Hajduka, sluzbenim prostorijama, može učlaniti u ti istu UDRUGU bez OIB-a? Na službenoj stranici KLUBA, piše da se unese 11x 0 i da će vas kontaktirati (nisam od nikoga čuo da ih se zvalo jer su upisali krivi OIB).

    Zaključak, i oni moraju unijeti OIB, ali ga svjesno ne unose ili unose krivi. Isti zakon o udrugama. Ako se mi već držimo pravila, šta rade je*bene inspekcije, pa njima to dopuštaju i nama nabijaju na nos broj članova i kao da to njima ne treba.
  • Shop & Web Shop


    Volio bih i ja da je to kod svakoga tako jednostavno, ali nažalost nije. Bio bi sretan da sam uspio tih 5 osoba učlaniti u Dinamo, a ne da sam morao slušati komentar to ne treba za učlaniti se u Hajduk (Udrugu "Naš Hajduk").
  • Shop & Web Shop

    Ispričavam se što sam napisao Hajduk, koji kao klub nema članova, nego što sam mislio na Udrugu "Naš Hajduk", sa kojom NK Hajduk ima ugovor gdje članovi te Udruge imaju popuste u službenom Shopu, i pravo prvootkupa karata, itd itd.

    Šta je sad tu trolanje?

    Prije je tvoje, jer namjerno ne želiš razumjeti da se ne radi o trolanju, i što ne želiš razumjeti neke jednostavne stvari, pa se mora birokratski pisati i razvrstavati pod Udrugu i pod klub.
  • Shop & Web Shop


    Napisao sam "zaobići", sad hoće li klub u tome pomoći da dadne link ili formular gdje se to automatski odrađuje, ili će klub prozvati nekog zašto je to tako. Bit je da mi nažalost radi te, doslovno, jadne formule/birokracije gubimo dio članstva. Još se uz to osjećaš poniženo, kad ti netko kaže, za Hajduk to ne treba. A pravila bi trebala za sviju biti ista.
    Ili nama dozvoliti da uclanjujemo ljude bez OIB-a ili njima dolje brisati članstvo radi ne poštivanja zakona, tako da mi ne trpimo glupe komentare kad se borimo za naš Dinamo.
  • Shop & Web Shop

    To sa Adidas dijelom mi je jasno. Zato sam napisao sa novim dobavljačem opreme.

    Još ako nam je dozvoljeno imati majice "no name", na to bi se klub trebao bazirati, jer mislim da nam je svima draže vidjeti nekog klinca u Dinamovoj majici nego u bilo čemu drugome. Kao što je meni drago vidjeti kad netko nosi Dinamo polo majicu ili duksu.

    Da se razumijemo, dijeliti majice, prodavati ih po 5€ kao na nekom turskom pazaru, to ne, ni kojem slučaju. Ali se klub sigurno može odreći primjerice par € marže, da bi si masa ljudi nešto mogla priuštiti, bar jednu stvar ako ne i više.

    Uvjeren sam da će sad još više ljudi, htjeti nešto od Dinama, jer su do sada imali problem se poistovjetiti sa klubom radi svih stvari u prošlosti.

    I na sve to, naći način kako zaobići OIB za strane državljane prilikom učlanjivanja, jer sam ja na 5 mjesta dobio odbijenicu, gdje god sam spomenuo poreznu upravu, ali to je druga tema.