Comments

  • 1.HNL - 28. kolo - Hajduk Split - Dinamo Zagreb - 30.03.2024. - 19.30h, Poljud
    Osim toga, Jakirović sve češće gradi tranzicijsku momčad, posebno u jakim utakmicama u Europi. S obzirom na to da je Dinamu i bod na Poljudu solidan ulov, ne bi bilo neočekivano da momčad tako postavi i u derbiju.Sibirski plavac

    Sama činjenica da je došlo do toga da se o Dinamu u HNL-u piše na ovakav način, da se skoro pa očekuje negativna kontraška igra polako i u HNL-u bi trebalo biti dovoljno za otkaz treneru.

    Trebalo bi biti apsolutno neprihvatljivo da Dinamov trener u HNL-u igra na nulu protiv bilo koga, posebno u situaciji kada se lovi zaostatak za konkurencijom.
  • HNL - 27.kolo - Rudeš - Dinamo Zagreb - 17.03.2024. - 17:10h, Kranjčevićeva, Zagreb
    ovo je zapravo fenomenalan rezultat, na misice 1-0 i dovoljno za otkaz trenercinidon

    Ako trenerčina nije dobila otkaz nakon svih silnih sramoćenja tko bi mu se usudio dati otkaz nakon veličanstvene pobjede protiv moćnog Rudeša u kojoj je izgubio samo jednog ključnog igrača (koji pod normalnim okolnostima ne bi uopće trebao biti na terenu protiv ovakvog protivnika u 60. minuti)?
  • Novi trener Dinama #3


    Nova sezona i kako se pripremati za nju jako ovisi o ulasku u novu, još unosniju Ligu prvaka. Zato se mora reagirati odmah kako bi se ostalo u utrci za naslov.
  • Trener - Sergej Jakirović
    U HNLu smo živi i to je jedino bitno osvojiti.Captain America

    U kojem svemiru Dinamo pod trenutnim trenerom koji se na Maksimiru preplaši Slaven Belupa, kojeg u Europi šamara tko se sjeti, kojem je Lokomotiva nedokučiva zagonetka može uzeti 6 bodova na Poljudu i Rujevici? S ovakvim luzerskim pristupom se nema što tražiti na tim gostovanjima, a to znači da se od naslova može oprostiti već danas.

    Ako nema boljih opcija komotno se može Čačića vratiti da odradi sezonu do kraja, jer iako nije neki trener, bar se u HNLu neće preplašiti konkurencije.
  • UECL - 1/8 - PAOK vs Dinamo Zagreb - 14.03.2024. - 18:45h - Toumba Stadion - Solun
    Ne znam cime smo tako impresionirani da nas nema nigdje? Igra i govor tijela kao da su juniori istrcali protiv Barce pred 95.000 ljudi na Nou Campu, a ne sasvim pristojno iskusna momčad protiv PAOK-a.Bosskovitz

    Jakirović prepušta posjed i inicijativu Slavenu na Maksimiru, nije realno od takvog trenera očekivati da se ne zatvori u bunker u osmini finala europskog kupa u gostima kod 2 gola prednosti. Sramotan pristup.
  • UECL - 1/8 - Dinamo Zagreb vs PAOK - 07.03.2024. - 21:00h - Stadion Maksimir - Zagreb
    Svi naši stoperi krucijalno greške, a jedino Max zna iznijeti loptu.
    Jednostavna matematika radi koje Max mora igrati.
    Mlađi referent

    To je sukus problema - osim KTC-a ostali stoperi nisu na razini Dinama, a ako se mora birati između dostupnih stopera onda je bolje izabrati onoga koji bar ne paničari s loptom u nogama i s kojim se može graditi napad od zadnje linije.

    Ako igra Bernauer Mišić se ne mora redovito spuštati do vlastite obrambene linije kako bi se iznijela lopta i pokrenuo napad i to ga čini korisnijim od ostalih opcija na stoperu.
  • 1.HNL - 25.kolo - Osijek - Dinamo Zagreb - 03.03.2024. - 17:30h, Stadion Opus Arena, Osijek
    Osijek se sprda s Dinamom. Strašno što "profa" radi od ekipe.
  • 1.HNL - 25.kolo - Osijek - Dinamo Zagreb - 03.03.2024. - 17:30h, Stadion Opus Arena, Osijek
    Čini se da treneru i dalje nije jasno da sada vodi najjaču ekipu lige u kojoj se očekuje naslov. Ovo je ponovno sramotno ziheraški pristup koji se za sada obija o glavu.
  • 1.HNL - 23.kolo - Dinamo Zagreb - Varaždin - 18.02.2024. - 17.15, Stadion Maksimir
    Ali nema, i oni će radije čekati kiks nego da pokrivaju krov dok još kiša nije počelaLudovic IX

    Kiša odavno pljušti, ali izgleda da nikoga u klubu nije briga...
  • Trener - Sergej Jakirović
    Mogao bi odletit ako ga Sopić i ekipa nokautiraju idući vikend,a s tim porazom bismo se mi lagano mogli pozdravit sa borbom za titulu.Sibirski plavac

    Taj potencijalni poraz se ne smije čekati. Ako izgubi tu utakmicu, izgubio je naslov, a onda može komotno privesti ovu sezonu koju je zasrao kraju. Nema potrebe da se nekom drugom nesretniku upisuje 2. ili potencijalno čak 3. mjesto s Dinamom. Treba uprava reagirati odmah, danas, nema veze što je ovdje Nevistić tehnički iščupao sva 3 boda.
  • 1.HNL - 23.kolo - Dinamo Zagreb - Varaždin - 18.02.2024. - 17.15, Stadion Maksimir
    Prvi put u sezoni da je sreća na našoj strani.Mihaljević

    Prvi put?! Pa ovaj "profa" ima više sreće nego rijetko koji trener Dinama. Da nije bilo sreće situacija bi bila još gora, samo ona dva preokreta protiv Osijeka i Lokomotive gdje su se sretno upisala 3 boda bi trebala biti dovoljna da se ne izvlači na nesreću i slične fore.

    Sreće je bilo, dobrog nogometa nije i nema.
  • 1.HNL - 23.kolo - Dinamo Zagreb - Varaždin - 18.02.2024. - 17.15, Stadion Maksimir
    Tovarima je trebala ozljeda Kalinica da se "golmanski" preporode i nadu razlog za cementiranje senatora na klupu. Evo i mi smo slicno docekali.NitkoBitan

    Stvarno svašta ako treba ozljeda rezervnog golamana da bi se dala prilika jednom od najskupljih ulaznih transfera u povijesti kluba da uhvati kontinuitet utakmica na poziciji na kojoj je kontinuitet igranja od iznimne važnosti.

    Nisam bio za dovođenje Nevistića, ali ako ga se već dovelo i skupo platilo kao zamjenu za Livakovića onda mu se valjda već odavno trebalo ukazati povjerenje i dati mu utakmica i vremena i prostora da uhvati formu.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    A koji bi to etablirani trener pristao doći u ovom trenutku ?i more je plavo

    Mda, onda bolje i Barceloni da ne traži novog trenera...

    Redovito treneri preuzimaju poslove u klubovima koji su u problemima - rezultatskim, financijskim, upravljačkim, vlasničkim itd.

    Mogućnost osvajanja titule (makar u HNLu) i igranja LP uz plaću od 1-2 milijuna Eura bi sigurno bilo interesantno nezanemarivom broju trenera. Ozbiljnijih trenera.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    kažu da već imaju spreman odgovor na otkaz Sergeja Jakirovića!sanjinlego

    Aha, ako imaju spreman odgovor zašto je ovaj još uvijek trener? Čekaju da izgubi od Rijeke i pobjegne zadnji vlak za naslov?
  • Novi trener Dinama #3
    Ostaju Dambrauskas, Vaha, Petković, Garcia...iskreno ne znam za koga sam ako se ovo traži, iako mislim da će našima vrhunac biti Čabraja i Jeličić uz možda Dabrauskasa.Nogo

    Zašto bi ostajala samo ta imena? Valjda su u klubu konačno naučili da se smije tražiti i van okvira sadašnjih i bivših HNL-ovaca...

    Ima slobodnih trenera samo se treba platiti i imati volje i želje dovesti ozbiljnog stručnjaka.