Comments

  • 1.HNL - 32.kolo - Varaždin - Dinamo Zagreb - 27.04.2024. - 17.00h, Stadion Varteks, Varaždin
    Bravo za konstruktivni doprinos i pet poruka o rozi dresovima. Pa ne morate bas svaku tekmu onda raspravljati o tome. Skuzili smo svi mi, cak i ja koji sam malo priglup da vam se ne svidja dres. Ali na kraju krajeva, nas je!
  • 1.HNL 2023./2024.
    Perišić? Čitam i ne vjerujem…pa po čemu je taj Perišić u ovih 35 minuta kojih je odigrao protiv nas i Riječana pokazao da je klasetina? Perišić je klasa…bio i dalje će bit iznimno dobar nogometaš ali nikakva klasetina - on to vise nije.

    Skoro je namjestio gol? Ove izjave su bas u maniri mitomana iz Titograda.

    Kao i obično tovari i u povratku Perišića pokušavaju sve na silu. Nažalost po njih to ne prolazi, uvijek je bolje apsolvirati neke stvari planski. Ja to kod njih ne vidim (ne drže se njihovog petogodišnjeg plana kojeg su promovirali pred 3 godine a kamoli sve ostalo) a to uključuje kao sto kažem i povratak Perišića na teren.

    Na tekmi protiv nas ga je TV režiser nonstop stavljao u kadar. Vidjelo se da tip ne može izdržati na klupi. Grize nokte – komeša se, ne može sjediti nego stoji, itd. I naravno 0 :1 za nas pa ajde Ivane da bude prekrasna priča, uđi i zabi dva komada izbaci mordora. Povratak iz sna.

    Ja sam u ove dvije utakmice vidio užasno sporog Perišića i to me baš iznenadilo nakon onoliko treninga u rehabilitaciji. Perišić je izbjegavao duele. Pogotovo protiv nas kad smo stavili RPG-a na našu desnu stranu. Tada se Perišić potpuno povukao na njihov lijevi bek i nije prelazio centar. Jučer je 2 puta nabacio, wow. Nije mi jasan strah navijača Dinama kad je u pitanju Perišić.

    Da se vratimo na ovo vraćanje na silu. Koštat će to njih i njega – nažalost.
  • Aktivan život


    Ja koristim Huawei Watch GT3 (prije toga Huawei Watch GT 2e). Slučajno sam naišao na taj sat dok sam malo istraživao po internetu razne mogućnosti.

    Po meni izvrsna alternativa ostalim opcijama. Prije svega je puno povoljniji od ostalih satova (radilo se o pametnim satovima ili onima specijaliziranima za trčanje ili druge sportove).

    Dosta precizan sat (GPS) koji na kraju nudi jako puno informacija te statistika u aplikaciji. Mislim da možeš birat između 80 ponuđenih aktivnosti koje možeš « trackati »

    Baterija traje dosta dugo. Ja svoj Huawei punim 2 puta u tjednu (trčim 3x u tjednu, 3x puta teretana i vise puta tjedno šetnja sa psom).

    Meni se sat uz to jako sviđa. Velik je i imaš osjećaj nečeg malo vrjednijeg kad ga pogledaš na ruci.
    Znam da ti voliš (po tvojim upisima) argumentirane podatke i to ako je nužno u obilnoj količini. Nadam se da ti je moj upis od koristi – barem imaš dodatnu ideju. BTW: kao mobitel koristim Samsung S21 plus.
  • Komentatori
    Ja sam pak primijetio da naši komentatori (čast izuzecima) imaju potrebu nonstop pričati. Oni pa skoro cijelu tekmu komentiraju/baljezgaju kao da slušam radio. Pa nije komentator tu da mi prepriča ono sto ja vidim. Napr: Majer prima loptu desnom nogom i šalje ju dalje u sredinu prema Modriću.

    Mene doslovce uhvati neka tjeskoba kad se fokusiram ili primijetim količinu priče a u stvari malo toga se reče. Ja obožavam komentatore koji će se javiti sa nekim zanimljivostima. Dodati u nekom pametnom trenutku koji detalj iz statistike. Izbaciti nešto o biografiji nekog igrača.
  • Nogometni dresovi
    Italia je presla na Adidas!
  • Hrvatska nogometna reprezentacija
    Kad smo kod cijena dresova. Bio sam ovaj vikend u Madridu i posjetio Fan-Shop Real-a na stadionu.

    Dres sa printom (igrač i broj): EUR 185.00 !! (onaj autentičan – valjda onaj kojeg i igrači nose)
    Isti takav ali bez printa: EUR 165.00

    Dres (replika za navijače) sa printom : EUR 145.00 / bez printa : EUR 125.00
    za ove replike nisam 100% siguran više ali 5/10 EUR sim tam bi moglo bit. U glavnom: šokantno!
  • 1.HNL 2023./2024.
    Ja još nisam shvatio zašto Vuskovic ne može biti registriran za Tottenham? Jeli to neki zakon koji tako nešto ne omogućava? Kužim da mali nema još 18 godina ali nekako mi je sumnjivo da bi on bio prvi ili jedini igrač ispod 18 godina koji je kupljen od nekog kluba iz Engleske. Imam osjećaj da ih ima masu takvih. Dali netko zna te detalje?
  • 1.HNL 2023./2024.
    Naravno da će s vremena na vrijeme Hajduk biti glavna okupacije na ovoj temi. To nas narajca i onda udri u tastaturu – eto kao ja upravo. Nisam uspio odoljeti a ujedno mi to ide sve na živce.

    Kao prvo: mi bi trebali bit zadnji koji će suditi i ocjenjivati rad SD-a nekog drugog kluba. Mi nismo u stanju dogovoriti nekog SD-a. Pa onda: nakon naših nekoliko zadnjih prijelaznih rokova…zašto si uzimamo pravo suditi I ocjenjivati dostignuća drugih klubova?

    Ali pucam po šavovima kad vidim orgijanje navijača dinama o radu čovjeka iz Litve koji sam sebi da ime Mr. Football. Argumente kakve vidim ovdje na forumu: – u okolnostima u kojima radi, bla bla bla, s novcem kojim raspolaže, bla bla bla. Jedan SD se mjeri isključivo po rezultatima a tu je osvojio dva kupa. Da dva kupa! U prvenstvu smo ih ostavili na minus 7 i minus 10. Europi nisu ni blizu bili. Pa sad, moje skromno mišljenje je: pa to bas i nije neko dostignuće.

    E sad će se javiti oni koje će mi napisati: pogledaj tablicu brate. Mi smo na -7! Da jesu, ove godine su prava sila, zahvaljujući transferima – cak su 2 boda vise nego lani skupili (u istom razdoblju). Tablica izgleda tako jer smo mi to dopustili!

    Odlične igrače zna naći taj samozvani gosp. nogomet…pa da vidimo : Ferro, Fossati, Lovrencic (onaj Madzar bivsi) Grgic, Katic, Kalik, Borevkovic, Awaziem, Anello, Kacaklinic – neke je po dva puta dovodio. Ovo samo kao protuteza onima kojima pišu o Sarliji i sličnima.

    Ili smo mi stvarno fascinirani njima ili smo toliko nesigurni u sebe da sami veličamo kupovinu Lacige kao neku transfer bombu – ma da drhtimo pred njima. uuuu, i jos dovode onog ukrajinca koji je nase U21 reprezentatice maltretirao - a u stvari ni jedan od nas nema pojma tko je taj?

    I sad, naravno – trebamo svakog protivnika respektirati. Ovaj puta nismo u situaciji da se bahatimo ali isto tako treba malo realno sagledati situaciju a ne da prihvatimo ono sto nam njihova PR mašinerija servira. Ali po meni taj SD nikakav posao nije napravio – barem ne do sada.
  • UECL - 4. kolo - Viktoria Plzen vs. Dinamo Zagreb - 09.11.2023. - 18:45h - Doosan Arena - Plzen
    Meni se čini da smo puno toga zaboravili kaj se tiče Bišćana i njegove trenerske rapsodije. Zaboravili smo zbog čega je bilo ljutnje i negodovanja ali i žestoke kritike prema njemu. Normalno mi je da se sa malim odmakom vremena čak i na loša razdoblja gleda romantično – svatko je to već doživio osobno, radilo se o starom poslu/firmi ili ljubavnom partneru (ovo uključuje ženski kao i muški rod)

    Igor je preuzeo kormilo pred tekmu (ako se ne varam – nisam išao provjeravati pa me ispravite – vrijedi za sve ostale navode) protiv Lokse. Uzeli smo 3 boda – onim udarcem Menala. Nakon toga slijedi Hajduk gdje idemo po X i to ostvarimo. Slavimo titulu usred Tovargrada. Odlično! Svi sretni.

    Nakon toga slijedi pak nešto meni neobjašnjivo. Mi smo prvaci – ostalo nam još 4 ili 5 tekmi da odigramo. Prava prilika da se nešto isproba. A kaj mi vidimo od Igora? Isto ono kaj smo vidjeli nekoliko mjeseci kasnije u Ateni – tip ne mijenja igrače. Starta s istom 11orkom završava utakmice s tome 11orkom – uz to je nekako ugurao Topića i to je to. Mi gledamo – ajde rekoh – prva tekma neka, bit će. Kad ono druga, treća sve isto. Igor ne mijenja. Ne pokušava ništa – čisto ono da vidi kaj bi se moglo. Ali opet (neću više pisati svi mi) ja odmahnem i kažem koga briga. Prvi smo. Ipak je Igor taj. Ipak je Igor naš.

    Kreće nova sezona. Pripreme završe – ali sve ostalo ostaje kao i prošle sezone. Igor se nije promijenio, nije promijenio sebe, nije promijenio igru, selekciju igrača, ništa. Ali promijenilo se to da je naša igra bila katastrofalna (nisu ljudi slijepi i nema tu veze ništa s nenaklonosti prema Bišćanu – kad nešto ne valja to ćeš osjetiti/čuti s bilo koje tribini a ne samo zapada) uz to smo krepali I padali s nogu nakon 60. minute. Taj njegov mentalni sklop kojeg ja osobno ne mogu shvatiti nas je koštao katastrofalnog ulaza u novu sezonu, ispadanja u nadoknadi protiv grka nakon kaj imaš sve u svojim rukama – a njega je koštao posla u voljenom klubu.
  • dZG - Marketing & Društvene Mreže
    Eto vidiš, ni ja nemam vremena pratiti sve presice, sve tekme juniora ili slično. Provedem možda 10 minuta u tjednu na aplikaciji ali za mene nije bilo upitno hoću li platiti tih 19 EUR ili ne. Ovo je samo moje mišljenje i srećom da nismo svi isti i da razmišljamo na razne načine ali ja kao navijač dinama smatram da je to čak i moja dužnost; s pretplatom podržati voljeni klub.

    Plačemo konstantno kakav nam je klub. U stanju smo iznijeti na tisuće stvari koje ne valjaju (i to s pravom) istodobno pak ne želimo vidjeti pomake u nekim stvarima (koje smo napr. i sami tražili, baš u segmentu marketinga) i to nažalost onda ni ne cijenimo nego nastavljamo s pljuvanjem. Mi navijači pljujemo i negodujemo zbog tih EUR 19. Neki klubovi bi napravili pravu PR propagandu i sirili vijest po svim medijima, sirili pozitivu a mi se vrtimo u negativi.

    Trebali bi biti ponosni da nam u nekim segmentima klub prati trendove velikih klubova. Međutim mi toliko bogati nismo da bi ovakve skupe aplikacije dijelili besplatno. Možda se i to u nekoj budućnosti promjeni.
  • Zanimljivosti & Aktualnosti iz Svijeta Nogometa
    ajde molim te ne siri gluposti. fc basel ima trenera - novog. Fabio Celestini
  • DRES Dinama - nekada, sada i ubuduće
    evo ga opet, kao neki dan..dres je pickast Navijacima se ne svidje. Pa tko si ti da zastupas misljenje navijaca dinama. Meni se svaki dres s dinamovim grbom svidja - pa taman da je pickast kao sto ti kazes.
    Kao da nam je taj dres ili boja tog dresa najveci problem.
  • KUP - 1/8 - Oriolik vs. Dinamo Zagreb - 01.11.2023. - 14:00h - Oriolik Stadion, Oriovac
    Uključim se na ovoj temi na stranici 3 i požalim isti tren. Evo sramotnih upisa nekih zonaša – pretpostavljam da su navijači dinama. Vjerojatno su to oni isti kojima smetaju komentari s tribine današnjeg domaćeg puka:

    Znači upisi sa stranice 3 ove teme:

    - Moha kapetan - sramota - ne zna ni hrvatski
    - Boja dresa je pederska
    - Sosa ne zna štopati loptu
    - Smeta me crna kapetanska traka
    - Marina šamaraju - mislim da je ovdje pisac s podsmjehom gleda prema Marinu
    - Oči krvare od igre
    - Gori smo od tovara

    ponekad me sram da dijelim strast prema voljenom klubu s ovako čudnim ljudima.