Comments

  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Šotiček je super primjer na kojemu se naši skauti trebaju pokazati. Prema većini on još nije za prvih jedanaest Dinama, ali bi mogao biti.
    Ako se čeka recimo da se vidi kako će odigrati na jesen....pa nije Šikić lud. Ako bude igrao dobro i zabijao cijena neće biti ni približna ovoj za koju bi možda sada mogao doći.
    Naravno, postoji i ona druga strana medalje da možda Šotiček nikada neće biti top, nego samo prosječan ili vrlo dobar.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Uzeti jeftinog i perspektivnog igrača koja možda u budućnosti može igrati u Dinamu najlakše je u mlađim uzrastima. Primjerice ...Gorica je prva u pionirskog prvenstvu HNL, te treba hitno vidjeti ima li tamo tko za Dinamo, te ga kroz kadete i juniore dodatno formirati pa možda od njega nešto bude.
    Čim mladi hrvatski igrač u HNL zabije 3-4 gola odmah se odšteta broji u milijunima, a neki nam igrače više neće niti prodati. Recimo kakve su šanse da Matković iz Osijeka završi u Dinamu...realno nikakve.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Dosadašnji dio sezone za Šotičeka je tak-tak. Bilo je tu i ozljeda, bio je dio sezone i rezerva, bilo je tu čak i dosta loših utakmica. Mislim da on trenutno nije za prvih jedanaest Dinama, ali....sa zadnja dva gola protiv Rijeke (zadnji) i protiv Osijeka me "kupio". Znanje, brzina, pozitivna drskost i čista hladnokrvnost je naznaka za budućnost. Mislim da će on ubrzo napredovati krupnim koracima ....
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Kada se govori o nekim igračima treba sagledati kompletnu sliku o njima.
    Ivanović i Pašalić su mladi perspektivni igrači koji imaju ugovore s Rijekom. Pašalić je još i u repki. Možete misliti koliko bi Mišković tražio za njega...plus ukupna plaća i ostalo...bilo bi to blizu 10 milja. Mislim nerealno za nas pa se ne može stavljati u isti kontekst s Pjacom oko kojeg još uvijek ima određenih upitnika, ali u Rijeku je došao ispod cijene pa vjerojatno ima neki dogovor s Miškom u svezi izlaznog transfera te nam je vrlo vjerojatno puno dostupniji.
  • Izbori za Skupštinu GNK Dinamo - 2. ožujak 2024.
    Ti vidim sve razumiješ.
    O Zajecu sam pisao kao našem ponajboljem igraču u povijesti, ali o Zajecu treneru nisam pisao jer ga realno ne svrstavam među one najbolje. Ne mogu napisati da Zajec ima 20 godina i 20 kilograma manje, kada nema ili da ima bujnu kosu. Ipak nekima to očito ne bi bio problem.
    Rekao bih da je jedan od ciljeva osnivanja Zone je i prihvaćanje različitosti mišljenja, a na ovaj način idemo iz jednog jednoumlja u drugo.
    Inače Zajecu želim puno uspjeha i sreće, a nadasve zdravlja.
  • Izbori za Skupštinu GNK Dinamo - 2. ožujak 2024.
    Ne razumijem baš...šta se trebamo sramiti naslova prvaka i učešća u Euro kupovima zadnjih 10 - 15 godina?
  • Izbori za Skupštinu GNK Dinamo - 2. ožujak 2024.
    Nije baš jednostran pogled jer sam napisao sam da je sadašnja uprava povezana s hrpom mutnih poslova, ali nisam o tome htio naširoko razglabati.
    Pripadam među one koji si ponekad puste sažetak i Oršićeve golove protiv Tottenhama i slično, a nakon svakog poraza sam tri dana bolestan.
    Želim reći da i dalje želim uživati u bar ovoj dosadašnjoj razini uspjeha našeg kluba, a daj Bože i većim pobjedama.
  • Izbori za Skupštinu GNK Dinamo - 2. ožujak 2024.
    Jasno da novac nije jedina garancija za uspješnost, ali da je važan i to jako ...sigurno da je.
    Čak i malo bolji juniori, pa i kadeti imaju već neka primanja, a kamoli igrači prve ekipe.
    Malo je onih koji će igrati za kikiriki...to je nažalost realnost.
    Mutni poslovi su neka druga, rekao bi neiscrpna tema sadašnje uprave. Ja sam pisao o nekim recimo nazovimo pozitivnim stranama.
  • Izbori za Skupštinu GNK Dinamo - 2. ožujak 2024.
    Sad picajzliranje, predsjednik -uprava,....mislio sam na one koji vode klub. Kao da Zajec kao predsjednik neće sudjelovati u upravljanju kluba.
  • Izbori za Skupštinu GNK Dinamo - 2. ožujak 2024.
    Osobno, kao i ovdje velika većina dolazak Zajeca gledam s odobravanjem, ali i s određenom dozom straha.
    Kakva god bila sadašnja uprava....moram istaći i neke stvari koje su bile stvarne, a to je da se proračun koji se vrtio između 50 i 60 milijuna eura, da smo vladali HNL-om, da smo stalno prisutni u Europi, da su rađeni veliki transferi (u oba smjera)....
    Zajeca bih bez razmišljanja uvrstio među najboljih jedanaest u povijesti Dinama, legenda je bez neke mrlje u svojoj karijeri (igračkoj i kasnije)......., ali moj strah se temelji na po meni ipak nejasnom programu.
    Šta se nudi ili obećava......podići ćemo omladinsku školu na višu razinu, vidimo prostora za napredak, moramo podići ovo i ono, mogu se neke stvari popraviti i tako. Iskreno, ovo su za sada samo puke fraze.
    Volio bih da je netko rekao doći će ti i ti sponzori, stadion ćemo izgraditi tako i tako, napraviti ćemo sve da ostane bar ovaj proračun i to na način (da znamo kako), momčad će biti još jača .....
  • Bruno Petković #9 - KAPETAN!
    Kako može u HNS raditi čovjek koji mrzi nešto hrvatsko?
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Lovren - KTC stoperi, a na golu Čavlina.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Meni to više sliči na Jakirovića kako odlazi...