Comments

  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo

    Ako se smijem uključiti... Čini mi se da je ovdje pogrešna premisa, ili - ili, odnosno jednu krivu praksu objavljivanja pogrešnih brojki zamjenjujemo drugom istom takvom praksom i što smo dobili?! Tako netko može reći zašto se ne objavljuje sredina između broja očitanih i broja prodanih ulaznica za pojedinu utakmicu?! I gdje smo onda, na procjeni. Rješenje je jedino unaprijediti broj očitavanje u narednoj sezoni, a ne objavljivati pogrešne brojke (ma koje), a posebice ne pravdati to time da nam broj prodanih ide više u prilog (bez obzira na to što je on možda točniji jer te ulaznice stvarno jesu prodane, ali ne znači da su svi baš toga trenutka na stadionu). Rješenja oko godišnjaka koji ne dolaze redovito na utakmice već su ponuđena pa ne bih previše o tom, ali bih predložio da se možda uvede informatička (online) potvrda dolaska godišnjaka najkasnije npr. 2-3 dana prije utakmice, nakon čega bi, ako nije potvrđen dolazak, karta išla u slobodnu prodaju. Naravno, ni to ne bi 100% rješavalo dolazak tih pojedinaca, ali kada bi se uvela neka kvota od npr. 75% dolazaka u sezoni kao preduvjet kupnje godišnje i sljedeće sezone, možda bi se ljude potaknulo da češće koriste svoja, ipak plaćena, prava.
  • 1. HŠK Građanski Zagreb
    Ako se u prvoj spomenutoj utakmici misli na ovu https://www.transfermarkt.com/sc-wacker-wien_floridsdorfer-ac/index/spielbericht/3497921 onda nema razloga da se kao nedavna utakmica uz nju spominje neka od prije 2 godine s Gradjanskim. Trebalo bi pokušati pronaći je li možda Dinamo tada igrao s njima, a da je upisan kao Gradjanski?! Naravno, možda griješim jer je tekst članka napisan tako kako je napisan!
  • 1. HŠK Građanski Zagreb
    Mene zanimaju novine i vijest iz 1946. u kojoj se spominje Gradjanski, ali mi nije jasno na koju se točno utakmicu misli, je li riječ o nekoj utakmici s Dinamom ili o nekoj još prije baš s Gradjanskim?!
    anno?aid=awi&datum=19460418&seite=3&zoom=33&query=%22Gradjanski%22&ref=anno-search
  • 1. HŠK Građanski Zagreb
    JgMlbvp
    Neues Osterreich, 16.11.1945., str. 4
  • DRES Dinama - nekada, sada i ubuduće
    Kolega je vjerojatno mislio na 115 godina, ali mu se omaklo ;)
  • 1. HŠK Građanski Zagreb
    Vaclav Hajek, vlasnik
  • Shop & Web Shop
    Majice Gradjanski nije bilo u veličini XXL, a ova tzv. 3XXL u biti više odgovara toj veličini. Ono što mi smeta jesu neuobičajeno kratki rukavi za tu velicinu, iako je širina podnošljiva
  • Shop & Web Shop
    Uzeo ja 3xl, taman mi, a imam 2 m i 110 kg :)
  • 1. HŠK Građanski Zagreb
    "Gradjanski"

    Sjetimo Ga se jednom godišnje
    Kao mrtvih na Dušni dan
    Ali znamo kao ni oni
    Ni On nije mrtav dok živimo
    I prenosimo
    Jer ne možeš ubiti ideju
    Ne možeš uskratiti misao
    On je silan
    Njegovo ime izgovaramo sa strahopoštovanjem
  • Stadion Maksimir

    S obzirom na to kako su se počeli pomicati rokovi, čini mi se da ovim tempom nema ništa od Maksimira prije 2032.-35. Kranjčevićeva je prema najavama trebala biti izgrađena 2025., a sad će se tada tek započeti s radovima.
  • Ulaznice - aktualno
    Što se čudite, dok mi kupujemo, oni nadograđuju stadion novim mjestima, nije to Maksimir ili Kranjčevićeva da se planira izgradnja godinama, ljudi delaju ;)
  • 1. HŠK Građanski Zagreb
    Bolje da propadne selo nego običaji ;)