Comments

  • Trener - Sergej Jakirović
    Da napisem i ja nesto nakon duzeg vremena. Covjek zaredao dobre pozitivne rezultate sto je najbitnije, nikad manje objava na temi. Valjda se ceka kiks. Dobra stvar izgleda sto je ostao jos na klupi jer se ocito uhvatilo nesto, da su mu dali otkaz mozda bi netko dosao pa bi rekli da je ovo "pozitivan sok" ali ocito su malo sjele stvari.

    Nisu rezerve, ali nisu pola godine dobili priliku, sta su onda? Juniori?

    Mozemo koristiti sve napdace zajedno
    jedan u nizu

    Nije to samo tako, da to napravi prozvali bi ga da igra s 3 napadaca sto nismo igrali ne pamtim kad. Zna se sto donosi Petkovic a sto ostali i ne treba donosit ovakve brze zakljucke.
  • Bruno Petković #9 - KAPETAN!
    Potpis sve sto deda kaze, jel bi ovo rekao da su se nekim slucajem nasli Betis i jajduk? A Bruni svaka cast.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Vaha je 2021. bio najplaceniji izbornik u Africi, a istu placu navodno je imao prije u Dinamu. Sumnjam da nije dobar deal.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Ako oni misle da su to igraci prevage i da ce iskustvo reprezentacije donijet nesto ja ne znam. Radije cu gledat kako Perkovic skrivi 8 golova nego dovodit takve igrace cisto da smo doveli i da se vidi.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    koji debilizam od uprave, trenera i takozvanog SD-a
    ajde tjerate se više u 3 pičke svoje mile matere
    nitko nek ne dolazi samo odlazite više bando nesposobna jebo vam ja mater
    Gražvydas Mikulėnas

    A bas to, ovdje se moze samo nekom j**** mater, **** vas Lovren
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Srljamo ga bas, imamo KTC i Perkovica znaci Perkovic je nas temelj koji mora igrat jednostavno. Po prvi put od ljeta me evo strah za Dinamo, navuci cemo se takvih ugovora a vec jesmo da je to za nepovjerovati. Ja shvacam da bi Lovren bio pojacanje s igracke strane ali ne bi taj tiktoker meni krocio u klub nakon onih izjava i svega. Evo da biram da dovedu njega ili ostave Jakira jos 4 mjeseca kao trenera birao bi ovo drugo.

    Potencijalno ugrozavamo i KTC i Perkovica, o Zivkovicu da ne pricam. Igraci koji su nam bili dobri na pripremama ne igraju. Jedino sta cu reci je da sam sokeran. Ako i dodje zanima me njegova placa, hoce li biti veca nego sta se mogla dati Uremovicu.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Kako smo mi nagomilali igrace nigdje veze, kako cemo se mi rijesit svih viskova ja ne znam. Sretno buducoj upravi, ovakvim potezima ako se ostvare stvarno nemamo sta ocekivati previse.
  • Dinamo Zagreb 2023./2024. - O svemu pomalo
    Meni je ovo za zacepljen nos genijalno, ne znam kako vama
  • Trener - Sergej Jakirović
    Čovječe, u Slaven Belupu bi dobio nogom u guzicu s ovakvim rezultatima, a ovaj tuljan je i dalje trener Dinama!Blueshadow86

    Nekako bi rekao da ne bi dobio, a u Belupu bi sigurno napravio onoliko kolikog su gabarita. Sjeti se Zekića koji je gubio kad je stigao i u intervjuima doslovno govorio da se ovoliko da izvući pa nije letio.
  • Shit of the day
    Šikić, ako se ne varam (portal napravi intervju i stavi "Direktor NK Lokomotive" i nigdje u članku ne spomene ime koji je to direktor)

    "Mislim da je Hajduk najmanje oštećen suđenjem. Najmanje grešaka je rađeno na štetu Hajduka. To sam mislio. Na našu štetu je napravljeno više pogrešaka, kao što to obično biva. Obično su veći klubovi manje oštećeni. Ali svuda je to tako. Pogledajte samo utakmice Reala ili Barcelone. Suci se tako ponašaju svuda u svijetu, objektivno."

    Kladim se da nije ovako, ako se ne varam jajduk je imao teške pogurance i ove i prošle sezone. Ne znam kome trebaju ovakve izjave.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Dobrodošao nazad Rog, unatoč tome što mnogi pišu kako je ozlijeđen i evo ga tek za mjesec dana smatram kako je ovo dobar transfer, dobili smo dobrog igrača sa puno iskustva i nekako sam dojma da će se na terenu pokazati kao igračina za našu ligu. S obzirom da je sezona zasad teška, ako ništa nadam se da ga imamo spremnog za završnicu i iduću sezonu.
  • Trener - Sergej Jakirović
    Jednostavno je Blefer još gori i to je toKujtim Shalla

    Ja kao fan imam respect njemu kao treneru ali sprdamo Jakira i onda pisemo "Biscan/Cacicu/Kruno vrati se". Kad nas iduci trener zajebe bit ce "Jakire vrati se". Sjecam se da je netko cak Peteva prizeljkivao, mislio sam da je trol ali ne znam bas. Pricate da nam treba trener i onda Cacicu uleti nam pola godine. Probalo se s Jakirom, zasluzio je sansu nakon Zrinjskog i Rijeke, nije islo. Ovo se jedino moze pricati u temi uprave. Ne znam je li im Vaha skup, ja ne znam koga bi oni doveli evo.
  • Sandro Kulenović #17
    Kuletu se mora priznati potez na kraju utakmice. Odurno koja gluma (ako govorimo za valjanje tovara da je odurno onda je i ovo sinoc). Kako je ustao i odsetao u roku 2 sekunde zanimljivo.
  • Trener - Sergej Jakirović
    boli me ona stvar za SBEduardo

    Dobro. Ali sto mi imamo od tog sto je Cabraja nadmudrio Jakira i sto se to non stop spominje? Jel taj Cabraja nama sta? Uzeo je i Garcia s Istrom bodove pa ga nismo ovoliko uzdigli.