Comments

  • Modri Šank - Ajd na Pivicu
    Ne vidim problem, normalno je da čovjek koji je odrastao u okolici Splita navija za Hajduk.
  • UEFA Liga Prvaka 2023./2024.
    Glavni je sudio ono što mu je linijski označio. Jel ne bi trebali čekat kraj akcije otkad je uveden VAR baš zbog ovakvih situacija?
  • UEFA Liga Prvaka 2023./2024.
    Sudac je svirao prije gola tako da gol tehnički nije ni bio pa se nema što provjeravat. Po meni greška pomoćnog jer se ovakve situacije puštaju do kraja pa se tek onda maše ako sudac smatra da je zaleđe. Al izgledalo je i da golman nije ni krenuo na loptu jer je vidio da je označeno zaleđe. Uglavnom po meni je pomoćni krivo odradio svoj posao tu.
  • Hrvatska nogometna reprezentacija
    Počela je prodaja ulaznica za utakmicu Hrvatska - Sjeverna Makedonija u Rijeci

    ULAZNICE U PRETPRODAJI DO 2. LIPNJA:
    Zapad (Z6): 35 eura
    Zapad (Z3, Z4, Z7, Z8): 30 eura
    Zapad (Z1, Z2, Z9, Z10): 25 eura
    Istok sredina (I2, I3, I4): 20 eura
    Istok (I1, I5): 15 eura
    Sjever/Jug: 12 eura
  • 1.HNL 2023./2024.
    Inače je praksa da sve utakmice po kolima stave u istom terminu na početku sezone pa onda kako se kola približavaju definiraju točne satnice. Moja pretpostavka je da čekaju da se vidi kakva će bit situacija u borbi za 1. i 4. mjesto pa će prema tome definirat točne termine.
  • EURO 2024
    Tu i tamo se pojavi pa nestane error, samo treba čekat i pratit što piše na ekranu.
  • EURO 2024
    Već je dostupan ticketing portal https://euro2024-sales.tickets.uefa.com/

    Ne znam dal se s time već ulazi u red čekanja, al ne bi bilo loše da otvorite i ostavite otvoren taj ekran ak kupujete.
  • EURO 2024
    Odmah se naplaćuju, mislim da je 15 min rok da ih platiš. A sama preprodaja nije ništa posebno, kupuješ ulaznice kao i inače. Za svaku tekmu ima određen broj dostupnih ulaznica po sektorima i ako imaš sreće naći ćeš ono što tražiš. Meni je prošli put valjda na svakom koraku bacalo neke greške zbog preopterećenosti pa je trebalo često refreshat tak da te to ne iznenadi ak se dogodi. I jednom kad upadneš u red čekanja nemoj izlazit s tog ekrana.
  • EURO 2024
    Link

    Očekuje se da će se ulaznice vrlo brzo rasprodati. Broj dostupnih ulaznica varira od utakmice do utakmice, a ukupno će biti u prodaju pušteno više od 100 tisuća ulaznica.

    U četvrtak puštaju dodatne ulaznice u 11. Preporučam da i ranije pratite kad će se moć uć u red čekanja za kupovinu jer se zadnji put moglo i ranije.
  • Grad Zagreb
    Ulaznice uglavnom idu u tjednu prije utakmice tako da ima još vremena dotad. Uvijek bude online ulaznica tako da oko toga ne budeš imao problema, a najbolje ti je pratit klupske stranice ili društvene mreže za sve vijesti oko ulaznica, uvijek sve objave na vrijeme.
  • Ulaznice - aktualno
    Izgleda da je dodano još ulaznica u C2, trenutno meni piše 293.
  • 1.HNL 2023./2024.
    Ode i Karoglan

    Akrap je objavila da je potpisan sporazumni raskid ugovora s Mislavom Karoglanom. Pomoćni trener Jure Ivanković do daljnjeg preuzima prvu momčad.
  • HNL - 29. kolo - Dinamo Zagreb - Istra 1961 - 07.04.2024. - 17.00h, Stadion Maksimir, Zagreb
    Jel moguće danas parkirat tamo pod zapadom kod fan shopa ako dođem ranije u ZG i jel problem od tamo izać nakon tekme ako se može parkirat?
  • KUP - 1/2 - Hajduk Split - Dinamo Zagreb - 03.04.2024. - 19.00h, Poljud, Split
    Ja na sjever redovito vodim klince bez ikakvih problema, apsolutna pozitiva i nikakvih ekscesa. Kad idem s njima stanemo sa strane i to je to. Jedini problem zna nekad bit oko ulaska, al ništa posebno pogotovo ak sam s klincima jer ima poseban ulaz. Tko god se dvoumi dal bi išao neka slobodno dođe i nek mu jedina briga bude kolko jako će navijat.