Comments

  • Upravljačka Tijela | Predsjednik | Uprava | IO | NO
    Dok slušam izjave Šimića i te promplasaje ideja koje se bore da bi bile artikulirane i izgovorene, kao da slušam Slavka Golužu. Šimić nije taj kapacitet znalca i vođe iako je jako, jako ambiciozan i osobno smatra da je pozvan za sve. Malo bi u Dinamo, pa u HNS, pa u sindikate, pa u skaute (valjda se nadao da bude i predsjednik AC Milana)...Ambicija je posljednje utočište nesposobnih.
  • Upravljačka Tijela | Predsjednik | Uprava | IO | NO
    Lik je politički poslušnik...namjestili ga u HOO prvo na lokalni sport gdje su svi natječaji išli po političkoj liniji a zatim nakon Čopa na mjesto GT-a jer je politički pouzdanik. To što ga guraju u Dinamo smatram jednom od gorih ideja, u stilu bivšeg sistema, stavimo našeg poslušnika kojeg možemo držati na kratkoj uzici i koji će, ako treba, prihvatiti da i Hajduk mora biti prvak. Ne treba Dinamu, neka si ga drže u HOO.
  • Referendumsko pitanje GNK Dinamo Zagreb ili NK Dinamo Zagreb.
    Da se ispravi nepravda, najispravnije je da se klub zove Građanski. Sve ostalo je određena doza sebičnosti jer naša ljubav prema klubu je valjda veća i jača od onih prije. A nije tako...kada su političkim dekretom ukinuti Zg klubovi dolaskom opančara i šumadinaca u Zagreb i kada se "novi" klub nazvao Dinamom, u Zg je vladala jednaka tuga i depresija kao i dok se ukinuo Dinamo 90-tih...Naravno da sada nitko od nas to niti želi niti može shvatiti.
  • dZG - TRANSFERI - novosti, nagađanja i tračevi
    Nema tu puno filozofije. Mašina vozi ako podmazuješ, ako ne podmazuješ - ne vozi. Prihvatiti se odgovornog i teškog posla na jedan lagodan i sterilan način je nevjerojatan čin. Jasno je da transfere ne može raditi tko god se sjeti samo zato što se klub zove Dinamo, jasno je da će svatko htjeti uzeti euro više ako može, jasno je da nitko nema respekt prema ekipi koja želi biti verzija Mamić 2.0 jer dobiješ verziju MamiŠČ, jasno je da je nogomet takav biznis da Dinamo nije uspješan i ne opstaje radi ljubavi već ogromnih para koje se ovdje vrte...Da, treba namazati igrače, klubove i posrednike najviše ako želiš nastaviti voziti, novac kola po čitavom nogometnom svijetu i uspješan je samo onaj gdje ga ima. Tamo gdje vodiš knjigovodstvo konzervativnim metodama lijeve i desne strane... to su načela B lige.
  • Stadion Maksimir
    Nisam siguran da ima 3 prstena, ali i da ima, zar je bitno? Više sam htio istaknuti broj mjesta, prateće sadržaje i ostanak u Maksimiru. Ova jalovost politike je i više nego degutantna. Niti imaju novaca za novi stadion, niti održavaju gradsku imovinu kako se spada i još traže razloge zašto ne dati koncesiju na zemljište Dinamu...
  • Stadion Maksimir
    Prijedlog Otta Barića Jr. je sasvim ok. Lokacija Maksimir, 34000 mjesta, prateći sadržaji, 3 godine rok izgradnje , cijena pristojna, nekih 60 M eura (sada vjerojatno veća kada su cijene poskakale)...Prije bi razmislio da se onda trening centar dislocira i napravi kako treba. Priča sa Sveticama je stalno aktualna ali koliko znam tamo se stalno izmjenjuju inicijative i ideje.
  • Kojeg trenera biste željeli dovesti kao trenera Dinama?
    Upravo sam to pričao. Nećemo ući 7-8 puta u LP unutar 10 sezona pa baš da nam je trener...you name it. Nemamo kadar za to koliko god se uvjeravali suprotno. Pa svaka sezona nam je na "pas mater" a očekujemo trenera i sve bude odjednom išlo kao po loju jer igrači su odlični samo trener ne valja. Ne vjerujem u to. Generalno, ne.
  • Kojeg trenera biste željeli dovesti kao trenera Dinama?
    Pričamo o LP kao o odlasku u luna park. Mi smo u poziciji da je to teško izborena zarada. Nikada to nije šetnja kroz park i večeras bude teško i ako prođemo, a toplo se tome nadam, sa Bodom bude još teže. Ako netko misli da je rješenje dovesti trenera koji će uigravati momčad za LP kroz HNL i da je taj neko garancija ulaska u LP onda smatram da je to iluzija. Dakle, rješenje je dovoditi igrače većeg znanja i iskustva, koji su takve stvari već prošli, a takvi koštaju puno više nego naša momčad trenutno. Osobno ne mislim da su naši treneri loši, već naši igrači nemaju u ovoj ligi potreban impuls za razvoj. Evidentno je npr. da smo momčad koja se ne zna braniti, to ponekad izgleda smiješno, a opet nimalo čudno jer nemamo protiv koga vježbati obranu. Naviknuti smo da će napad uvijek dati jedan više. I na kraju, jel i ta zamišljena skuplja momčad sa skupljim trenerom garancija ičemu? Kako onda razvijati mlađe, prodavati i zarađivati, za njih više nema mjesta tada.
  • Kojeg trenera biste željeli dovesti kao trenera Dinama?
    Problem je u tome, ako je to uopće problem, što se prvenstvo rješava više manje bez većih problema pa samim time ne želi se trošiti puno na trenera. Uzimati nekoga za europske tekme, opet je plafon poneka skupina LP. Za nešto više, za kontinuitet igranja LP ipak prvo treba uložiti puno više u momčad, što nije realno a gotovo je besmisleno. Tako da nema tu puno filozofije, uglavnom budu treneri sa ovog podneblja a među njima onda ponekad doleti neki Vaha, Bjelica, možda Kek i to je ta priča.
  • Dinamo Zagreb 2022./2023. - O svemu pomalo
    Ne zaboravimo niti da nama to bude 9. utakmica u mjesec dana.