About Captain America

About Kritičko, a ne sektaško razmišljanje.

"Iskreno, nisam upućen baš u sve potankosti, pa je onda nemoguće donositi bilo kakav konkretni sud. Ali, oko Dinama je uvijek bilo "borbeno", nikad u Maksimiru nije bilo mira. Jer, Dinamo je svima zanimljiv, uvijek je bio, jest i uvijek će biti.

Budući da je tako, stava sam da se Dinamo mora privatizirati! Uvjeren sam da je to najbolje rješenje, mora se znati titular vlasništva, koji će na sebe preuzeti odgovornost vođenja kluba. I to bi bilo rješenje za sva vremena. Oduvijek sam bio pobornik takvoga rješenja, kad sam radio u klubu govorio sam o tome, ali nije bilo pomaka u tom smjeru. Teško je vjerovati da će ga biti i sada, jer nije u ovim vremenima lako pronaći nekoga tko bi uložio svoj kapital u klub.

Nisam baš siguran da bi mnogima to "leglo", jer je naš mentalitet jednostavno takav, odmah će se naći oni koji će rogoboriti u stilu "kaj bu neki privatnik vlasnik Dinama, klub poput Dinama je prevelik da bi ga netko privatiziral, preveliko je to ime...". Međutim, uvjeren sam da je to jedino rješenje koje bi osiguralo Dinamu normalnu egzistenciju i uspješan život. Dugogodišnji sam zagovornik privatizacije, neovisno o tome tko je vodio Dinamo, je li mi bio simpatičan ili ne, jednostavno smatram da je to jedino pravo rješenje. I iza toga čvrsto stojim."~V.Z.
Location Zagreb
Posts 7,076
Joined
Last Active
Site Role Banned
Badges
20