• marcio amoroso
    47.4k
    Žao mi je za sve one koji su na utakmici i ne mogu mjenjati kanala.LA BOMBA

Tebi je upravo promijenjen.

Ban!
  • jedan u nizu
    16.6k
    Ova utakmica je negledljiva. Izdržao sam 5 minuta i onda prebacio na Villarreal i nije mi bio žao. Marcelino odlično posložio momčad. Žao mi je za sve one koji su na utakmici i ne mogu mjenjati kanala.LA BOMBA

prerano za juznoamerikance?

Ajde odlogiraj se. Bilo je to najljepse doba na zoni kada nisi bio aktivan.
  • Xpert1992
    227
    Nadam se da ne ide opet Kule za Belju, Bennacer za Ljubicica, jer igramo dobro. Mada s druge strane ne bi se cudil da ovaj jedva ceka da uvali Bennaceru drugi zuti.
  • dzis
    1.3k
    Dobri smo. Jedno od boljih 45min pod Kovom. Sad neznam dal su ovi toliko losi ili mi dobri.

Nastavit ovako i zabit cemo nesto. Uzasno mi je krivo kaj se ovako oduzeo gol Belji.

Nebi nista mjenjao za sada.
  • Infinity
    20.6k
    Napomena da bez obzira na ishod, svako vrijedjanje igraca ili clanova strucnog stozera je kaznjivo banom. I to se odnosi na sve teme.
  • dzis
    1.3k
    E da…Mikic jeben!!!
  • emilperska
    12.8k
    Križni put kad je prolazio 45' kroz RH, najgori su bili ovi sa strane u Međimurju i Varaždinu. Jebiga..

Pitajte povjesničare.. ovo suđenje danas je jedan mračni plan u režiji jednog čovjeka, jedne stranke i jednog saveza koji ima nenogometne interese..

Ovo nema veze s faulom..
  • KristijanHR
    246
    Nece smradovi da pokazu pravu snimku tzv.faula izbliza..
  • rokikaciga
    7.9k
    Ova utakmica je negledljiva. Izdržao sam 5 minuta i onda prebacio na Villarreal i nije mi bio žao. Marcelino odlično posložio momčad. Žao mi je za sve one koji su na utakmici i ne mogu mjenjati kanala.LA BOMBA

Molim te odlogiraj se sa svog profila. Hvala.

Vidim da si baniran. Joj, steta :lol:
  • San Lorenzo
    23.4k
    Bojim se samo standardnog kovačevićevskog drugog poluvremena.
  • Jay
    2.9k
    Puno toga zelim reci ovom neuspjelom abortusu iz Cakovca, ali znam da i klinci citaju zonu pa cu preskociti, zasad.
  • javolimtebejako
    3.6k
    hvala bogu da je baniran ovaj slovensko-juznoamericki troller
  • rokikaciga
    7.9k
    @Sajla bome si me dobro nasmijao s razlogom za ban :lol:
  • DerHerrKool
    221
    ti si baš posebno glup
  • Facke
    7.1k
    Sad su pokazali na HRTu snimak od iza tako zvanog faula Bennacera. Smeh smehova. I jos gledi VAR i veli da je faul.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet